Şimdi Ara

satılık 225tl ve 480tl ye 2adet komple bilgisayar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus p5b p965 dört çekirdek destekli anakart
    intel e2140 (2160 ta olabilr.çok farketmiyor) işlemci@2.9ghz.daha da çıkabilir,annem kullanıyor, gerekli değil diye detaylı yapmadım hızlandırmayı..
    1gb tek parça ram veya isteğe göre 25tl farkla yanına 2*512 kingston da eklenebilr 2gb yapılabilir
    80gb wd ide disk
    384mb gddr3 asus özel soğutmalı 8800gs ekran kartı 192bit (kutu fatura mevcut ve garantil)
    live 5.1 ses kartı
    ide dvd rw
    asus vento a9 kasa
    coolermaster bluestorm 350 watt güç kaynağı
    klavye mouse 2 li hoparlör
    jazz j9902 model 20w+5*5 watt toplam 45 watt 5.1 ses sistemi var ayrıca 75tl ye veririm...şu an piyasadaki bu fiyata olan setlerden çok daha iyidir beğenmeyenden anında geri alırım çok güveniyorum..woofer ı 20 25 metrekare salonu inletebiliyor..fazlasıyla berrak ses veriyor live 5.1 ile..
    1 adet everest değiştirilebilir antenli ve erişim noktası olarak kullanılabilen kablosuz alıcı/verici (yani kabloyla bilgisayara internet alıp bilgisayardan kablosuz olarak dağıtabilirsiniz veya normal kablosuz internet alabilirsiniz.çift yönlüdür.)

anakartın ön usb lere bağlanan girişleri kısa devre tarzı hatadan sanırım sorunlu...ön usb kablosunu takınca bilgisayar açılmayabiliyor.aslında bios sıfırlanınca açılıyor ama biosta ayar yapıp kaydedince açılmıyor..kendi üstündeki usb ler sorunsuzdur.

1gb ram ile hepsi 480tl..izmir içindekiler evimden almalıdırlar çünkü taşıyacak araç yok..izmir dışı kargo ücretine kesinlikle karışmam..ayrıca kesinlikle takas yok...monitör seçenekleri aşağıdadır.

sistem 2 ofis için ideal

asus p5vd2-mx se core 2 dual destekli (sitede öyle yazıyor ne demek anlamadım) anakart..
    p4 3.00ghz işlemci
    1gb ddr2
    ob ekran kartı
    80gb sata
    philips dvd ram
    standart kasa ve psu
    klavye mouse hoparlör.

aşağıdaki vestel monitörle 225tl..sadece kasa 175tl

monitörler
    vestel 1600*1200 destekli 19 inç flat monitör..sadece kasanın sağ alt plastik kısmı sanırım sigara konulmuş hafif sarı,fotoda o kısmı işaretledim..görüntü veren kısımda bir sorun yok tertemiz takır takır çalışmakta..60tl

asus mm17d model 17inç kare lcd monitör..100tl

0
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 10 Haziran 2010; 17:23:45 >

• asus p5vd2-mx se core 2 dual destekli (sitede öyle yazıyor ne demek anlamadım) anakart..
    p4 3.00ghz işlemci
    1gb ddr2
    80gb sata

bu kısmı kaça verirsin ben izmirdeyim
  • pm attım.
  • Üstteki de güzelmiş ya, cazip duruyor. Bendekini satabilsem, hemen yanaşacağım da, ilanı ikinci defa açtım, kelepir, gelen yok.
  • asus mm17d model 17inç kare lcd monitör..100tl

Monitor ne renk ? ölü piksel yada renk kaybı gibi sorunları var mı ? Hiç onarım gördü mü ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.