Şimdi Ara

Satılık Audio-Technica ATH-CKS90 (Fiyat Düştü!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ağustosun 6'sında thetrooper00'dan aldığım CKS90'ı satıyorum. Kozmetik açıdan sıfırdan farkı yoktur. Sadece kutusu yoktur. Zaten işe yaramadığı için bi kenara atmıştım, kaybolmuş. Deri taşıma çantası mevcuttur. Tıkaçlarını IE8 tıkacıyla değiştirdim. CKS ucları yerine IE8'in ucları gönderilecektir. Malum IE8'in tıkaçları normal bir kulak için idealdir. Ama benim kulaklarda test tepki yaptı. Onun için CKS'nin tıkaçlarını kullanıyorum. Fiyat: 180TL

Kulaklık hakkında inceleme..

quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS
    CKS90: CKS70in abisi, bas serisinin üst seviye kulaklığı. Tüm seviyelerde alt/orta seviyeye konabilir. Basları CKS70den iyi ve fazla, mid ve tizleri de fazla ve daha kaliteli. Gene aynı şekilde oturuş konusunda gayet başarılı. En iyi Pop, RnB, Trance, belki ama belki Rock ile gidebilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konix -- 17 Eylül 2010; 1:38:21 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kusura bakmayın ilgilenmesem yazmazdım.
    http://www.accessoryjack.com/-strse-1759/Audio-dsh-Technica-ATH-dsh-CKS90-CKS90-Dynamic/Detail.bok
    adresinde kargo dahil hesaplarsak 187 lira yapıyor ve ayağınıza kadar geliyor. Sıfır olduğunu da düşünürsek verdiğiniz fiyat epey yüksek. Kargoda kalma olasılığı da yoktur. Hong Kong kargosu air mail hem kayıtlıdır hem de 2-3 gün süre zarfında getirecek kadar hızlı olabilir. Yanlış düşünüyorsam ilgili arkadaşlar düzeltsin lütfen.
  • Hocam ilginiz için teşekkürler ama yurtdışından yapacağınız hertürlü alışverişinizde tamamen gümrükteki görevlinin ruh halindeki durumuna bağlı kalıp kalmaması. İsterseniz dünyanın ev güvenilir kargoyla gönderin. Ayrıca gümrükte takılırsa %20 fiyatını vermek zorunda kalıyorsunuz gümrükten çıkartmak için. Ben şahsen bu tür risklere girmeden thetrooper00 arkadaşımızdan aldım. Ayrıca gönderdiğiniz sitede avantajlı olan birde Monster Turbine Gold olsaydı Avantajlı olan bi Westone 1 diğeride CKS90. Riske girmeye değermi onu alacak arkadaş karar verir.

• bu fiyata cok zor
  • mümkün değil :)
  • Fiyat düştü Artık mümkün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konix -- 16 Eylül 2010; 19:44:10 >

• Kardeşim pm attım bekliyorum. kulaklığı almayı düşünüyorum cevabını bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Shure SE215 SE-215 %100 ORJİNAL!!
    13 yıl önce açıldı
    SATILIK/ Audio Technica/ CKS77X
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydin82

Kardeşim pm attım bekliyorum. kulaklığı almayı düşünüyorum cevabını bekliyorum.

Cevaplandı

• Tarafımdan alınmıştır. Sabırsızlıkla Oğuz kardeşin eline ulaşması ve bana kargolanması beklenmektedir ;) :))
  • En yakın zamanda elinizde olacak hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.