Şimdi Ara

yedek parça niyetine ekranı kırık kayıtsız iphone x beyaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir Renk #Beyaz Model #Iphone X Kapasite #64 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtsız Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 yedek parça niyetine ekranı kırık kayıtsız iphone x beyaz

merhaba arkadaşlar,

elimde bir adet ekranı kırık kayıtsız, arka kasa camı kırığı hariçl kozmetik durumu iyi olan bir iphone x var. yedek parça niyetine satmak istiyorum. diğer tüm parçaları sağlam durumdadır. fiyatı afaki yazdım. başka yerlerden fiyat referansı vererek teklif yapabilirsiniz.

dipnot: ürünün sıkıntıları belirtildiği için satış durumunda iade kabul edilmeyecektir.

teşekkürler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

-Sattığım ürünleri satış sitelerinden 12 taksitle alabilirsiniz.Ancak referanssız arkadaşlara sadece direk para aktarma tarzı satışlar,referanslı üyelere ise güvenli alışveriş tarzı satışlar yapabilirim.
    -tsunami41 nickli arkadaş izmirden x1800xl vga alacaktı ve alacağı kişiye güvenmeyip tam tamına 375ytl yi benim hesabıma geçti ve benden elden almamı rica etti kartı ki sadece forumdan tanışıklığımız var.ben de kartı alıp anında kargoya verdim....bu bile yeterli sanırım...teşekkürler tsunami41 =)...devamı profilde
    NOT: rezerve sadece ürün ücretinin yüzde 20si kapora ile yapılır bıktım sözünden dönenlerden[size]
  • pm atıldı

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.