Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
3080 ti fiyatı nedir? |
selamlar. 6600xt + para olarak 6800xt veya 6900xt alabiliyor muyuz? |
düşünmüyorum hocam teşekkürler, sadece nakit satılık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
6800xt ve 6900xt fiyatlarını alabilir miyim ben de. |
Toplu fiyat nakit ihtiyacından 175.000 TL ye indirilmiştir. |
keşke tek satış fiyat bilgisi olsa |
çok fazla pm geliyor, kartların tek satış fiyat bilgisi eklendi |
hocam piyasadaki değerlerinden %20-30 daha pahalıya satıyorsun. 2-3 ay sonra şuan ki değerlerinin yarısına satarsın , revize şart. 8000 tl ye 6900xt , 9000 tl ye de 3080 ti satılıyor haberin olsun. |
fiyatlar revize edildi. hocam 1,5-2 yıllık faturasız-kutusuz yurtdışı kartlarla kıyaslamayın lütfen. adam akıllı mining bile görmedi kartlar. herşeyine kefilim. kutu içeriğiyle vs sıfırdan farksız kartlar. msi z trio 6900xt modelin biri satılmıştır < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirli1713 -- 20 Ekim 2022; 16:20:48 > |
uygun olursa 6800xt veya 6900xt düşünebilirim. 17k dan sıfır sıvı sogutmalı taksitli sapphire toxic aklımda ama gerek görmüyorum. ucuz yollu 2. el temiz bütceme uygun görürsem almak isterim. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam 3 tanesini sattım en ucuzunu 11 e verdim. Aorus 3070 ti ise 9500 e forumdan bi arkadaşa sattım. Sıfır fiyatları belli kartların. Evet zarar çok ama giren girdi artık. 8-9 k olanlar yurtdışı faturasız cihazlar genelde. Benim kartlarda tüm kutu İçeriği tam türkiye fatura garantili. İsteyen istediğini alır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |