Şimdi Ara

[Satılık]Ps3 320gb Slim PAL +1 Dualshock 550TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temmuz ayında Kahraman Elektronikten aldığım ps3 320gb slim makinayı + 1 orjinal kol,adaptörüydü kablosuydu herşeyi eksiksiz
    tertemizdir versiyonu orjinaldir hiç bir korsan yazılım yüklenmemiştir sıfır gözüyle bakabilirsiniz
    Kahraman Elektronik garantisi 1 yıl temmuzda alınmıştı fakat oynamaya bile zaman olmadı
    makina pal yani 2. bölgedir blue ray filmlerde asla sorun çıkarmaz
    Ünivle birlikte vakit ayıramadığımdan satıyorum fiyat 550tldir
    ciddi düşünenler için resim çekip atabilirim
    versiyon: 4.10+

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara0 -- 24 Mart 2012; 21:23:52 >

• versiyon nedir acaba
  • 3.60 dan aşağı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

3.60 dan aşağı değil

doğru diyorsun 70 bile olabilir hatırlamıyorum acmayalı uzun zaman oldu :)
    ama kırdırmak isteyenler için kırdırmanın yolu varmış gene araştırırlarsa
  • i3 sistemle takas edersen pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevreci1976

i3 sistemle takas edersen pm

sağolasın takas düşünmüyorum
  • Kardeş bana bir tel yaz görüşelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekosfer147

Ünivle birlikte vakit ayıramadığımdan satıyorum

Takas için sadece 120/160gb ps3 garantili mümkünse sıfır olucak versiyon farketmez
    paradaki +/- konuşuruz

...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beterbocek

quote:

Ünivle birlikte vakit ayıramadığımdan satıyorum

Takas için sadece 120/160gb ps3 garantili mümkünse sıfır olucak versiyon farketmez
    paradaki +/- konuşuruz

...

kendim için istediğimi kim söyledi
  • versiyon 3,55 ten aşaı ıse ben alıyım
  • İlk olarak daha 4.00 için Cfw vb. çıkmadı diye biliyorum, ikincisi ise videodaki 3.72 resmi güncelleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

İlk olarak daha 4.00 için Cfw vb. çıkmadı diye biliyorum, ikincisi ise videodaki 3.72 resmi güncelleme.

video temsili yazılar önemli hayırlı günler
  • quote:

quote:

İlk olarak daha 4.00 için Cfw vb. çıkmadı diye biliyorum, ikincisi ise videodaki 3.72 resmi güncelleme.

3.55 üstüne korsan oyun yok 4.0 hybrid fw çıkarmışlar o bile 3.55 ve altı cfw istiyor. Yani ilaninizdaki kirdirilabilir yazısını kaldırın kimseyi kandırmayın lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

quote:

quote:

3.55 üstüne korsan oyun yok 4.0 hybrid fw çıkarmışlar o bile 3.55 ve altı cfw istiyor. Yani ilaninizdaki kirdirilabilir yazısını kaldırın kimseyi kandırmayın lütfen

pekala benim korsanla alakam yok sadece forumlarda 4.00 ın 3.55 e düşürülüp cfw yüklendiğini hatta dükkanların ücretle bunu yaptığını gördüm siz gene hangi dünyadan baltalama çabasındasınız onuda bilmiyorum kolay gelsin sizede.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

quote:

quote:

pekala benim korsanla alakam yok sadece forumlarda 4.00 ın 3.55 e düşürülüp cfw yüklendiğini hatta dükkanların ücretle bunu yaptığını gördüm siz gene hangi dünyadan baltalama çabasındasınız onuda bilmiyorum kolay gelsin sizede.

Arkadasım gercekten ben konunuzu baltalamiyorum. Sadece diyorumki 3.55 üstüne korsan oyun yok. İsterseniz psx-scene yi takip edin ben hep ordan bakıyorum cfw gelişmelerine. Dediğiniz gibi bi olay olsaydı kimse 3.55 sürümlü ps3 almak için bu kadar çabalamazdı. Israr ediyorsanız lütfen bi kaynak gösterin benim bildigim yanlışsa haklisiniz ben bilmiyor muşum derim

• Versiyon düşürme 150tl. Bunuda düşünmek lazım
  • ankara içiyse ciddi bir alıcıyım fiyatta anlaşırsak tabiki
  • Lütfen arkadaşları eksik bilgilendirmeyelim 4.00 version'dan düşme vardır lakin bu işlem için aletin içi açılır E3 Flasher ile düşürülür bu zahmetli ve pahalı bir işlemdir.(Yaklaşık 200TL).Bu yüzden alacak arkadaşlar bu cihazı sadece orjinal oyun oynamak için tercih etsinler.
  • takip
  • Daha önce hiç kullanmadığım için soruyorum arkadaşlar mazur görün.
    - Cihaz kırıldıktan sonra internet bağlantısı yine mümkün oluyor mu?
    - BD/DVD dışında örneğin usb bellek üzerindeki bir avi,mpeg,mkv filmi türkçe altyazılı oynatmak mümkün müdür bu cihazda?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.