Şimdi Ara

Satılık PAPAĞAN (JAKO) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
64.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR BEN İSTANBULDAN YAZIYORUM. BİR PAPAGAN ALMAK İSTİYORUM JAKO KIRMIZI KUYRUK 1,5-2 YAŞ ARALIKLI VE BİLEZİKLİ TCRLİ. NERDEN BULA BİLİRİM.FİYAT OLARAK NE KADARDIR. BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ? TŞKLER
  • HİÇBİR SAGLIK PROBLEMİ YOKTUR ELE OMZA GELEN ELDEN FISTIK VE HERTÜRLÜ YİYECEK YİYEN ÇOK AŞIRIDERECEDE EVCİL KIRMIZI KUYRUK JAKO PAPAGAN KONUŞTUGU KELİMELER:BABACIM YAKUP,ALOKİMSİN,DUR EŞŞOGLUEŞŞEK.....GİBİ KUŞU GELİP KENDİNİZ ELİNİZLE KAFESDEN ALIP GİDEBİRSİNİZ.OKADAR EVCİL Bİ KUŞDUR FİYAT:900 TLF:05359418772

Satılık PAPAĞAN (JAKO)

Satılık PAPAĞAN (JAKO)

Satılık PAPAĞAN (JAKO)

• Herkese merhabalar. bende bir kırmızı kuyruk yavru jako papağan arıyorum. Satan yada uygun fiyata alabileceğim bir yer tavsiyesi olan bana pm yollasın lütfen.
    istanbul avrupa yakasında oturuyorum
  • ilan ne alemde ??
    satan var mı hala ??
  • Satış iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzgunSelim -- 20 Temmuz 2011; 19:52:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efyuar24

Bende 3 yaşında kırmızı kuyruk jako var. Almak isteyen varsa vereyim.

@efyuar24 papağan hakkında biraz bilgi verebilir misin ?
    konuştuğu kelime var mı ?
    evcilliği nedir ?
    fiyat nedir ?
  • satış iptal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzgunSelim -- 20 Temmuz 2011; 19:52:29 >
  • slm arkadaşlar elimde orjinal AFRİKA GRİ KIRMIZI KUYRUK JAKO bulumaktadır. kimlikli her türlü avrupadan gelme belgeleri olan 1 papağan DNA testli bu hayvanımız erkektir.10 ay 3 haftalık bebek sayılabilcek gözleride yeni yeni renklenmiştir ilgilenen arkadaşlar askdolukalpler@hotmail.com bu adresten bana ulaşsın...butür 1 hayvan bu formda dgl tüürkiyede 20 yi geçmez insaflı 1 alıcı kafasındaki fiyatla bana gelsin fiyatı siz söyleyinn...

1.hayvanı aldıgında dişimi erkekmi DNA ile uğraşcaksın

2.yaşlı 15 - 16 yasındaki 1 hayvanın size alışma şansı %10 bile değildir

3.nüfüs bilgi ve belgeleri olmadan karşı sahıs bizi her türlu kandırabılır

4.bendeki hayvanın öğrenme çağındaki ilk hayvan siz olacaksınız

5.satılması halinde belgeli cinsiyeti belli ve konuşmaya başlamasıyla 2bin tlden aşağı gitmezzz...

• --------------------------------------------------------------------------------

slm arkadaşlar elimde orjinal AFRİKA GRİ KIRMIZI KUYRUK JAKO bulumaktadır. kimlikli her türlü avrupadan gelme belgeleri olan 1 papağan DNA testli bu hayvanımız erkektir.10 ay 3 haftalık bebek sayılabilcek gözleride yeni yeni renklenmiştir ilgilenen arkadaşlar askdolukalpler@hotmail.com bu adresten bana ulaşsın...butür 1 hayvan bu formda dgl tüürkiyede 20 yi geçmez insaflı 1 alıcı kafasındaki fiyatla bana gelsin fiyatı siz söyleyinn...

1.hayvanı aldıgında dişimi erkekmi DNA ile uğraşcaksın

2.yaşlı 15 - 16 yasındaki 1 hayvanın size alışma şansı %10 bile değildir

3.nüfüs bilgi ve belgeleri olmadan karşı sahıs bizi her türlu kandırabılır

4.bendeki hayvanın öğrenme çağındaki ilk ebeveyni siz olacaksınız

5.satılması halinde belgeli cinsiyeti belli ve konuşmaya başlamasıyla 2bin tlden aşağı gitmezzz...

• Bence fiyat olarak çok iyi.Benim arkadaşımın ofisinde var aynı cins papağan.hem çok net ses çıkartıyor hemde çok zeki müthiş bir taklit yeteneği var.Almanızı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.