Şimdi Ara

Satış Danışmanı Olarak Çalışmaya Başlıyorum. Önerilerinizi Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazartesi günü Ataşehir Brandium Decathlon'da satış danışmanı olarak işe başlıyorum. Bisiklet departmanına verildim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Neler yapmalıyım? Bisikletlerle ilgili neler bilmem gerekiyor? Müşteriye nasıl yaklaşayım? Her türlü tavsiyeye açığım. Karşımda 4 günlük bir boşluk var. O boşluğu değerlendirip biraz pratik yapayım. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Quechua departmanında bende başlıcam hayırlı olsun ikimizede kardeşim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chirico

Quechua departmanında bende başlıcam hayırlı olsun ikimizede kardeşim :)

Teşekkürler size de hayırlı olsun.

• top sakal bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

top sakal bırak

Daha küçüğüm sakalım çıkmadı zaten kirli sakal istemiyorlarmış. Top sakala ne derler bilemiyorum.

• Satış departmancıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrarisini Satan Adam

Satış departmancıyım.

Tecrübeli misiniz? Nasıl nerede yapıyorsunuz işinizi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel giyin duşunu al parfüm sıkma orada çocuklar bisikletleri alıp geziyorlar diğer kısımlara geçip birine çarparlarsa sorumlusu sen olursun büyük ihtimal onlara da bakman gerekecek sitesinden bisiklet modellerine bak biraz araştır neler satılıyormuş diye zamanlı ögrenirsin zaten orada bisiklet alan kimse senin profesyonel bir sürücü olmanı beklemiyor ortalama bir bilgi sana yeter hangisi dağ bisikleti, şehir bisikleti,bayan erkek bisikletleri nasıl ayrılır gibi temel şeyleri bil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakinİnsan

quote:

Orijinalden alıntı: Ferrarisini Satan Adam

Satış departmancıyım.

Tecrübeli misiniz? Nasıl nerede yapıyorsunuz işinizi?

inanma ona trol o

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sspanzerr

Güzel giyin duşunu al parfüm sıkma orada çocuklar bisikletleri alıp geziyorlar diğer kısımlara geçip birine çarparlarsa sorumlusu sen olursun büyük ihtimal onlara da bakman gerekecek sitesinden bisiklet modellerine bak biraz araştır neler satılıyormuş diye zamanlı ögrenirsin zaten orada bisiklet alan kimse senin profesyonel bir sürücü olmanı beklemiyor ortalama bir bilgi sana yeter hangisi dağ bisikleti, şehir bisikleti,bayan erkek bisikletleri nasıl ayrılır gibi temel şeyleri bil.

Teşekkürler. Zaten araştırmaya başladım bisiklet sporunu. Ama şu parfüm olayını anlayamadım. Neden parfüm sıkmayayım?

• bir şeyi satmaya çalışıyım derken fazla geveze olma ve fazla konusma tavsiyem. ne satcağınla bilgi al mesela der bisiklet dışarda su kadar fıyat aynısı sende nıye bu kadar pahalı diye bilir bunun cevabın hazır olması lazım vb gibi şeyler sana yakın oturoyum bana iş ayarlasana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiuşak53

bir şeyi satmaya çalışıyım derken fazla geveze olma ve fazla konusma tavsiyem. ne satcağınla bilgi al mesela der bisiklet dışarda su kadar fıyat aynısı sende nıye bu kadar pahalı diye bilir bunun cevabın hazır olması lazım vb gibi şeyler sana yakın oturoyum bana iş ayarlasana :D

Bende pazartesi başlıcam zaten yeniyim buralarda Ama istersen gel danışmayla konuş belki sana bir görüşme ayarlarlar. Burada satılan bisikletler zaten başka bir yerde satılmıyor diye biliyorum fiyat sorunu çıkacağını zannetmiyorum. B'twin diye bir marka f/p olarak gerçekten iyi bir markaymış araştırmalarıma göre. Bakalım karne zamanı da yaklaşıyor bisiklet satışları artacaktır. Bakalım neler yapıcam.

• Sakinİnsan kullanıcısına yanıt
    Çünkü kimse kararında sıkmayı bilmiyor ayrıca iş yemeğine gitmiyorsun çalışmaya gidiyorsun ve büyük ihtimal terleyeceksin ter ve parfüm kokusunu birbirine karışınca daha kötü bir koku ortaya çıkacak temiz olursan ve duş alıp çıkarsan terlediğinde kokmazsın zaten parfüm yerine deodorant kullan.
  • sen biraz takıl orda sonra bana iş ayarlarsın ama unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiuşak53

sen biraz takıl orda sonra bana iş ayarlarsın ama unutma

Biraz kendimi gösteriyim müdüre bi tanısınlar beni sonra olur bişeyler

• sana başlamadan önce eğitim vermeyecekler mi?
  • bu konuyu daha önce açmamış mıydın?

• 3 bin TL'lik bisikletlere iyi bak
  • POZİTİF OL. TEK KURAL BU. VE GÜLÜMSE SÜREKLİ AMA SIRITMA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkaya

bu konuyu daha önce açmamış mıydın?

Hayır daha önce açmadım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.