Şimdi Ara

SATILIK İPHONE 4 GENPA GARANTİLİ BEYAZ 16 GB 1395TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün 25.07.2011 tarihinde tim merkezinden alınmıştır kozmik üzerinden 10 tam puan alır alındığı günden beri kılıf ile kullanılmıştır kılıfından bir kere bile çıkartılmamıştır Ürün beyaz renktedir

Fiyat : 1395 TL dir pazarlık yapan arkadaşlara fiyat 1500 tl dir !! takas sadece samsung galaxy s2 ile yapılır

Tv out kablosu hediyedir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bırgungeridonecegim -- 14 Kasım 2011; 17:28:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • iphone 5 kurtar bizi bu fiyatlardan :D
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

iphone 5 kurtar bizi bu fiyatlardan :D

iphone 4s çıktı hala 3gs 16 gb olanlara 700-800 istiyorlarki forumda 32liklere 650 isteyen var iphone fiyatları düşmüyor düşmesinde millet çok para veriyor
  • Ben daha önce cenkyyy ile sattığı ekran kartını almak üzere anlaşmıştım fakat arkadaş 4gün 4 farklı bahane ile kargoyu geciktirince alışveriş gerçekleşmedi.Neyseki alışveriş sahibinden.com üzerinden yapıldığı için mağdur olmadım.Kısaca bu üyeden alışveriş yaparken 2 kez düşünmenizi öneririm.
  • Msnden gorusulup anlasilmistir.

Hayirlisi olsun (Dost indirimiyle yapti Cenkim sagolsun)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Msnden gorusulup anlasilmistir.

Hayirlisi olsun (Dost indirimiyle yapti Cenkim sagolsun)

eywallah dostum bana dolandırıcı diyen zihniyete de tokat gibi cevap olsun bu alışveriş

• Benim yaşadığım sorunları SSC Aero da yaşamış,bende daha başkalarıda mağdur olmasın diye yaşadıklarımı buraya yazıyorum.Satıcı arkadaş şikayetlere kendi konusunda herkesin görebileceği şekilde cevap vermek yerine bana özelden tehdit ve hakarette bulunmayı seçiyor.Antalya fethiye arası 3saatmiş,bir gün karşıma çıkacakmış.O kadar cesaretliyseniz o yazdıklarınızı özelden değil kendi konunuzdan yazınız lüften.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seefoo -- 15 Kasım 2011; 1:02:50 >
  • Ayrıca hanımını havalanından almaya gidip 3 gün ortadan kaybolmuştun mesajlara cevap vermemiştin sonrada kurye kartı götürürken kaza yapıp kartı bozmuştu güya.Hatta ben paramı geri aldıktan sonra keşke bozuk kartı yollasaydımda ağzının payını alsaydın gibi sözler sarf etmiştin.Ben başımdan geçeni yazdım,4mesajın var diye güvenilmezsin diyorsun özel mesajda,diğer arkadaşın 10000 mesajı 100referansı gözüküyor o da mı güvenilmez?Senin dediğin gibi ben şikayetimi yazıp geçiyorum ama sen özel mesajlardan hakaretler ediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seefoo -- 15 Kasım 2011; 1:25:31 >
  • Beni özelden ve telefondan tehdit etmektedir. EĞER BAŞIMA BİR İŞ GELİRSE TAMAMEN SORUMLUSU CEMİL CENK ÖNER'dir.
    BU MESAJI KESİLİKLE SİLMEYİN. ARGO KELİMELER VE TEHDİTLER YAPMAKTADIR.
    BAŞIMA BİR İŞ GELİRSE TEK SORUMLUSU BU İNSANDIR.
  • Yaşını-başını almış evli barklı adamlarsınız. Allah aşkına yakışıyor mu bu ikinize de? Forum üyelerinin çoğunun yaşı küçük. Sizler onlara doğru örnek olmanız gerekirken, yanlış örnek oluyorsunuz. Lütfen artık olgun insanlar gibi davranmaya başlayın ve mesajlarınızı silin.
  • Mursel abi dogru soyluyorsunda benle ugrasiyor hala dolandirici diyor tamam kendime gore hakli birsey demiyorum ama dolandirici demesini kabul edemiyorum benim ihtiyacim varmiki milleti dolandiriyim sen biliyorsun beni ab

• Türkiye bir hukuk devletidir. Bu şekilde insanları oyalayıp, tehdit edip, yalanlar söyleyecek üstüne bir de argo kelimelerle beni itham edecek ben de sessiz kalacağım.
    İnsanları böyle olaylarla tanırsınız. Aynı olayı 2 kişiye yapıyorsa bu bir tesadüf değildir. Art niyet vardır.
    Telefonuma gece yarısı attığı tehdit mesajını saklıyorum. Gerekirse bu ve özelime attığımı mesajlarla savcılığa gideceğim hakkında suç duyurusunda bulunacağım.
    O zaman bakalım kim okumuş ... ymış kim neymiş görüşürüz. Bu işler öyle asma kesme ile olmaz. Kimseden korkum yok ama vicdanım var.
    Yarın yine aynı şekilde birisinin başına iş gelmesin diye uyarıyorum ben. Dediğim gibi böyle devam ederse de gereğini hukuki yollarla halledeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSC Aero

Türkiye bir hukuk devletidir. Bu şekilde insanları oyalayıp, tehdit edip, yalanlar söyleyecek üstüne bir de argo kelimelerle beni itham edecek ben de sessiz kalacağım.
    İnsanları böyle olaylarla tanırsınız. Aynı olayı 2 kişiye yapıyorsa bu bir tesadüf değildir. Art niyet vardır.
    Telefonuma gece yarısı attığı tehdit mesajını saklıyorum. Gerekirse bu ve özelime attığımı mesajlarla savcılığa gideceğim hakkında suç duyurusunda bulunacağım.
    O zaman bakalım kim okumuş ... ymış kim neymiş görüşürüz. Bu işler öyle asma kesme ile olmaz. Kimseden korkum yok ama vicdanım var.
    Yarın yine aynı şekilde birisinin başına iş gelmesin diye uyarıyorum ben. Dediğim gibi böyle devam ederse de gereğini hukuki yollarla halledeceğim.

