Yüzbaşı
01 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 42 (Bu ay: 0)
Gönderileri
ikinci el diye yanlış yazdım
Hakemler bi karar verin artık.. Galatasaraymı şampiyon olsun Fenerbahçe mi Beşiktaş mı. Bi karar verinde millet birbirine girmesin. bu ne yaw
http://www.2shared.com/file/Nc4z_RP_/Compressed.html

Çok Kısa ve net bir şekilde yazılmıştır.. herkes anlayabilir.. özellikle beni deli eden Gençlerbirliği- Fenerbahçe maçına dikkat..
Arkadaşlar sahibin den aracılıyla amd athlon x2 5600 işlemci alıp sempron 3200 olan işlemcimi yükseltmek istedim.. Yanlız aldığım işlemcinin soğutucusu yoktu bende kendi işlemcimin stok fanını taktım.. bilgisayar açıldı ve 5 dakika sonra kapandı .. ve bidaha windows açılmadı.. windows açılırken sürekli res atıyor.. Bios tan bir baktım ki işlemci 106 derece.. sonra termal macun arko falan herşeyi denedim ama bi türlü açılmadı ve işlemci kapalıyken soğuyor açınca 50-60-70 -80 -90-100 C ye kadar gidiyo.. eski işlemcimi taktım 35 dereceyi geçmiyor.. acaba aldığım ilemcimi bozuk yoksa fan mı yetmiyor.. (Fan yetmiyorsa bu kadar ısı farkı anormal değilmi)

Not (soğuyunca tekrar windows açılıyor 2-3 dakika sonra kapanıyor)
Colman 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Yılda 1 milyon 155 bin euro garanti para alacak.
Az önce trt sporda verdiler
pc : 1 mbps net hızı amd7850 2 gb ram 2600 xt

Firefox, İE9. Opera 11, Chrome Bencmark
Arkadaşlar pes 6 nın 2011 path i varmı varsa çok ii olur.. Alayını oynadım hele pes 2011 berbat topu alan adamın ayağına pranga baglı sanki futbol oyunu değil çin işkencesi .. fifa 11 desen yürüyerek kalaeye git şut a bas gol.. konami pes 6 yı geliştirseydi çok daha iyi ederdi... neydi pes 6 o turnuvaları.. fifa 98 den beri her futbol oyununu oynadım pes 6 gibisine raslamadım..
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
alışveriş yaptıklarım: ozx007, emrah_tr, comiser, rmzcanbmw.. ismini haırlayamadığım 5-6 kişi daha
Hakkımda:
aeb07b58a9f17d63d02bafcb2d2365baA.jpg
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Otomobil
Toyota
Mobil cihaz
Motorola
Operatör
Vodafone
Oyun Platformu
STEAM
Takım
Trabzonspor
Steam
Gunner
TV
LG
TV
LG
Ses Sistemi
Edifier
GPS, Navigasyon
Telefunken
Motosiklet
Honda
İşlemci
AMD
Ekran Kartı
Power Color
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 752
İkinci El Bölümü Mesajları: 288
Konularının görüntülenme sayısı: 225.917 (Bu ay: 1.328)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 141 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.