Şimdi Ara

Satın alıp okuduğunuz kitapları ne yapıyorsunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okuyup bitirdiğiniz kitapları be yapıyosunuz bitiktirip bi daha okuyomusunuz. Ben okul kütüphanesine bağış yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evde duruyor.Başkasına vermeye kıyamıyorum.

• Kendi kitaplığımda muhafaza ediyorum. İleride bir evim olduğu zaman güzel bir kütüphane yapmayı düşünüyorum odama.
  • O kitaplara baktıkça mutlu oluyorum be
  • Güzelce saklıyorum 1 gün evim olursa 1 odam kütüphane olacak ve bakıp bakıp mutlu olacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakorsan95

Güzelce saklıyorum 1 gün evim olursa 1 odam kütüphane olacak ve bakıp bakıp mutlu olacağım

Benim fikrimde böyle.

• Rafımda saklıyorum. Seri olmayan kitapları takas yapıyorum ancak fantastik kurgu ve seri kitaplarımı hayatta vermem . Onun dışında eşe dosta hediye ediyorum bazen. Benim de kendi evime geçince güzel bir kütüphane yapma düşüncem var.
  • Kitaplığıma diziyorum.
  • Bazi ozel kitaplarim haric, ya satiyorum ya da bir arkadasa bedava veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Psikopat -- 30 Ekim 2014; 22:08:36 >
  • Kitaplığımda biriktiriyorum. Ara sıra okumak isteyen arkadaşlarıma veriyorum. Tabi geri getirmek ve kitabı yıpratmamak şartıyla. Diğer arkadaşlar gibi ilerde bir evim olduğunda güzel bir kütüphane yaptırma niyetindeyim.
  • Tabiki de kitaplığıma koyuyorum ve ileride okuduğum kitaplar için oda yapmayı bu odaya da okuduğum kitapları sıralamayı düşünüyorum.
  • Okumak isteyen ve güvendiğim arkadaşlarıma veriyorum veya uygun fiyata takaslıyorum kitapçılarda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir zaman okuduktan sonra kitaplarımı satmam veya kimseye ödünç vermem. Onların yeri kitaplığım.
  • Herkesin mi hayali benim gibi ileride kütüphane yapmak mıymış :D Beyler inşallah eşlerimiz yok bunlar çok tozlanıyor at şunları yer kaplıyor falan demez :D

• quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Herkesin mi hayali benim gibi ileride kütüphane yapmak mıymış :D Beyler inşallah eşlerimiz yok bunlar çok tozlanıyor at şunları yer kaplıyor falan demez :D

Benim de o yönde bir korkum var

• okumadığım ya da hoşuma gitmeyen kitapları okul kütüphanelerine veriyorum. ama sevdiğim ve tekrar okumak istediğim önemli kitapları saklıyorum.
  • Bir kısmını takasa ayırdım gerisi sabit duruyor.
  • Kitaplığıma koyuyorum.
  • kitaplığımda. kıskanıyorum kitaplarımı. kimseye vermeye taraftar değilim. zaten hepsine ismimi ve okuduğum tarihi yazarım.
  • hak eden insanlara vereceğim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.