Şimdi Ara

Satılık RDR-Start Party-Eyepet ps3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Adana içi (çukurova-seyhan) elden teslim. Şehir dışına önce para sonra kargo şeklinde gönderim yapılır. kargo ücreti alıcıya aittir.
    PS3 Oyunları
    RDR: kutu kitapçık var. poster kayıp. kondüsyon iyi durumda. 30 TL>>> SATILDI (cathedral)
    Start Party: Kutu kitapçık mevcut. 20 TL>>> SATILDI (cathedral)

Eyepet Move edition: kutu kitapçık mevcut. 25 TL>>> SATILDI (cathedral)

arkadaşlar fiyatlar en ucuz fiyatlar. haliyle pazarlık yok. daha ucuz varsa fiyatı daha da çekerim aşagı. Fake ilan açıp/açtırıp burda bu fiyat demeyin. ilanımın tarih saatinden sonra açılan ilanları kabul etmem.
    Fotoğraflar

Satılık RDR-Start Party-Eyepet ps3 Satılık RDR-Start Party-Eyepet ps3 Satılık RDR-Start Party-Eyepet ps3
     Satılık RDR-Start Party-Eyepet ps3 Satılık RDR-Start Party-Eyepet ps3 Satılık RDR-Start Party-Eyepet ps3
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannavaro1903 -- 10 Mart 2012; 17:03:41 >

• Hayırlı satışlar kardeşim
  • naruto ya takas düşünürsen, dmc4 veya heavenly sword çalışır
  • hocam takas düşünmüyorum çünkü ps3 yok elimde

ismail abi eyvallah
  • Satmis oldugun wow oyunu zaten ucretsiz indirilebilir icerik degilmi
  • hocam bildigim kadarıyla değil. çünkü içinde bir 14 günlük free trial kodu bir de ayrıyetten bir kod daha var. onun da 30günlük üyelik için olduğunu düşünüyorum. yani birnevi kod için alabilir alanlar.

şunu da söyleyim eğer 1 aylık kod değilse paranızı olduğu gibi iade ederim
  • İcindeki kodlar kendisi icin degil baska bir kullaniciya gonderebiliyorsun oda ilk pre alimindan sonra kullana biliyor ama onuda kullanamiyorsun cunku free oldugu icin burning ek paketi o kodlarda bitti kullanilmiyor
    Ben satisi baltalamak amacli degil bilgin olsun magdur olmasin kkmse diye yaziyorum ama yanlisim varsa duzeltin tekrar

Tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK - XBOX ONE - Destiny1
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

İcindeki kodlar kendisi icin degil baska bir kullaniciya gonderebiliyorsun oda ilk pre alimindan sonra kullana biliyor ama onuda kullanamiyorsun cunku free oldugu icin burning ek paketi o kodlarda bitti kullanilmiyor
    Ben satisi baltalamak amacli degil bilgin olsun magdur olmasin kkmse diye yaziyorum ama yanlisim varsa duzeltin tekrar

Tskler

esasen dediğiniz gibiyse ben teşekkür ediyorum size kimseyi mağdur bırakmak/ kandırmak gibi bir niyetim de yok. anında para iadesi yaparım öyleyse eğer. konuyla ilgili bir konu açtım wow bölümüne. gelen cevaplara göre mesajı editler kaldırırım satıştan.

yalnız benim arkadaşım bunu araldan almış (en azından aralın bandrolü vardı. birtanesini açtım kutu içeriği gözüksün diye) bu hala satılıyorsa kullanılabilir diye düşünüyorum hocam. kullanılmayan birşeyi satmazlar herhalde? yine de bakalım duruma göre değişiklik gerekirse yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannavaro1903 -- 9 Mart 2012; 12:21:44 >

• Darty de 1 tl olarak satista
  • hocam wowu çektim satıştan zaten olmuyormuş o hesap mevzusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

hocam wowu çektim satıştan zaten olmuyormuş o hesap mevzusu

Tskler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.