Şimdi Ara

SATILIK / TAKASLIK Sapphire 2 GB 6950? 450TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar takas için daha önce koymuştum ama takas yapacak arkadaş problem çıkarınca satmaya karar verdim. Faturalı ama faturasını veremeyeceğim çünkü sistem oalrak satın almıştım diğer herşeyle birlikte fatura edildiği için vermeyeceğim. Kutusu herşeyi mevcut eksiği yok. Faturayıda yanınızda scan edebilirim. Sapphire 2 GB 6950 referans model değil. Aşağıya resmini koyuyorum. Fiyat konusunda emein değilim siteyi araştırdım ama bir fiyat ile karşılaşamadım. Satış konusunda burada uzman olan arkadaşlar fiyat fala mı eksik mi bilgilendirme yaparlarsa sevinirim. ürün çok temiz kullanılmadı desem yeridir. Hackintosh yapmak için aldım ama driver bir türlü bulunmadığı için artık satmaya karar verdim. Beni çıldırttı desem yeridir. Bir daha 6950 kelimesini duymak istemiyorum desem yeridir.

Sapphire 6950

Arkadaşlarında önerilerine dayanarak Fiyat 450 TL sondur. Ha vatandan almışsınız ha benden benimkide kutudan çıkmış gibi temizdir.

6870 Referans modellerle +100 TL olarak takas düşünüle bilinir?

Gigabyte, Asus, MSI, Sapphire, Powercolor tercih edilir takaslarda.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mapel -- 2 Mart 2012; 2:18:07 >

• http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11188-05-20g-hd6950-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56696

Ortalama her hafta sonu yapılan %25 indirimle 530 tl ye filan geliyor arkadaş fiyatını düzeltmeni öneririm

"İnsanın konuşacak kadar zekaya ya da susacak kadar akla sahip olmaması büyük bir talihsizliktir."
  • PM.

SON fiyat 450 TL'dir.
    GIGABYTE GA-X48-DS5 / İNTEL E8500 3,2 (OC-4.4 mhz) / OCZ REAPER DDR2 1100 MHZ 4 X 2GB / SAPHİRE HD 6950 special edition / creative audigy 2 platinum / THERMALTAKE M9 KASA / THERMALTAKE 750 WATT PSU / MICROLAB MC X23 5.1 SPEAKER
  • Link çalışıyor yalnız...

Birde şöyle deneyin

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102928
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.