Şimdi Ara

--> SATILIK -- Nokia N91 - Neredeyse Mükemmel - indirim -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

08.10.2006 tarihinde satın almış olduğum Nokia N91-1 4GB satılıktır.

- N91 hakkında
    Nokia N91, N serisi çıkış telefonlarındandır. Cihaz, olağanüstü bir dijital müzik çalar olarak dizayn edilmiş olup, zamanın cihazlarından öne çıkan bir takım özellikleri mevcuttur. Cihazın ses kalitesi, teknik olarak elde edilen sonuçlarla, çıktığı zamanın en iyisiydi. Hala daha N91 gelmiş geçmiş en iyi ses kalitesine sahip cihazlar arasındadır.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_N91

- Cihazın içinde bildiğiniz mekanik hard disk var. Kapasitesi 4gb. Kulağınızı cihaza dayayıp, hdd'nin çalışmasını duyabiliyorsunuz.
    - 3g mevcut. Arka kamera ile görüntülü görüşme yapılabiliyor.
    - 2mp kamera
    - wi-fi mevcut. HTML tarayıcı var.
    - 220mhz dual arm9 işlemci ve 64mb ram
    - Cihazın dışı neredeyse tamamen çelik. Görünüş ve dokunma hissi harika.
    - Tam müzik kontrolü ve mikrofon görevi gören, kablo üzeri kumanda. (AD-36) Bu parça N91'in en harika özelliklerinden biri. Üzerinde ses açma kapama, çağrıya cevap verme, ileri geri müzik seçme, çalan müziği ileri geri sarma, durdurma, bekletme ve çalma fonksiyonlarını yerine getiren tuşlar, mikrofon ve 3,5mm kulaklık girişi var. Böylece tüm bu özellikleri herhangi bir 3,5mm kulaklık ile kullanabiliyorsunuz.

Dataylı özellikler için:
    http://www.gsmarena.com/nokia_n91-1154.php

Sayabileceğim eksileri ise:
    Ayrıca arttılabilir hafıza yok.
    Veri akışı olmadığında, HDD enerji tasarrufu ve koruma amaçlı olarak durur ve kafa park eder. Durmuş HDD'den veri çağırdığınızda saniyelik beklemeler olur. Normal telefonlardan daha yavaş çalıştığını hissedersiniz ama fazla değil.

- Sattığım cihaz hakkında:

- 6 yıldır günlük kullanılıyor. Sürekli olarak özel taşıma kılıfında, özenle kullanıldı.
    - Finlandiya malı. Türkiye'den alınma. Türkiye cihazı. (Nokia Kom.A.Ş.)
    - N91 (02.01) RM-43 FW: V2.20.008 Türkçe.
    - Hiç servis görmedi. Tuş kilidi anahtarı sorunsuz. Kızak sorunsuz. HDD sorunsuz. Cihaz tamamen sağlam.
    - Şarj adaptöründe, kablonun adaptöre girdiği kısımda kablo kırıklığı oluşmuş. Kopuk kısmı kesip, adöptörü açıp, içine lehimledim. Silikonlayıp kapattım. Resimde biraz garip gözükebilir ama sorunsuz, çalışan bir adaptör.
    - AD-36 'nın yaka kıskacı kırık. Çalışmasında hiç bir sorun yok.
    - Cihaz neredeyse çiziksiz. Bu kadar temizini bulmanız biraz zor. Ekranda ışığa yan tutunca bile zor görünen çok ama çok küçük bir çizik var. Arka kapağın üzerinde çok hafif bir iki çizik var. Cihazın kulaklık girişinin olduğu üst kısmında hafif çizikler var. Fotoğrafları inceleyin.
    - Bana göre cihazdaki tek görsel kusur, 6 numaralı tuşun üzerindeki milimetrik boya soyulması. (Fotoğraflarda var)

- İçerik:

- Nokia N91-1 4GB
    - Çelik gövdeli şarj standı
    - AD-36 kablo üzeri uzaktan kontrol aparatı
    - BL-5C batarya (Batarya çok eski. Ancak bir gün gidiyor. Yenisi alınmalı. Bataryasız sayın)
    - Orjinal USB kablosu
    - Orjinal şarj adaptörü (Tamir edilmiş)
    - Kalın uç - ince uç adaptör çevirici
    - Orjinal kutusu, kullanım klavuzu, tanıtım broşürleri, yazılım CD'si.
    - 1249TL 'lik fatura.

Verdiğim yüksek çözünürlüklü resimleri lütfen iyice inceleyip öyle karar verin. Cihazın satışı yapıldıktan sonra kesinlikle iadesi söz konusu değildir. Ankara'da oturanlar, elbette elden görerek alabilirler.
    Lütfen ölücü fiyat tekliflerinde bulunmayın.

