ASUS A7V333: 136$ - Boğaziçi AMD Athlon XP 2000+: 193$ - Boğaziçi 2*512 MB DDR-RAM PC2100 266 Mhz: 234$ - Boğaziçi 40 GB 7200 rpm Seagate HDD: 86$ - Boğaziçi Mitsumi disket sürücüsü: 9$ - Boğaziçi ASUS V8200T2 64MB Geforce3 Ti200: 190$ - Boğaziçi 52x LG Cd-rom: 27$ - Boğaziçi ASUS T-10 300W P4,ATX KASA, Elan Vital: 93$ - Boğaziçi SONY CPD-G220: 329$ - Vatan
Toplam : 1299$
Bu sisteme ne dersiniz? Değişmemi önerdiğiniz birşey var mı? Parçaların yanına almayı düşündüğüm yerleri yazdım, acaba daha ucuza ve aynı kalitede (teknik servis, hizmet, vs.) satış yapan bildiğiniz yerler var mı? (Not: Boğaziçi'nden almamın nedeni monitör dışındaki bütün parçaları ordan almam halinde ürün garantilerinin yanında bir de sistem garantisi vermeleri)
Şimdiden teşekkürler
fazla dallandırıp budaklandırmaya gerek yok. sistem iyi. bu arada monitör ne aldın?
HARİKAAAAAAAAAAA
nerde benim 64 bitlik AMD işlemcilerim
bana kalırsawww.andromeda.com.tr den al... 3-5 $ daha az hiç değilse..mitsumi yerine sony de alabilirsin..asus t-10 bana çok pahalı geldi.. ----
in our LIFe there is IF, in our buSINess there is SIN in our beLIEf there is LIE in our boDIEs there is DIE
bide montajda sorun cekersen ucretsiz yapıyorlar..
in our LIFe there is IF, in our buSINess there is SIN in our beLIEf there is LIE in our boDIEs there is DIE
SİSTEM İYİDE ANKARADA İSEN DOSTOLCANIN DEDİĞİ GİBİ GİGATEKE BİR BAK BİRDE MAVİ BİLGİSAYARA TABİ DAHA DÜŞÜK FİYATA MAL EDEBİLİRSİN SİSTEMİNİ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN SORUNSUZ KULLANIMLAR
SİSTEMIN GERCEKTEN COK IYI.UKALALIK YAPTIGIMI DUSUNME SAKIN AMA PAHALI DENEBILECEK BU SISTEME,NE BILIYIM G3-TI PEK YAKISMAMIS BEA.G4 TI NIN 200 DOLARA YAKIN BI FIYATI VAR AYRICA DAHA YENI OZELLIKLERI DESTEKLIYO BEN OLSAM G4 ALIRIM.SIMDIDEN YENI BILGISAYARIN HAYIRLI OLSUN...
PARÇALAR OLMASI GEREKEN FİYATLARINDA...
RICHY'NİN REKLAMA İHTİYACI YOK...
kesinlikle t-10 kasa alacağına a-10 kasa al 5 dolar daha pahalı ama fan sistemi çok daha iyi.anakart kesinlikle yine epox almanı tavsiye ederim kt333 çipsetli.disk olarak da sakın seagate alma bunu satan yerler dahi diyo ucuz mal çıkarmak için dandik parça kullanıyolr.benim 1 arkadaşımın 3 diskinde birden bad sector oluştu disk ömürsüz yani.şu anki aklım olsa ibm alırdım.çünkü insanın birden 5 gb verisi gidince daha iyi anlıyo 3-5 doların önemsiz olduğunu.ekran kartı olarak asus bence en kötü markadır.ya msi ya da winfast al.boşuna asus alma çünkü oc potansiyeli pek iyi değil.1 ay bekleyerek de ti44200 alman daha mantıklı olur.
walla cok cici olmuş ekran kartı na gf4 ti 4200 +1 benden ram olarak 33mhz lıkler pahalı bılıyorum ama ne yapayım :))))) iyi günlerde kullan ...
__--ReNe--__
"ekran kartı olarak asus bence en kötü markadır"
Yuh yani daha sana ne diyeyim. Kalite ve stabilitede Asus'un üstüne tanımam şu an düz 2mx'im var ve 250-222 mhz de canavar gibi çalışıyor.
ben leadtech wınfast sevıyom :))
__--ReNe--__
Selam sistemin hayırlı olsun , ama bence 2tane 512mb ram alıcagına , 1tanesını alma ve onun fiatını gf3 ti200 un ustune ekleyip , gf4 ti4200 al derim . Asus ekran kartlarında bence kotu deil , ama 40dolar dusugune aynı kartın 128mb ramli modeli winfast in var . O yusden bence bıraz daha dusun ekran kartı secımın ıcın . Sanırım boyle bı sıstem topladıgına gore , oyun agırlıklı kullanacaksın.O yusden ekran kartı secımı onemlı.
Kesinlikle t10 yerine a10 sec .
Seagate ben uzun senelerdır kullanıorum,hic de bı problem cıkmadı.Ama IBM shafter ın dediği gibi iyi.
Birde abi bogazicin de tanıdık yoksa,cokda verılen garantıye guvenme - ister sistem garantisi olsun,ister parca - cunku ben bogazıcıyle tatsız bı garantı problemı yasadım.Bence her zaman tanıdık olan,nazının gecebılecegı bı yerden bılgısayar almak daha onemlı.
Son olarak amd secmekle bence ii yaptın , ama 2000yerine 1800almak bence daha mantıklı,zaten 1 2 ay sonra fiatları dahada dusucek . 110dolar cıvarında 1800 alabılırsın.
böyle güzel bir sisteme o seagate hdd bence hiç yakışmamış. belki pratik olarak hdd.ler 100 MB/sec sınırına gelmemiş bile olsalar UDMA/133 desteği olan ve Seagate.den daha hızlı olduğu su götürmez olan Maxtor veya daha iyisi olan IBM 120GXP serisinden bir HDD öneririm. Başka bir konuda fikir yürütemiyeceğim. Ben HDD almak için epey bir araştırma yaptım. Sadece ses önemli değildir bence. şu siteye bir göz at: www.storagereview.com
benimde takıldığım tek nokta oradaki ekran kartı ASUS dan ekran kartı almak akılkarı bir iş değil kardeşim o fiyatın altında bir fiyata 128 mb lik WINFAST var.hemde daha iyi bir kart.Tamam paran olabilir ama gözgöre görede keklenme yazıktır.