Şimdi Ara

Satılık Temiz Logitech Z-5400 5+1 THX DTS ses sistemi -SATILDI-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Apartman dairesinde kaldığım için kullanmakta problem yaşadığım Logitech Z-5400 ses sistemim ankara içi elden olmak üzere satılıktır. Sound touch kontrol merkezinin ledlerinin parlaklığında azalma var onun dışında Ses sistemi temiz durumdadır.

Z-5500'e yakın kalitede ses veren bu sistem için istediğim fiyat 325 tldir.(toplamda bakıldığında z-5500ün ses çıkış gücü olarak altında olsada normal ev kullanımında z5500'ü de z5400ü de son sesde kullanmak pek olası değil zaten apartman dairesinde komşularla problem çıkardığından kullanamadığım için satıyorum :))

Satılık Temiz Logitech Z-5400 5+1 THX DTS ses sistemi -SATILDI-

Teknik özellikleri
    Toplam Güç: 310 Watt (RMS)

Bileşen Sayısı: 5x Uydu(194W), 1x Subwoofer(116W)

Kumanda: Kablosuz uzaktan kumanda ile ses kontrolü

Ses Girişi: 2x optik dijital, 1x Dijital Coaxial,3x 3.5mm Jack, 1 analog stereo

Özellikler: Dolby Dijital & DTS Decoder: THX sertifikalı, Dijital SoundTouch kontrol merkezi
    Fiyat 350 tl > 325 tl ye düşürdüm.

SATILMIŞTIR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dortcahar -- 30 Mayıs 2013; 6:24:16 >

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: dortcahar

pm....
  • Dijital sistem oluşu büyük bir artı gerçekten özellikle filmlerde inanılmaz kalite hissediliyor, alınabilcek türden olan bikaç sistemden biri hayırlı satışlar
  • takip
  • Takip
  • arka kolonlar kablosuz mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok arka kolonlar wireless değil o z-5450 modelinin bir özelliği. 5450-5400 arasında herşey aynı bir tek 5450de arka kolonlar wireless.
  • bi zamanlar kullanmıştım müthiş bi sistem alacak arkadaşa hayrlı olsun. fiyat güzel...
  • Bende z5450 olanı var.
    Tavsiye ederim, harika bir sistemdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.