Şimdi Ara

satılık iphone 6+ 16gb sorunsuz ve temiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir Renk #Beyaz Model #Iphone 6+ Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 satılık iphone 6+ 16gb sorunsuz ve temiz

merhaba arkadaşlar. elimde bir adet iphone 6+ 16gb mevcuttur. sadece şarj aleti ve kablosu mevcuttur. kozmetik olarak çok iyi durumdadır. sadece kullanıma bağlı köşe kısımlarda noktasal izler vardır ve fotolarda görebilirsiniz. fiyatım 1050tl idir. teşekkürler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

-Sattığım ürünleri satış sitelerinden 12 taksitle alabilirsiniz.Ancak referanssız arkadaşlara sadece direk para aktarma tarzı satışlar,referanslı üyelere ise güvenli alışveriş tarzı satışlar yapabilirim.
    -tsunami41 nickli arkadaş izmirden x1800xl vga alacaktı ve alacağı kişiye güvenmeyip tam tamına 375ytl yi benim hesabıma geçti ve benden elden almamı rica etti kartı ki sadece forumdan tanışıklığımız var.ben de kartı alıp anında kargoya verdim....bu bile yeterli sanırım...teşekkürler tsunami41 =)...devamı profilde
    NOT: rezerve sadece ürün ücretinin yüzde 20si kapora ile yapılır bıktım sözünden dönenlerden[size]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.