Şimdi Ara

Satılık Logitech X530 5+1 ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürün satılmıştır.

Uzun süredir kullandığım zamanında sıfır olarak aldığım Logitech x-530 5+1 ses sistemini farklı bir ses sistemi aldığım için satıyorum. Ürün temizdir ve herhangi bir sorunu yoktur. Ürünün kutusu ve garantisi yoktur. Fiyatı düşürdüm, istediğim fiyat 95 TL. Fiyatı muadillerine göre makul tuttum. Ankara'dan elden teslim etmeyi tercih ederim. Alan arkadaşa hayırlı olsun.

Satılık Logitech X530 5+1 ses sistemi

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raistlas1 -- 22 Ocak 2014; 17:15:31 >

• Aynı ses sisteminden kullanıyorum.Bilgisi olmayan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.Fiyatına göre canavar gibi sistem
  • _____________________________
    ***AMD Ryzen5 2600; ASUS RTX 3060, LG 32GN600B; 26 GB Kingston Ram***
    ALIM SATIM YAPTIKLARIM
    vhkm
  • Logitech X530 artık sıfırı satılmayan bir model. Google'dan bir arama yaptığımda sadece amazon'da sıfırına rastladım. Benim hatırladığım kadarıyla yurt içi fiyatı 220 civarıydı. Teknosa elinde stoğu olmayan modellerde indirim yapıyor. Geçen sene teknosa'dan elektrik süpürgesine bakmıştım, ne zamanki stoklar bitti yüzde 50 civarı bir indirim yapmışlardı. Hem donanımhaberde hem de diğer ikinci el sitelerinde x530'ların fiyatlarına baktığınızda benim belirttiğim 100 TL'nin diğer ilanlar arasında en ucuz fiyatlı olduğunu görürsünüz. Yine de bilgilendirmeniz için sağolun. Yukarıda diğer yorum yapan arkadaşlara da teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: dreaman

sıfırı teknosa da 90 TL
    http://www.teknosa.com/urunler/125340067/logitech-x530-51-pc-970114-0914-speaker

Link ölü.Stoklar tükenmiş.Bulursan bize de haber ver...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.