Merhaba arkadaşlar,
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Xbox 9. nesil (Series) gamepad'imin sol analogunda klasik takılma problemleri başladı. Bu yüzden analog modülünü tamamen değiştirip yerine Hall Effect tabanlı bir modül takmayı düşünüyorum.
Biraz araştırma yaptım ama hangi markanın daha iyi olduğu konusunda net ve güvenilir bilgiye ulaşamadım. Türkiye’de genelde no name ürünler ağırlıkta, bir de "Xmax" isimli bir marka gördüm. Ancak bu marka hakkında da fazla bilgiye rastlayamadım. Sadece ürün satış sayfasında "iyi" diyen birkaç yorum var, o kadar.
Amazon üzerinden Gulikit Hall Effect modüllerini buldum. Çifti, vergiler dahil yaklaşık 1030 TL civarına geliyor. Bildiğim kadarıyla Gulikit bu işin "en iyisi" olarak geçiyor ama ona dair de bazı olumsuz yorumlar gördüm. Yani biraz üretimden üretime şans faktörü mü devreye giriyor, emin olamadım.
Bu konuda deneyimi olan, özellikle Hall Effect modül kullanan arkadaşların önerilerine açığım. Marka tavsiyesi, kalite farkları veya dikkat edilmesi gereken şeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler!
UPS'den (Kesintisiz Güç Kaynağı) Gelen Ses
|
UPS kararsızlığı.
|
memtest ve xmp
|
Xperia Z1 değişim süresi. Teleservice
|
|
Xperia Z1 android 5.1.1 ve titreşim sorunu
|
gigabyte z77-ds3h ram slot sorunu
|
|
Poweramp ve yoğun bass sorunu "Z1"
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 394
İkinci El Bölümü Mesajları: 101
Konularının görüntülenme sayısı: 14.970 (Bu ay: 235)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El