Fotoğraflar: (17 Adet)

--> SATILIK -- Nokia N91 - Neredeyse Mükemmel - indirim -  --> SATILIK -- Nokia N91 - Neredeyse Mükemmel - indirim -  --> SATILIK -- Nokia N91 - Neredeyse Mükemmel - indirim -  --> SATILIK -- Nokia N91 - Neredeyse Mükemmel - indirim -

--> SATILIK -- Nokia N91 - Neredeyse Mükemmel - indirim -  --> SATILIK -- Nokia N91 - Neredeyse Mükemmel - indirim -  --> SATILIK -- Nokia N91 - Neredeyse Mükemmel - indirim -  --> SATILIK -- Nokia N91 - Neredeyse Mükemmel - indirim -

Fiyat: 180TL - SATILDI -
    Son fiyattır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Bringer -- 21 Kasım 2012; 22:39:34 >

• hocam bu telefon nasıl bu kadar temiz kaldı :D , kasamı değişti acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erm1122

hocam bu telefon nasıl bu kadar temiz kaldı :D , kasamı değişti acaba ?

Kesinlikle hiç bir değişeni yok.
    Sadece özenli kullanım.
  • Biraz param olsa kesinlikle alırdım cihazı eğer ciddi bir indirim planınız var ise göürebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoemre -- 11 Kasım 2012; 15:15:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erm1122

Biraz param olsa kesinlikle alırdım cihazı eğer ciddi bir indirim planınız var ise göürebiliriz.

Malesef ciddi indirim planı yok ama yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
  • Hastasıyım bu cihazın ama taşıması çok zor oluyor

Koleksiyonluk almak isterdim amaişte kader

Hayırlı satışlar...
  • aynı şekilde forumdan bir n91 aldım.(Bu arada tamamen bu telefonun hastasıyım) 16. n91 im elimde şu an. bir tane de siyah modeli var. 2 tane n91im var.

gelelim benim yaşadığım olaya, n91 kolleksiyonluk diye aldım kasasının değiştiğini gördüm, ve o parlak yerleri, müzik tuşlarının üzeri 5-10 kere cebime attıktan sonra boya atmaları başlamıştı.

tutup alırım bunu da senden, ama daha önceki yaşadığım gibi bir sürprizle karşılaşmam değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK TEMİZ EFSANE NOKIA N82
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiyat düşer ümidi ile bende sırada bekliyorum almak için gerçekten nokianın efsane telefonudur kulaklığa bukadar ses veren bir telefon daha görmedim. çokda temiz hayırlı satışlar.
  • Takip
  • fiyat çok diyenlere inat bence az bile para olsa basarım gözüne İyi satışlar sizin gibi bakacak birine gider umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BossPower

aynı şekilde forumdan bir n91 aldım.(Bu arada tamamen bu telefonun hastasıyım) 16. n91 im elimde şu an. bir tane de siyah modeli var. 2 tane n91im var.

gelelim benim yaşadığım olaya, n91 kolleksiyonluk diye aldım kasasının değiştiğini gördüm, ve o parlak yerleri, müzik tuşlarının üzeri 5-10 kere cebime attıktan sonra boya atmaları başlamıştı.

tutup alırım bunu da senden, ama daha önceki yaşadığım gibi bir sürprizle karşılaşmam değil mi?

Bu cihazı, sürekli olarak bele asılan özel bir fotoğraf makinası taşıma kılıfı ile kullandım. İçi ipek gibi yumuşak bir kumaştan yapılmış ve ince sünger gibi bir malzeme ile desteklenmiş.
    http://www.cimri.com/orite-2543-dijital-kamera-cantasi

Telefonlar cebe koyulunca nem + toz + sürekli sürtünme sonucunda ister istemez aşırı biçimde yıpranıyor. Benim cihazım hiç cepte taşınmadı. O yüzden böyle temiz kaldı.
    Görenler inanmıyor. Olamaz, mümkün değil vs. gibi tepkiler almaya alışığım ve doğal olarak karşılıyorum.
    Eğer cihazın içi açılmış olsaydı kesinlikle bunu belirtirdim. Ne benim ne de servis tarafından cihaz hiç açılmadı. Değişeni yok.
    Sadece severek, değerini bilerek, özenle baktım cihaza. Hepsi bundan ibaret.
    Elbette satıldıktan sonra nasıl kullanılacağını bilemem. Cepte taşındığı zaman ne kadar zaman sonra boya atmaya başlar onu da bilemem doğal olarak.

