Şimdi Ara

Satılık PAPAĞAN (JAKO)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
64.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Afrika Gri Papağanı
    Diğer Adları: Psittacus Erithacus
    Ortalama Boy: 32.5 cm
    Ortalama Ömür: 50 yıl
    Üreme: Kuluçka 29 gün sürer, tüylenme 90 gün sonra olur.
    Genç Kuşlar: İrisleri koyudur.
    Ayırt Edici Özellikleri: Gözler: Erişkinlerin sarı göz rengi genç kuşun koyu göz renginden ayırt ettirir. Tüyler: Grinin tonu mattan koyuya kadar de---gıs---ir. En açık renkli olan kuşlar 'gümüşler' olarak bilinir. Kuyruk: Afrika gri papağanlarının mat maron renkli kuyruğu ile ayırt edilen Timmeh türü (P. E. Timmeh) hariç daima kırmızı kuyruğu vardır.

Benim satmayı düşündüğüm papağan henüz 16 yaşındadır. 100-150 kelime civarında konuşabilmektedir. Son derece zeki ve inanılmaz bir taklit yeteneği vardır. Biraz ilgi gösterildimi Türkçe'yi benden iyi sökeceğine eminim.

850YTL değer biçtim kendisine...
    Bir miktar pazarlık payı vardır..
    Pazarlık ederken papağanın 100-150 kelime kadar konuşabildiğini ve yabanilik sorunu olmadığını göz önünde bulundurun lütfen...

Fiyatta anlaşılıp satış gerçekleşirse mübadele Kadıköy Rıhtımda yapılacaktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fettah34 -- 29 Nisan 2008; 21:34:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ediyormu bu kadar bunlar
  • ikinci el papağan
  • quote:

Orjinalden alıntı: deko1905

ediyormu bu kadar bunlar

Dürüs söylemek gerekirse bende internette pek bir piyasa ederine ulaşamadım...
    Bir yerde yeterince evcilleşmemişse fiyatı 400 YTL ye kadar düşer demişler...

http://www.papaganim.net/forum_cevaplar.asp?procid=722

Bu konuda eğer bu papağanın piyasası şudur diyebilip bu iddialarını çeşitli satış linkleri ile destekleyebilen olursa bende piyasanın üzerinde uçacak değilim...

• cok para hocam buna bukadar para vercek adam yok forumda bilgin olsun ..
  • overclock kabiliyeti nedir acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Papağan Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunlarda HDD armı
  • hep istemişimdir ama bunların bakımı için zaman ayırmam çok zor malesef. yaş kemale erince alırım bi tane.
  • bende isterim böyle bişey harbidende bu fiyatlara deil tabi
  • Piyasa araştırması yaparsanız papağanın fiyatının normal olduğunu goreceksiniz.
  • Fiyat gerçekten de iyi.Adamlar 3-5 kelime yarım yamalak konuşanına 1000 lira istiyorlar
    Ben de 3 ay önce benim vahşiyi 700'e satmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhyen

Fiyat gerçekten de iyi.Adamlar 3-5 kelime yarım yamalak konuşanına 1000 lira istiyorlar

İşi Gücü Bilgisayar Olan Bizler 300 400 lıra max ıle parca Aldıgımız Icın tek kalemde 850 ytl Cok Gelıyor Tabıkı Ama Ben Bı Hayvan Sever Olarak Bu Tur Papagınların Fıyatlarının Petshoplar Bu Aralarda Oldugunu Bılıyorum Ederı Bu Kadardır Ama Forumdan, Şahıştan Alındıgı İçin Fiyatının bı Parca Daha Düşük Olması Gerekirdi Diye Düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

quote:

Orjinalden alıntı: mhyen

Fiyat gerçekten de iyi.Adamlar 3-5 kelime yarım yamalak konuşanına 1000 lira istiyorlar

İşi Gücü Bilgisayar Olan Bizler 300 400 lıra max ıle parca Aldıgımız Icın tek kalemde 850 ytl Cok Gelıyor Tabıkı Ama Ben Bı Hayvan Sever Olarak Bu Tur Papagınların Fıyatlarının Petshoplar Bu Aralarda Oldugunu Bılıyorum Ederı Bu Kadardır Ama Forumdan, Şahıştan Alındıgı İçin Fiyatının bı Parca Daha Düşük Olması Gerekirdi Diye Düşünüyorum

Petshoplardan aldığınız papağanlar yabanidir. Henüz evcilleşmemiştir. İnsanlara alışık olmadığı için alışana kadar çok çektirir. Aslında iyi evcilleşmiş, insanlara alışmış kelime hazinesi geniş bir papağan 1000YTL civarında para eder.

• pm atmıştım ama okunmasına rağmen cevap alamadım lütfen...
  • faturalı garantili sultan papağınım yanında birde siyam kedisi versem kafa kafaya takaslarmıyız

hayırlı satışlar, çok şirin bir hayvan bir dönem hem goldenretreiver ım hemde sultan ım vardı çok iyi ıslık takliti yaparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 30 Nisan 2008; 16:41:04 >
  • TABANCAMI ATIYOSUN ARKADASIM BAN BAN BAN;??CANIN SIKILDIKÇA İLANLARIMI KURŞUNLUYORSUN??AYIP SENİN BU YAPTIĞIN YAA?
    quote:

Orjinalden alıntı: fergat15

• selam arkadaşım benim adım hakan jako papağan arıyorum senin elindeki duruyorsa irtibata gecebilrmiyiz senin le acaba hakan198516@hotmail.com telefonumda 0543 911 53 39 daha satılmadıysa tabiki
  • Papağan satıldımı duruyomuuuu ??
  • öncelikle s.a dikkatimi çekti yukarıda bir arkadas 400tl ye evcil konusan alınıyormus demiş bulsun bana 10 tane alayım ben konusan 400tl den şuan ederini söylüyorum bu arkadasın papaganının en az dedigine göre 1000lirası var burda olsa kesin satardım satamadıysan bana pm at bursadanım ben hemensatarız 800 senin gerisi benim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.