Şimdi Ara

Satılık Orijinal Hollister La Jolla Ceket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Hollister'ın sitesinden alınma La Jolla model ceket satılıktır. Ben alalı bir yıl oluyor ama toplamda 3 gün giymişimdir, niyeyse iş güç derken sadece hafta sonları sivil giyinebilir hale geldim ve hafta sonları da bu ceketi giymedim. Modelini ve rengini beğenerek almıştım, çok havalı ve çok şık bir baharlıktır. Aldığım gibi, sıfır gibi duruyor yalnız bu tarz ürünlerde kısmi eskitme yapıldığından tek renk ve gıcır gıcır renkli şeyleri seviyorsanız beğenmeyebilirsiniz. Benim sattığım ceketin tarzındaki ürünleri ben seviyorum, giyim tarzım da bu şekilde. Ürün M beden ama L giyen birine olur, M giyen biri için büyük gelecektir.

Ceket için 100 TL istiyorum, 160-170'e falan almıştım sanırım. Zaten kenarda durduğu için kargoyu da ben karşılarım, başka şehirlerden alışveriş yapmak zor gelmesin yeter ki. Güven sıkıntısı yaşamam, yaşatmam.

Satılık Orijinal Hollister La Jolla Ceket

Hepinize iyi forumlar.

Edit: Satıldı.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 22 Nisan 2013; 19:57:52 >

• keşke s beden olsaydı ben alabilirdim hocam nerden aldınız söyleyebilirmisiniz bende almayı düşünüyorumda
  • http://www.hollisterco.com sitesinden almıştım.
  • S beden olsa bende dakika kaçırmazdım. Şuan sitede hala satılıyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

http://www.hollisterco.com sitesinden almıştım.

Hocam boy ve kilonu p.m atsana.

• 187 boyundayım 85 kiloyum ama aldığımda bu kadar kilolu değildim. 178-187 boyları arasındaki arkadaşlara olacağını düşünüyorum. Buraya yazdım ki başka arkadaşlar da merak ediyorsa onlara da yardımcı olur belki.
  • Pm attım hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

187 boyundayım 85 kiloyum ama aldığımda bu kadar kilolu değildim. 178-187 boyları arasındaki arkadaşlara olacağını düşünüyorum. Buraya yazdım ki başka arkadaşlar da merak ediyorsa onlara da yardımcı olur belki.

Maalesef olmaz bana. Aldığınız sitede hala satılıyor mu link verebilirseniz small alcam. Gerçekten güzel duruyor.

• Bilmiyorum ki, linki yolladım siteden bakın işte.
  • selamlar, özelden mesaj attım ölçüsü uyarsa almak istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KcRasco

selamlar, özelden mesaj attım ölçüsü uyarsa almak istiyorum..

Sizin boyunuza olmaz, 187 boyundayım ben.
  • quote:

187 boyundayım 85 kiloyum ama aldığımda bu kadar kilolu değildim. 178-187 boyları arasındaki arkadaşlara olacağını düşünüyorum. Buraya yazdım ki başka arkadaşlar da merak ediyorsa onlara da yardımcı olur belki.

Hocam boyumuz kilomuz aynı şuan nasıl oluyor size.

• Tam oluyor, eğer boy ve kilo aynıysa oturacaktır, diğer türlü dediğim gibi 178 olsanız da giyersiniz ama o zaman da kilo, omuz ve kol faktörü devreye girer. Yapılıysanız, omuzlarınız genişse ve kollarınız kısa değilse 178'e de olur.
  • quote:

Tam oluyor, eğer boy ve kilo aynıysa oturacaktır, diğer türlü dediğim gibi 178 olsanız da giyersiniz ama o zaman da kilo, omuz ve kol faktörü devreye girer. Yapılıysanız, omuzlarınız genişse ve kollarınız kısa değilse 178'e de olur.

Çok teşekkürler. takipteyim.

• Hollister'ın sistesinde aradım bayağı bi fakat bulamadım Ceket çok iyi ya ama bedenıme uymaz
  • Bu sezonun urunu degil ya, sitede yoktur. Ben hic giymiyorum, eminim sevip de giyecek arkadaslar vardir, bendeki urun sifir gibi ama giyememe sebebim cok elbisem olmasi. Manasizca kenarda duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Ürünün başka fotoları var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm attım
  • Hayır, atmadınız.
  • quote:

Hayır, atmadınız.

mesaj kutunuz dolu olabilir mi? ''Giden Kutusu Mesaj'' klasörü 1 olarak gözüküyor ben de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troostit -- 27 Mart 2013; 14:29:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.