Şimdi Ara

Satılık AMD X6 1090T BE Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
3.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Özellikleri Aşşağıda Yazdım

Pazarlıksız Fiyat : 1500TL

İşlemci : AMD Phenom II X6 1090T BE - Gold bilgisayardan garantisi devam ediyor 07/05/2010 fatura tarihi

Anakart : M4A89GTD PRO/USB3 AMD 890GX/SB850 AM3 DDR3 2000MHZ Vatan garantili 01/03/2011 fatura tarihi

Ekran Kartı : HD6870 Twin Frozr II GDDR5 1GB 256Bit DX11 Vatan garantili fatura tarihi 22/12/2010

Ram : Patriot Viper Tri Channel 6GB PC12800 DDR3 Memory Garantisi Yok

HDD : SAMSUNG HD160HJ 160 GB SATA2 Garantisi Yok

Optik Okyc: Samsung DVD-RW

Monitor : AOC 2436SWA 24" Dokunmatik Menü USB Girişi Media Markt Garantili fatura tarihi 31/10/2010

PSU : High Power Plus Serisi 750W 80+ Modüler Güç Kaynağı Garantisi Yok

Cpu Soğutucu : Sunbeam Core-Contact Freezer Ultra Hepsiburada Garantili Ama Fatura Kayıp

Fanlar : Kasa İçerisinde 5 Adet XLF Serisi 120mm Beyaz Len Fan 1 Tanesi Cpu Soğutucusu Üzerinde

Kasa : CoolerMaster COSMOS 1000 Ön 2 USB Çalışmıyor Aslında Çalışıyorda Usb Girşinin İçindeki Plastik Yok Mevzu Karışık :) Garantisi Yok

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoT_JaZz -- 27 Ocak 2012; 22:06:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• burası satış bölümü fiyat sorma bölümü değil arkadaşım
  • 1700 civarı eder , diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 11 Aralık 2011; 16:08:07 >
  • forumda satacaksan hemen satılsın dıyosan 1600 den gıder hemen yanı öldüm fiyatı budur ha yok beklerım parca parca satarım falan fılan dusunuyosan 1800 ederi var sıstemın ramlerı 120 tl olarak hesapladım pıyasasını bılmıorum ama sahıbınden falan 100-200 pazarlık payı ıle gonul rahatlıgıyla 2100 tl den ılan acabılırsın nasıl olsa mıllet alıstı sıfırından 5-10 tl daha ucuza mal satmaya yadırganmaz oyuzden
  • pardon bişiy sorucam bu sistemde 3 kanal belleğin amacı nedir? 3 kanal bellekler i7 lerde tam performans için yapılmamışmıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redlinern

pardon bişiy sorucam bu sistemde 3 kanal belleğin amacı nedir? 3 kanal bellekler i7 lerde tam performans için yapılmamışmıydı?

özel bir amaç yok onu rahat buldum onu aldım :)

• %100 emin değilim ama 3 adet ram 1090t ile performans düşüklüğü yaratması lazım. hem paraya hem performansa yazık olmuş gibi geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastzombie -- 14 Aralık 2011; 14:41:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastzombie

%100 emin değilim ama 3 adet ram 1090t ile performans düşüklüğü yaratması lazım. hem paraya hem performansa yazık olmuş gibi geldi...

herhangi bir performans düşüklüğü olsa direk 2 kanala düşürürdüm ama hiç bir problem olmadığı için 3 kanal devam ettirdim

• bişey dikkatimi çekti senin linkini gösterdiğin ekran kartıyla kasanın resmini çekmişsin içindeki ekran kartı aynı deil ? His marka olduğu belli kasanın ustunde yapıstırıcısı bile var Amaç ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratKayaa -- 16 Aralık 2011; 3:10:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratKayaa

bişey dikkatimi çekti senin linkini gösterdiğin ekran kartıyla kasanın resmini çekmişsin içindeki ekran kartı aynı deil ? His marka olduğu belli kasanın ustunde yapıstırıcısı bile var Amaç ne ?

aynen kasa fotosu gerçek değil herhalde. ilanda çok turarsızlık var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastzombie -- 16 Aralık 2011; 7:49:30 >
  • quote:

bişey dikkatimi çekti senin linkini gösterdiğin ekran kartıyla kasanın resmini çekmişsin içindeki ekran kartı aynı deil ? His marka olduğu belli kasanın ustunde yapıstırıcısı bile var Amaç ne ?

quote:

Orijinalden alıntı:aynen kasa fotosu gerçek değil herhalde. ilanda çok turarsızlık var....
    o benim ilk kartım 5850 yani resim eski power da resimde görüldüğü gibi tagan ama şuanda tagan yok high power var isteyen olursa güncel fotoğrafını çekip koyabilirim o zamanda bir çelişki kalmaz değilmi?

• fıyat guzel sıstem daha guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoT_JaZz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı:aynen kasa fotosu gerçek değil herhalde. ilanda çok turarsızlık var....
    o benim ilk kartım 5850 yani resim eski power da resimde görüldüğü gibi tagan ama şuanda tagan yok high power var isteyen olursa güncel fotoğrafını çekip koyabilirim o zamanda bir çelişki kalmaz değilmi?

kasayı bilmiyorum ama verdiğiniz linklerde sol tarafta plexi yok bir de bu durum var =) gördüğümü söyleme ihtiyacı duydum sadece iyi satışlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: lastzombie

quote:

quote:

quote:

kasayı bilmiyorum ama verdiğiniz linklerde sol tarafta plexi yok bir de bu durum var =) gördüğümü söyleme ihtiyacı duydum sadece iyi satışlar...

vay arkadaş :) plexi olan kasa benim yani içerisi gözüken plexi olmayan kasa fotoğrafınıda google den bulup koydum

• çok iyi fiyat bence almayı düşünen kaçırmasın.hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobainn -- 20 Aralık 2011; 2:57:37 >
  • pm..
  • quote:

Anakart : AMD Phenom II X6 1090T BE - Gold bilgisayardan garantisi devam ediyor 07/05/2010 fatura tarihi

Takas yada Parça satışı ihtimaline karşı takip
    Hayırlı satışlar
  • güzel fiyat hayırlı satışlar :)
  • takiplendin..
  • Çok güzel sistem kesinlikle bu fiyata hepsi toplanmaz ihtiyacı olan kaçırmasın derim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.