Şimdi Ara

SATILIK 1941 Replica™ ORJINAL ZIPPO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.zippo.com.tr/product.aspx?id=1034
    Linkteki üründür bu siteden alınma %100 orjinal kutulu ve garantilidir
    1 ay kullanılmıştır,sıfırdan farksızdır
    FIYAT : 80 TL,kargoyu alıcı öder

BUDA ZIPPONUN KENDI FOTOĞRAFI ;
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukko -- 13 Kasım 2013; 19:15:01 >

• Faturası var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Faturası var mı?

evet fatura ve kutu içerikleri tam
  • Alan arkadasa tavsiye. Zipponuzu aldiktan sonra surat kargo ile garantiye gonderin notta birebir degisim isteginizi belirtin degistiriyorlar sifiriyla. Ayni model zippoyu gonderdim 8TL kargo tuttu git gel. Sifir kutulu yenisini yolladilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat pahalı değil mi? Ürünün sıfırını forumda bir çok arkadaş 70 TL civarına satıyor kaldı ki bunda epey çizikler ( desen olmayan ) gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Fiyat pahalı değil mi? Ürünün sıfırını forumda bir çok arkadaş 70 TL civarına satıyor kaldı ki bunda epey çizikler ( desen olmayan ) gözüküyor.

+1
  • quote:

Fiyat pahalı değil mi? Ürünün sıfırını forumda bir çok arkadaş 70 TL civarına satıyor kaldı ki bunda epey çizikler ( desen olmayan ) gözüküyor.

http://www.zippo.com.tr/product.aspx?id=1034
    zippo türkiye dist.den alınmadır,ömür boyu garantilidir.diğer arkadaşların getirdiği zippolar çinden dealextreme alibabaexpress gibi sitelerden geliyor ve orjinal olduğu meçhul

bahsettiğin çizikler ise zipponun modelinden dolayıdır 1941 replica ,1941 model zipponun yeniden piyasaya sunulmuş halidir,eğer siteye girip baktıysan brushed chrome yazar,yıpratılmış demek buda,o çizik dediğin şeyler bundandır

70 tlye gördügün çiziksiz 1941 replikalar büyük ihtimal sahtedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukko -- 2 Şubat 2014; 18:21:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothier

quote:

zippo türkiye dist.den alınmadır,ömür boyu garantilidir.diğer arkadaşların getirdiği zippolar çinden dealextreme alibabaexpress gibi sitelerden geliyor ve orjinal olduğu meçhul

bahsettiğin çizikler ise zipponun modelinden dolayıdır 1941 replica ,1941 model zipponun yeniden piyasaya sunulmuş halidir,eğer siteye girip baktıysan brushed chrome yazar,yıpratılmış demek buda,o çizik dediğin şeyler bundandır

Zippo illa TR distribütöründen alınmalıdır diye bir olay yok , E-Bay'de 15-25 dolar arası satılıyor. Daha önce alanlar tarafından orjinalliği onaylanmış , bir sürü pozitif puanı olan satıcılar var. Yinede güvenmemiş olabilirsin oralara gayet normal bir şey.

Bu modeli fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla az çok biliyorum , hoşuma da giden bir model. Bir Zippo daha alırsam bu olur büyük ihtimalle. Modelde fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla yatay desenli çizgiler var , ama sendeki Zippo'da dikey çizgiler de var.

Bahsettiğim çizikler şunlar :

Ürün fotoğrafı da bu , burada senin Zippo'daki çizgiler yok gibi gözüküyor:

Tamamen bilgisizliğimden soruyorum bu çizgileri.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lothier

quote:

Zippo illa TR distribütöründen alınmalıdır diye bir olay yok , E-Bay'de 15-25 dolar arası satılıyor. Daha önce alanlar tarafından orjinalliği onaylanmış , bir sürü pozitif puanı olan satıcılar var. Yinede güvenmemiş olabilirsin oralara gayet normal bir şey.

Bu modeli fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla az çok biliyorum , hoşuma da giden bir model. Bir Zippo daha alırsam bu olur büyük ihtimalle. Modelde fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla yatay desenli çizgiler var , ama sendeki Zippo'da dikey çizgiler de var.

Bahsettiğim çizikler şunlar :

Ürün fotoğrafı da bu , burada senin Zippo'daki çizgiler yok gibi gözüküyor:

Tamamen bilgisizliğimden soruyorum bu çizgileri.

ben o fotoğrafı cep telefonu ile çekmedim dikkat yalnız,al bir tane bu çakmaktan eline dikkatlice bak ondan sonra çizik var dersin
    ha bu fiyata satılmazsa satılmasın bende kalır

• "Cep telefonu ile çektiğini" yazdığımı hatırlamıyorum. Adamakıllı bir şekilde ürün hakkında internetteki fotoğraflardan başka bir bilgim olmadığını , ok ile gösterdiğim yerlerdeki çiziklerin sıfır ayarındaki bir 1941 Zippo'da olup olmadığını sordum ancak "yok abi onlar üründe hep vardı , desen onlar" veya "evet abi o kısımlarda biraz çizik var" demek yerine saçma sapan smileyler kullanıp yine saçma sapan bir cevap verdin. Neyse , hayırlı satışlar sana.
  • Ürünün fiyatı gerçekten pahalı bence satmayın kalsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.