Tüm yorumlar için ayrıca teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Bringer -- 15 Kasım 2012; 1:30:42 >

• Fiyat düşerse şayet bende almak için sıradayım.
    Kulaklıkta yüksek ve temiz ses veren n91 den başka cihaz tanımam ayrıca gerçekten çok temizmiş...
  • Beklenen indirim geldi.
  • Hayirli satislar dilerim
    İlaninizi kirlettim kusura bakmayin N91 gorunce dayanamadim 3-5 kelime yazmak istedim bende

3 tane kullandim bende cok fazla nasip olmadi zaten rahat bulunabilecek cihazlardan degil sadece meraklisinin alacagi agir kaba ufacik ekrani ufacik tuslari olan cins bi cihaz
    Arkadasimin annesinde var neler beler teklif ettim alamadim cihazi vermedi bi turlu
    Ayrica cihazi hakkinda hic tecrubesi olmayan arkadaslar bilginiz olsun bu cihazla son seste 3-4 sarki dinlediginizde bas agrisi baslar duzenli olarak 1 ay dinlerseniz kulakta isitme kaybi yasarsiniz
    Bu arada yarin ben yeni N91 imi aliyorum
    Hastasiyiz dedeeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Öztürk35

Hayirli satislar dilerim
    İlaninizi kirlettim kusura bakmayin N91 gorunce dayanamadim 3-5 kelime yazmak istedim bende

3 tane kullandim bende cok fazla nasip olmadi zaten rahat bulunabilecek cihazlardan degil sadece meraklisinin alacagi agir kaba ufacik ekrani ufacik tuslari olan cins bi cihaz
    Arkadasimin annesinde var neler beler teklif ettim alamadim cihazi vermedi bi turlu
    Ayrica cihazi hakkinda hic tecrubesi olmayan arkadaslar bilginiz olsun bu cihazla son seste 3-4 sarki dinlediginizde bas agrisi baslar duzenli olarak 1 ay dinlerseniz kulakta isitme kaybi yasarsiniz
    Bu arada yarin ben yeni N91 imi aliyorum
    Hastasiyiz dedeeee

Sizin de hayırlı olsun yeni cihazınız.

Kesinlikle tam meraklısına göre.
    Artık böyle özel tasarımlara sahip telefonlar pek çıkmaz oldu.

• Kesinlikle haklisiniz
    Sahsen iPhone 4 cihazim dururken gecen aya kadar zevkle 8910 kullaniyordum.
    Simdiki nesil bilmez s3 bilirler iphone bilirler
    N-gage versen nasil konusuluyor bilemezler
    Gece gece senin yuzunden t28s alasim geldi hocam ya maziye dondurdun

• quote:

Kesinlikle haklisiniz
    Sahsen iPhone 4 cihazim dururken gecen aya kadar zevkle 8910 kullaniyordum.
    Simdiki nesil bilmez s3 bilirler iphone bilirler
    N-gage versen nasil konusuluyor bilemezler
    Gece gece senin yuzunden t28s alasim geldi hocam ya maziye dondurdun

Çok doğru.
    N-Gage 'i verdiğim kişilerin neredeyse tamamı, nasıl konuşulduğunu bilmiyor.

Madem öyle, bir resim daha koyuyorum.
    Soldaki ikisini de bilmezler değil mi?

• Soldakini zaten tahminde edemezler
    Aklima 388 im geldi ne taklalar atti banamisin demedi cidden acik olmam gerekirse o donemler zengin derlerdi telefonu olana vay arkadas ne hale getirdin beni ya
    Konuyuda saptirdik iyice.

Muzik sever arkadaslar elinizde bulunan mp3 calarlari sanmayin hakkiyla caliyor.
    Bende sony nwz-w202, nwz e103 creative zen 20gb ipod touch 4.gen 8gb-3.gen 32gb-3gen 8gb var bi kac daha varda nerelerde kim bilir.
    Bu alete yaklasamaz bile sadece muzik dinlemek icin alinir. ( nwz w202 iyidir ama ekrani bile yok )
    Cok elit bi tasarima sahiptir kaba agir olmasina karsin mazeme kalitesi ile kullaniciyi fazlasiyla tatmin eder.
    Tuslari ufak olmasina karsi kullanim kolaydir tus kilidi icin ustte kaydirmali tus bulunur ve kapak acildiginda elinize cok guzel oturarak kullanim kolayligi saglar.

• sulanmayalım cihaza istiyorummmmm acil pm attım dostum....
  • quote:

Soldakini zaten tahminde edemezler
    Aklima 388 im geldi ne taklalar atti banamisin demedi cidden acik olmam gerekirse o donemler zengin derlerdi telefonu olana vay arkadas ne hale getirdin beni ya
    Konuyuda saptirdik iyice.

Muzik sever arkadaslar elinizde bulunan mp3 calarlari sanmayin hakkiyla caliyor.
    Bende sony nwz-w202, nwz e103 creative zen 20gb ipod touch 4.gen 8gb-3.gen 32gb-3gen 8gb var bi kac daha varda nerelerde kim bilir.
    Bu alete yaklasamaz bile sadece muzik dinlemek icin alinir. ( nwz w202 iyidir ama ekrani bile yok )
    Cok elit bi tasarima sahiptir kaba agir olmasina karsin mazeme kalitesi ile kullaniciyi fazlasiyla tatmin eder.
    Tuslari ufak olmasina karsi kullanim kolaydir tus kilidi icin ustte kaydirmali tus bulunur ve kapak acildiginda elinize cok guzel oturarak kullanim kolayligi saglar.

Yorumlarınızla konuya renk kattığınız için çok teşekkür ederim.
    Arada sırada nostalji iyi geliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.