Şimdi Ara

ROAMER 1888 OTOMATİK İSVİÇRE SAATİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
5.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    10 gün önce İstanbul'da yetkili bir mağazadan ( Omega satıcısı ) satın aldım. Dış karton kutusu, orjinal deri kutusu, garantİ belgesi, yedek baklaları ile mağazadakİ halİ İle verilecektir. 2 sene distribütör tarafından resmi Türkiye garantilidir. 3 gün taktım şu anda kutusunda duruyor. Sıfır kondüsyondadır. Satış rakamı ve alınan rakamın çok altında zararına satıyorum.

Roamer 1888 den ber saat üreten İsviçre'nin köklü saat markalarından biridir.

ÇOK ÇOK DÜŞÜK RAKAM 750 TL Bu rakama bulunması alınması söz konusu değildir. Satışta uzun süre kalmasın diye güncelledim. Kargo alıcıya ait.

Movement ETA 2824
    Sapphire crystal with one side antireflection coating
    Diameter: 39 mm
    100 M. WR.
    Brand, Seller, or Collection Name Roamer of Switzerland
    Model number 932639 41 25 90
    Band width 20 millimeters

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 6 Şubat 2013; 21:45:05 >

• çok hoş bir saat, daha önce sizden saat almıştım. güzel saat, iyi satıcı hayırlı satışlar.
  • Merhaba dostum.

Çok teşekkürler. Saat gerçekten çok güzel. 125 yıllık br svçre markası. ETA makineli Longines veya Tag Heuer ler 2500 - 3500 TL cvarlarına satılıyor. Sadece marka farkı. Yoksa tüm özellik ve kalitesi gerçtenten aynı. Senede 120.000 gibi satış yaptığını okumuştum Roamer markasının.
  • 750 TL Güncel rakam.

Seiko 5 ler 400 - 500 TL ye, Orient ler 700 - 800 TL ye satılırken bu rakam bu saate bedavadır.
  • yurt dışında da zor bulunan bir saat. ülkemizde değeri bilinmiyor alıcı şanslı nakitim olsa kaçırmazdım. Ancak mekanizması için bilgi bulamadım hocam bu saatin Eta 2824 olduğundan eminmisiniz (eminsinizdir de ben bu bilgiye ulaşamadım netten) eta mekanizma varsa zaten seiko5 lerle mukayese olamaz. birde mekanizmanın derecesi nedir acaba o konu hakkında bilginiz varmı? teşekkürler hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_18

yurt dışında da zor bulunan bir saat. ülkemizde değeri bilinmiyor alıcı şanslı nakitim olsa kaçırmazdım. Ancak mekanizması için bilgi bulamadım hocam bu saatin Eta 2824 olduğundan eminmisiniz (eminsinizdir de ben bu bilgiye ulaşamadım netten) eta mekanizma varsa zaten seiko5 lerle mukayese olamaz. birde mekanizmanın derecesi nedir acaba o konu hakkında bilginiz varmı? teşekkürler hayırlı satışlar.

ETA makineler zaten bellidir. Gün takvimi olan benim saatimdeki makine ETA 2824

Roamer ETA makine kullanan bir İsviçre markasıdır. Biraz anlıyosanız zaten mekanizma gözüküyor arka şeffaf kapakta.

Size yurt dışı fiyatı hakkında iki örnek link; 900 - 1000 usd civarında satılıyor. Bende bu arada saatten anlamayan insanlara 750 tl ye satmaya çalışıyorum.

http://dstore.com/buy/roamer-of-switzerland-mens-932639-41-15-90-ceres-automatic-luminous-silver-dial-date-watch-13804814

http://www.hipswapwatches.com/item/roamer-of-switzerland-men-s-932639-41-15-90-ceres-autom-51105ac10bee0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 9 Şubat 2013; 4:25:10 >

• saat çok güzel ömürlük bir saat ancak bu forumda gitmez. Burada daha çok bilindik marka olan saatler gidiyor hatta saatle alakası olmayan firmaların saatleri satılıyor diesel tommy gibi inş değerini bilen birine gider.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 725 TL

Haklısın dostum. Burada ki çocuklara dandik tommy, diesel, armani hemen alacaklar. Ne anlarlar saattten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 11 Nisan 2013; 19:37:53 >
  • Satılmıştır teşekkürler
  • valla kaçırdık bidahada böyle saat gelmez ilanlarınızı ilgiyle takip ediyorum inş sizden güzel bir otomatik saat alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_18

valla kaçırdık bidahada böyle saat gelmez ilanlarınızı ilgiyle takip ediyorum inş sizden güzel bir otomatik saat alıcam

Çok teşekkürler. Umarım daha güzelleri sizin olur. Ama ömürlük bir saat almak gibi niyetiniz varsa fırsatları çok fazla kaçırmamak lazım. Tekrar tekrar her zaman gelmez fırsatlar. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.