< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Fiyatlar düştü Son Kartlar Satılık 3070TI ,3080 (2. sayfa)
-
-
Ben teşekkür ederim iyi günlerde kullanın hocam 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
8-9K altına 6900 XT gibi bir kart yakın zamanda inmez hocam. En azından temiz ve yeni kart alamazsınız o paraya. 3080 12 GB'tan az güçlü, 3080 Ti'ın ensesinde bir kart. Ha 2 yıllık mahvolmuş mining kartı olursa adam amorti etmiştir daha ucuza da verir. Ama güç/fiyat dengesi olarak çok zor daha aşağısı şu an temiz kartlarda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayrıca satıcı güvenilir bir abimdir, birçok kez oturup kalktık, hoş sohbet ve 3-5 kuruş için yalana tenezzül edecek bir insan değil, kartlarının hepsi neredeyse sıfır diyebilirim. Mining kartı yazması da dürüstlüğünden yani, süreci yakından biliyorum kartlar neredeyse kazım görmedi doğru düzgün. Çoğu kutusundan çıktığı gibi geri girdi, garanti süreçleri de daha uzun olduğu için piyasadaki saçma sapan kartlarla kıyasa gerek yok. Yoksa 3090'lar yer yer mining gruplarında 10-11'e düşüyor ama bitik haldeler. Hiç kimse temiz 3090'ını o paralara vermez mesela.
aorus 6900xt @yd33 yusuf abimize elden teslim edilmiştir. iyi günlerde kullansın. 8-9k kart var diyen arkadaşlar ordan alsalar ya keşke niye ilanı kirletiyorlar anlamıyorum. daha önce de 2 kere yazdım isteyen istediği yerden alır diye. mesajlarınız için teşekkür ederim @bluelife27 @extremespecific
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirli1713 -- 9 Kasım 2022; 17:4:48 >______________________________
-
Kartı teslim aldım. Paketlemesi güzel, kart tertemiz.
Sorunsuz bir alışveriş oldu. Teşekkürler @izmirli1713.
-
İyi günlerde kullanın hocam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Satıcidan sapphire pulse rx 6800xt ekran kartını satın aldım öncelikle ilgisi için çok tsk ederim kartın paketlenmesi harikaydı hiç bir ezik kırılma yoktu mazadan nasıl alıyorsanız öyle geldi kart kozmetik olarak sıfırı neyse o şekilde kutu içeriği tamdi bu kadar beklemiyordum açıkçası forza horizon 5 4k ultra ayarlarda sam açık olmadan 105 fpslerde sicaklik 73 derecelerde 2k çözünürlükte ise 160 fpslerde sicaklik 71 72 derecelerde kartta cw falan yoktu güvenerek alabilirsiniz kendisine çok tsk ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid_06 -- 18 Kasım 2022; 14:0:22 >
Sorunsuz alışveriş, kendisine çok teşekkür ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sapphire nitro+ 6900xt se aldım, sorunsuz sağ salim geldi kart kendisine teşekkür ediyorum.
-
Gigabyte RTX 3080Ti Vision OC'u bugün teslim aldım, kurulumunu yaptım. Tertemiz ürün de DPlardaki ve pcie yüzündeki koruyucu plastikler duruyordu. O şekilde paketlemiş, tertemiz kutusu üstüne, ikinci koliye sararak göndermiş.
İşim gereği render da aldım kendime göre testlerini de yaptım. @izmirli1713 hocam ne dediyse o şekilde geldi, o şekilde çıktı kartı da. Alışverişin hayrını görmen dileğiyle.
edit: kargo irsaliye faturasını bile gönderdi adam bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elinwelin -- 2 Aralık 2022; 20:19:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X