Şimdi Ara

SATILIK 2 KUR !!! Amerikan Kültür Derneği BAKIRKÖY-BEYLİKDÜZÜ-TAKSİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bakırköy Amerikan Kültür Derneğinden toplam da 4 kur almıştım 2 kuru tamamlayacağım diğer 2 kurumuda erasmusa gideceğim için devretmek istiyorum.

Buraya konu açmadan hemen önce öğrenci işleriyle konuştum ve bu devredeceğim 2 kur Amerikan Kültür Derneği Bakırköy, Beylikdüzü veya Taksim şubelerinden birine nakil olarak alınabiliyormuş.

2 kurun toplam fiyatı: 1500 TL dir.

İlgilenenler mail atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsenturk24 -- 13 Haziran 2014; 13:24:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hsenturk24

Merhaba. Bakırköy Amerikan Kültür Derneğinden toplam da 4 kur almıştım 2 kuru tamamlayacağım diğer 2 kurumuda erasmusa gideceğim için devretmek istiyorum.

Buraya konu açmadan hemen önce öğrenci işleriyle konuştum ve bu devredeceğim 2 kur Amerikan Kültür Derneği Bakırköy, Beylikdüzü veya Taksim şubelerinden birine nakil olarak alınabiliyormuş.

İlgilenenler mail atsın. halilsenturk@live.com

4 kur aldığın için büyük ihtimalle müthiş bir indirim aldın hatta o 2 kur bedavaya bile gelmiş olabilir. bahanen ne olursa olsun son 2 kuru 1500tlye satmaya çalışmak ayıp. dershanin kendisine gitsen bile 1500ten aşağı indirebilirsin. (ben de amerikan kültür derneğindeydim)
    almayı düşünen arkadaş varsa parasını boş yere harciyacak birsürü yer önerebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaandogan

quote:

Orijinalden alıntı: hsenturk24

Merhaba. Bakırköy Amerikan Kültür Derneğinden toplam da 4 kur almıştım 2 kuru tamamlayacağım diğer 2 kurumuda erasmusa gideceğim için devretmek istiyorum.

İlgilenenler mail atsın. halilsenturk@live.com

4 kur aldığın için büyük ihtimalle müthiş bir indirim aldın hatta o 2 kur bedavaya bile gelmiş olabilir. bahanen ne olursa olsun son 2 kuru 1500tlye satmaya çalışmak ayıp. dershanin kendisine gitsen bile 1500ten aşağı indirebilirsin. (ben de amerikan kültür derneğindeydim)
    almayı düşünen arkadaş varsa parasını boş yere harciyacak birsürü yer önerebilirim

Ben kimseye boş yere para harcatmak niyetinde değilim zaten olay senin anlattığın gibi olsa böyle bi girişimde bulunma gafletine düşmezdim herşeyin bi oluru var sonuçta kimsede araştırma yapmadan gelip bana 1500 tl bayılcak kadar saf değil ben normalde 4 kur aldım 3400 tl para ödedim erasmus sebebiyle 2 kur boşa çıktı bende satmak istiyorum ilgilenen olursa zaten araştırmadan hareket edecek değildir senin yaptığın harekette hiç hoş değil ayrıca dediğim gibi niyeti ciddi olan gidip araştırır o yuzden senin lafının bi hukmu yok gelipte kimse kaan doğan böyle dediyse dogrudur dicek degil benim lafımada inancak degil isteyen ederini öğrenir zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.