Şimdi Ara

petshoptan alınan muhabbet kuşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar muhabbet kuşları yavru iken petshoptan alındığında neden çok ürkek oluyorlar? yoksa normal yetiştiricilerinki de mi böyle oluyor? insanla çok karşılaşmamış yavru kuşun deli gibi etrafa kaçması ne kadar uygun bilemiyorum. yani bu petşop dükkanlarında bunlar nasıl muamele görmüş olabilir? bunlar nasıl yetiştiriliyor sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcılarınavcısı -- 13 Mart 2016; 16:59:53 >

• iyi günler arkadaşlar o pet shopdan aınan kuşlar pet shop a gelene kadar neler oluyo hayvanlar telef oluyo onları yakalıyolar karanlıkta geliyorlar o da nihayetinde stres oluyor onun etkisini atlatamıyor bende de vardı pet shop tan alıntı 1 yıl oldu daha benden ürküyo kendime 8 ayda alıştırdım daha bide o kuşlar gelene kadar milyon tanesi ölüyor stresden orasını burasını yolluyorr yani üreticiden al alacaksan üreticidekilerde öle bişey olmuyor onlar kendileri ürettikleri için bir yere taşımıyorlar hatta olmadı bn sana vereyim bnm kuş yavruladı 2 aylık oldular istersenn veriyimm
  • Petshoptan kus alinmaz. ben zamaninda 2 kere aldim 1 i 1 ay diğeri 2 ay yasamisti. Diger ureticilerden aldigim butun kuslarin masallahi vardi. Ne kadar iyi bakarsan bak ithal kuslarin bağışıklık sistemi ilac vs ile cok zayif oldugu icin en ufak bi hastalikta kaybediyosun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kedi ve Köpek Mamaları
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.