Tesadufler bu dunyada olabilir bu benim kismetim ama dolandirici degilim dolandirici degilim

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Yaşını-başını almış evli barklı adamlarsınız. Allah aşkına yakışıyor mu bu ikinize de? Forum üyelerinin çoğunun yaşı küçük. Sizler onlara doğru örnek olmanız gerekirken, yanlış örnek oluyorsunuz. Lütfen artık olgun insanlar gibi davranmaya başlayın ve mesajlarınızı silin.

Abi ben siliyirum mesajlarimi telefon satildi zaten alan arkadas telefonu alinca birseyler ekler ilana konutu kapattim artik birsey yazmiyacam

• Bana da kargoyu düzgün şekilde yollasaydın ve tehditli, argo kelimeler kullanmasaydın ben de ilanına gelip dürüst satıcı, anlayışlı iyi insan derdim.
    Bana ve benden önceki arkadaşa yaptığın alışveriş şekline bir bak. Başkasına düzgün şekilde yaptığın alışveriş benim madur olmamı engellemez.
    Şurda dürüst davrandım burda sözümde durmasamda olur. O olay bunu kapatır mantığı ile davranılamaz.
    Beni madur ettin, tehdit ettin üstelik bir de argo kelimeler kullandın. Bunlar gerçeklerdir. Bana davrandığın yüzün bu şekildedir. Diğer yüzün beni ilgilendirmez.

Yarın bir gün yine aynı olayların yaşanmaması için bu mesajlar silinmemelidir. Amacım başkaları da bu üye ile sorun yaşamasın.

Bundan sonra yapacağı sözlü veya fiili bir davranışı olmayana kadar Nokta mı koyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 15 Kasım 2011; 9:47:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSC Aero

Bana da kargoyu düzgün şekilde yollasaydın ve tehditli, argo kelimeler kullanmasaydın ben de ilanına gelip dürüst satıcı, anlayışlı iyi insan derdim.
    Bana ve benden önceki arkadaşa yaptığın alışveriş şekline bir bak. Başkasına düzgün şekilde yaptığın alışveriş benim madur olmamı engellemez.
    Şurda dürüst davrandım burda sözümde durmasamda olur. O olay bunu kapatır mantığı ile davranılamaz.
    Beni madur ettin, tehdit ettin üstelik bir de argo kelimeler kullandın. Bunlar gerçeklerdir. Bana davrandığın yüzün bu şekildedir. Diğer yüzün beni ilgilendirmez.

Yarın bir gün yine aynı olayların yaşanmaması için bu mesajlar silinmemelidir. Amacım başkaları da bu üye ile sorun yaşamasın.

Bundan sonra yapacağı sözlü veya fiili bir davranışı olmayana kadar Nokta mı koyuyorum.

Konuya objektif yaklaşıcam tamam cenk kargoyu takip etmemekte hata etmiş peşine düşmesi gerekirmiş ama sonuçta kargonun yapmış olduğu bir hata sonucunda oluşan bir durum keşke cenk ilgilenseydi konu buralara gelmezdi ssc aero hocam kendi tarafında %100 haklı ama cenke bu kadar yüklenmesini hatta kendisine sen dolandırıcısın diyecek kadar yüklenmesini anlamış değilim ben cenk ile forumda bir kaç kez alışveriş yaptım istanbulda elden alışverişimizde oldu kendisi ile otorup çay içip 2 lafın belini kırmış insanlarız hayatında yapacağı en son şey kendisinin birini dolandırmak olur buna kendisinin ihtiyacı yoktur zaten çoluğu çocuğu olan yıllarca yurt dışında kalmış bir insan.
    SSC Aero ben sizden rica ediyorum kendisine lütfen dolandırıcı diye bir hitapta bulunmayın siz mağduriyetiniz konusunda %100 haklısınız cenk belki o sinirle size argo kullanmış olabilir ama kendisi kibar bir insandır bence aranızda konuşun anlaşın sizin gibi yaşı büyük insanlar böle yaparsa bu forumdaki yeni yetme dolandırıcı ruhlu insanlar neler yapar siz tahmin edin her iki tarafada saygılarımı sunuyorum iyi günler

• cenk'i iyi bir insan olarak tanırım, ortada bir tehdit durumu varsa özür dilemelisin cenk.
  • herkesin bir parça hatası var.eyvallah
    o haklı bu haklıdan ziyade yanlış anlaşılmalar,iletişim eksikliği vs den bahsedebiliriz
    ancak dolandırıcı yaftası kaldırılamaz...
    avukatlığını yapmıyorum ama cenk böyle bir insan değil,olamaz da
    daha önceki alışverişlerime binaen söylüyorum bunu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.