Şimdi Ara

Satılık LG 27UD68 P 4K Süper Monitor Amazon Ürünü Kutulu 1400TL>>>1300TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürünü geçen sene forumdan bir arkadaştan aldım. Kutusu vs herşeyi tamdır. Türkiyede satılan bir model değil. Amazondan amerikadan gelmiş bir monitor. Özelliklerini aşağıya bırakacağım linkten bakarsınız. Fotoğrafçılıkla ilgileniyordum. 10bit paneli, %99dan yüksek sRGB renk skalası doğruluk oranıyla ve 4k çözünürlüğü ile gerçekten istediğim verimi aldım. Özellikle fotoğrafçılara öneriyorum. Film izlerken de performansını beğendim. Yurtdışına yerleşeceğim için satıyorum. Götürebilecek olsaydım götürürdüm. Maalesef çok büyük kutusu ve uçakta pert olma olasılıgı yüksek...

Monitörün tek kusuru beyazlarda görülen bir tek ölü pikselinin olması. Fotoğraf işlerken rahatsızlık veren birşey değil. Oyunda falan görmüyorum bile. Fotoğraflarını çekme gereği duymadım. Ölü pikseli gösteren fotoğrafı en kısa zamanda çekip atıcam.

Fiyat olarak 1400TL>>>1300 düşünüyorum. Takas düşünmüyorum. Şehir dışına kargo isteyenler önce havale sonra kargo şeklinde mesai saatleri yetişmesi durumunda aynı gün kargolayabilirim.
    http://www.lg.com/uk/monitors/lg-27UD68P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannavaro1903 -- 8 Mayıs 2018; 19:49:0 >

• İletisim no verebilir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tsk guzel alisveristi. Cihazdan ziyadesiyle memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyi günlerde kullanın hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.