Şimdi Ara

Satılık %100 Orjinal Parfüm Setleri Calvin Klein-Joop-Davidoff-Polo-Rochas (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
3
Favori
16.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    diesel full for life ve
    dolce gabbana the one elinde var mı? ayrıca fiyatlarını da öğrenebilirsem çok mutlu olurum.
  • Mesajım Bulunsun.Takipteyim
  • P.M attım hocam

quote:

Orijinalden alıntı: soar

merhabalar...
    diesel full for life ve
    dolce gabbana the one elinde var mı? ayrıca fiyatlarını da öğrenebilirsem çok mutlu olurum.
  • Givenchy Xeryus Rouge EDT 100 ml

var mı dır bulunur mu?
  • Elimde yok ama isetersen sipariş edebilirim.

100ML 100TL

quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

Givenchy Xeryus Rouge EDT 100 ml

var mı dır bulunur mu?
  • Merhabalar. Bende bir set almayı düşünüyorum ama karar veremedim. Daha önce d&p den rochas, jill sandler sun falan kullandım ama alerji yapıyor ve çok yağlı. O yüzden orjinal alıcam. arkadaşım bana biraz öneri verirmisin. Çok kalıcı ve çok hoş bir koku arıyorum.. Yani heryerde farkedilmek istiyorum. Herkes tarafından beğenilecek bir koku ve alerji yapmayacak .kıscası favori bi ürün lazım. öeneriler bekliyorum. teşekkürler
  • Bunları kim istemez ki :)

Bazı kokuları D&P'den kullandıysan orjinalleriyle kokuları farklı olabiliyor.O yüzden istediğin bir koku varsa önce orjinalini denemeni tavsiye ederim.
    Önerebileceğim kokular var ama zevkler ve renkler tartışılmaz,bunlar bana güzel gelenler,o yüzden önce denemeni tavsiye ediyorum.
    Kalıcılık parfümle alakalı olduğu kadar ten ile de alakalı,birde hafif kokular çok fazla kalıcı olmayabiliyor,genellikle ağır ve baharatlı kokular daha kalıcı oluyor.
    Bu arada her parfümü set olarak temin edemiyorum.

Calvin Klein Europhia İntense
    Azzaro Silver Black
    Pacco Rabanne One Million
    Calvin Klein Eternity
    Lacoste Red Play
    Hugo Boss Selection

Aklıma gelen ve kokularını beğendiğim parfümleri yazdım,deneyip fikirlerini paylaşırsın.

quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Merhabalar. Bende bir set almayı düşünüyorum ama karar veremedim. Daha önce d&p den rochas, jill sandler sun falan kullandım ama alerji yapıyor ve çok yağlı. O yüzden orjinal alıcam. arkadaşım bana biraz öneri verirmisin. Çok kalıcı ve çok hoş bir koku arıyorum.. Yani heryerde farkedilmek istiyorum. Herkes tarafından beğenilecek bir koku ve alerji yapmayacak .kıscası favori bi ürün lazım. öeneriler bekliyorum. teşekkürler

• one million yokmu (:
  • Maalesef temin edemiyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: gkweb

one million yokmu (:
  • Vermiş olduğum bvlgarı aqva marine siparişi bugün elime ulaştı.Orjinal mi değilmi diye şüphe eden arkadaşlar varsa gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirler, gittim kontrol ettirdim ürün orjinal hatta boynerde aynı ürünü sıktım kokladım sorun yok.Satıcı da gayet hızlı ve güvenilir bir insan parayı yatırdığım gün ürün kargolandı.Kendileri bu işi yaptığı sürece parfümlerimi almaya devam edeceğim.
  • Tayfun dost, bana One Million ile Rochas Man fiyatı gönderebilir misin? Görüşmeyeli uzun bir süre oldu, bu sıralar fırsat bulabiliyorum bol bol. Bir alışveriş yapalım, dostluğumuz pekişsin.

İkisi de 100 ml olacak dost.
  • Hocam Calvin Klein Crave ve Calvin Klein Europhia İntense fiyatlarını alabilir miyim? Parfümümde az kaldı :D
  • Güzel günlerde kullanman ve tekrar görüşmek dileğiyle,teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: anatomie

Vermiş olduğum bvlgarı aqva marine siparişi bugün elime ulaştı.Orjinal mi değilmi diye şüphe eden arkadaşlar varsa gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirler, gittim kontrol ettirdim ürün orjinal hatta boynerde aynı ürünü sıktım kokladım sorun yok.Satıcı da gayet hızlı ve güvenilir bir insan parayı yatırdığım gün ürün kargolandı.Kendileri bu işi yaptığı sürece parfümlerimi almaya devam edeceğim.
  • Burak dostum p.m. attım sana,bu aralar siparişlerde sorun var kötü bir zamanlama oldu :(

quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Tayfun dost, bana One Million ile Rochas Man fiyatı gönderebilir misin? Görüşmeyeli uzun bir süre oldu, bu sıralar fırsat bulabiliyorum bol bol. Bir alışveriş yapalım, dostluğumuz pekişsin.

İkisi de 100 ml olacak dost.
  • Hocam selam Calvin Klein Crave şuan temin edemiyorum.
    Europhia Intense elimde bir adet var 99 TL

quote:

Orijinalden alıntı: weljan

Hocam Calvin Klein Crave ve Calvin Klein Europhia İntense fiyatlarını alabilir miyim? Parfümümde az kaldı :D
  • Loewe Solo for Men, getirtebilir misiniz ? Kaça olur ?
  • 75 ML 120 TL ye temin edebilirim.

Teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Loewe Solo for Men, getirtebilir misiniz ? Kaça olur ?
  • Ben biraz düşüneyim, teşekkürler şimdiden. Gelmesi ne kadar sürer ayrıca ?
  • 10-15 iş günü sürebiliyor, zaman probleminiz yoksa sorun yok

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Ben biraz düşüneyim, teşekkürler şimdiden. Gelmesi ne kadar sürer ayrıca ?
  • pm
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.