Şimdi Ara

SATILIK MSI8800GTS 320 MB (400 e satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI SATILDI isteyene sıfır 450 ytl GALAXY - GF8800GTS-320MB
    http://www.webdenal.com/store/view.jsp?idProduct=47865&idCategory=381&topnavCategory=632 buradan bir arkadaşım bayi olarak alabiliyor 440 ytl ye 10 ytl fark ile ama bilginize son kullanıcı fiyatıda çok uygun. amaç herkez yararlansın faturalı garantili kutusunu siz açacaksınız.

Arkadaşlar kart çok temiz 1 aylık bende ikinci el alıp hiç kullanamadım psu yetersiz kalıyor (kasada 550 watt psu var ama frisby yetersiz geldi ondan dolayı satıyorum)

kart için 420 ytl istiyorum. kutu içinden oyun çıkmadı bilginiz olsun. garanti belgesinin fotokopisini aldım fotokopi olarak vereceğim. kutusu diğer aksesuarları tamdır. istanbul içi elden teslim diğer illere önce ödeme sonra kargo şeklinde yapılacaktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEHMET84 -- 14 Mayıs 2007; 17:21:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm cavaplandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEHMET84 -- 14 Mayıs 2007; 16:11:42 >

• hocam fsp 400w yada antec 400w ile çalışır.. ben antec 400w ile sorunsuz kullandım..çok güzel kart hala kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 14 Mayıs 2007; 16:12:23 >
  • kasanın güç kaynağı 550 watt diye yazıyor daha önce 6600 gt de de düşük güç diye uyarı veriyordu ben onu kablodan olduğunu düşünüp cdromun kablosunu ona takıyordum. şimdilik yeni bir kasa alacağım o yüzden satıyorum bende ileride bu ekran kartının fiyatı düşünce kasa bedavaya gelecek umarım. Önerdiğin bir kasa veya psu varmı kasayı çok beyeniyorum rengarenk ışıklı arabaya benzeyen modellerden. fiyat performans olarak uygun psuda olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEHMET84 -- 14 Mayıs 2007; 16:28:35 >

• Güzel fiyat güzel kart msi daha iyi
  • 6000 serisinde yanılmıyorsam genelde düşük voltaj uyarısı geliyordu sebebini çözememiştim.6600gt-6800 gs atilerde hiç yapmamıştı
  • pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün için nakit olsaydı alırdım kaçırdık kartı
  • ben 320 mb 8800gts yi feel 460 la kullanıyorum hiç bir sorun yok sizdede sorun çıkarmaması lazım
  • Bu arada frisbiy ile o karta yazık edersin ben bir harddisk ve birde cdrom taktım frisbiyde.
    psu lazımsa 420 watt termal take satabilirim uygun fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMINX84 -- 14 Mayıs 2007; 16:53:40 >
  • [Bu arada 450 ytl sıfır kutusunda garantili GALAXY - GF8800GTS-320MB 320MB, 8800 GTS, PCI-Ex, DDR3 HDTV isteyenler benimle irtibata geçsinler yardımcı olacağım. ay sonuna kadar stoklarla sınırlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMINX84 -- 14 Mayıs 2007; 17:04:46 >
  • pm..
  • kartı satmak yerine psu yu satsan ... almışsın güzelim kartı psu yetmiyo diye satıyorsun.. frisby midir nedir onlar hikaye.. fsp veya coler master 350 wat olsa yeter
  • webdenal.com da 12 TAKSIT 499 YTL . bu şirketle bir ilgim yok sadece fırsatçılara dikkat . karaborsacıları pek sevmem onlar anladı..

• quote:

Orjinalden alıntı: cihansevencan

kartı satmak yerine psu yu satsan ... almışsın güzelim kartı psu yetmiyo diye satıyorsun.. frisby midir nedir onlar hikaye.. fsp veya coler master 350 wat olsa yeter

yapma dostum nasıl yeter 350watt
  • 430 tagan bile 8800 gts de kastı bizzat kendim test ettim
  • 450 YTL KDV DAhil mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.