Şimdi Ara

satılık 0 orjinal GALAXY MEGA +S3 + S3 MİNİ + S4 MİNİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Mega
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ORJİNAL GALAXY MEGA 600 TL DÜKKAN GARANTİLİDİR SPOT ÜRÜNDÜR ORJİNAL İME VARDIR
    ORJİNAL S3 MİNİ 325 TL KUTU İÇERİĞİ DAHİL 2 YIL DÜKKAN GARANTİLİDİR SPOT ÜRÜNDÜR ORJİNAL İME VARDIR
    ORJİNAL S3 FİATI 500 TL KUTU İÇERİĞİ DAHİL 2 YIL DÜKKAN GARANTİLİDİR SPOT ÜRÜNDÜR ORJİNAL İME VARDIR
    ORJİNAL S4 MİNİ 500 TL KUTU İÇERİĞİ DAHİL DÜKKAN GARANTİLİDİR SPOT ÜRÜNDÜR ORJİNAL İME VARDIR

satılık 0 orjinal GALAXY MEGA +S3 + S3 MİNİ + S4 MİNİ satılık 0 orjinal GALAXY MEGA +S3 + S3 MİNİ + S4 MİNİ satılık 0 orjinal GALAXY MEGA +S3 + S3 MİNİ + S4 MİNİ satılık 0 orjinal GALAXY MEGA +S3 + S3 MİNİ + S4 MİNİ satılık 0 orjinal GALAXY MEGA +S3 + S3 MİNİ + S4 MİNİ satılık 0 orjinal GALAXY MEGA +S3 + S3 MİNİ + S4 MİNİ satılık 0 orjinal GALAXY MEGA +S3 + S3 MİNİ + S4 MİNİ satılık 0 orjinal GALAXY MEGA +S3 + S3 MİNİ + S4 MİNİ satılık 0 orjinal GALAXY MEGA +S3 + S3 MİNİ + S4 MİNİ satılık 0 orjinal GALAXY MEGA +S3 + S3 MİNİ + S4 MİNİ satılık 0 orjinal GALAXY MEGA +S3 + S3 MİNİ + S4 MİNİ satılık 0 orjinal GALAXY MEGA +S3 + S3 MİNİ + S4 MİNİ satılık 0 orjinal GALAXY MEGA +S3 + S3 MİNİ + S4 MİNİ satılık 0 orjinal GALAXY MEGA +S3 + S3 MİNİ + S4 MİNİ

İLETİŞİM BİLGİSİ : 0531 608 87 88 MEHMET BEY

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost recon advanced -- 30 Eylül 2015; 14:12:20 >

• S3 mini 275tl ye verirmi acaba öğrenciyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayarın sorun diyecem ama cihazın maaliyeti 300 tl uyarsa ok derse yarın elden alabilirsin
  • gzegen kullanıcısına yanıt
    olur dostum yarın gel vereyim 500 tl ye aldığım cihazı sana 400 tl den veririm
  • bu spot ürün ne anlama geliyor? piyasada kolaşan kore malı dedikleri telefon bunlarmı,yoksa %100 orjinal ürün fakat kaçak yoldan ülkeye girmiş,bi şekilde imei atılmış cihaz demek mi?
    bilgisi olan arkadaşlar da yorum yazarsa sevinirim
  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    üzerinde orjinal ime si olan toptancıların elinde kalıp faturasız verdikleri ürünler oluyor ülkeye kaçak gelen telefonlara ime düşme olayı var bunlarda yok garanti sadece dükkan tarafından verildiği için hesaplı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

üzerinde orjinal ime si olan toptancıların elinde kalıp faturasız verdikleri ürünler oluyor ülkeye kaçak gelen telefonlara ime düşme olayı var bunlarda yok garanti sadece dükkan tarafından verildiği için hesaplı

hocam bende 300 liraya dükkan garantili bi s3 mini siparişi verdim ama tedirginim açıkcası.o yüzden sordum.telefonda ıslarla orjinal olduğunu söylediler.kargo gelince 10 dak.içini açıp kontol şansım var.ben orjinal bir s3 mini tlf hayal ediyorum açıkcası.fatura garanti umrumda değil..bana gelecek s3 mininin %100 orjinal olduğunu nasıl anlarım?

kamera,dokunmatik hassasiyeti,amoled ekran vb.şeylerin kontrolü kolay iş.bunları elbette yapacağım ama günümüzde adamlar öylesine klon tlflar yapıyorlar ki,ayırt etmek çok zor.öyle bir şey olmalı ki,ben kesin olarak orjinal ya da orjinal değil kararı verebilmeliyim.orjinal değilse paketi geri kargo görevlisine verip yollayacağım.ve paket yarın gelecek:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    hocma telefonun ayarlar bölümünde orjinal telefonlarda cihaz hakkında diye yer var replika telefonlarda o ibare TELEFON HAKKINDA diye yazıyor ayrıca zaten yazı karekterleri ve dokunmatiği belli ediyor geçiş hızları olsun fark ettiriyor kendini şöylede yaparsın replika telefonlara ime atma kodu diye google yaz s3 mininin kodunu öğren orjinal telefona yazınca menü açılmaz böylece için dahada rahat olacaktır eğer açılırsa anlaki telefon replika yanlış hatırlamıyorsam x+x+112+x+x olması lazım bu kodları yaz eğer bişi çıkmassa anlaki telefon orjinal
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

hocma telefonun ayarlar bölümünde orjinal telefonlarda cihaz hakkında diye yer var replika telefonlarda o ibare TELEFON HAKKINDA diye yazıyor ayrıca zaten yazı karekterleri ve dokunmatiği belli ediyor geçiş hızları olsun fark ettiriyor kendini şöylede yaparsın replika telefonlara ime atma kodu diye google yaz s3 mininin kodunu öğren orjinal telefona yazınca menü açılmaz böylece için dahada rahat olacaktır eğer açılırsa anlaki telefon replika yanlış hatırlamıyorsam x+x+112+x+x olması lazım bu kodları yaz eğer bişi çıkmassa anlaki telefon orjinal

tşk ederim hocam.yarın kargo gelirse dediklerinizi yapacam.iyi geceler..
  • dostum benim telefon işi yattı,ellerinde yokmuş iptal ettim.senin şu telefoncu abi 1 tane s3 mini beyaz renk yollarmı bana,yani sen aracı,kefil olurmusun.ben parayı sana yada telefoncuya cıkartayım

@ghost recon advanced
  • cihazlar hala mevcutmu

• Birde forumda arkadastan cihaz alan varmi ?

• 1 adet s3 mini Xtracer nicli arkadaşımıza verilmiştir iyi günlerde kullansın
  • merhaba,hocam telefonlar sıfırmı.
  • Merhabalar samsung s3 ehttp://forum.donanimhaber.com/m_108246487/f_//tm.htm#108246487 verebilirim tabi saglamsa
  • ghost recon advanced kullanıcısına yanıt
    hocam s3'ü en son ne kadara bırakır arkadaşınız ?

• Pm
  • Hocam telefonlar hangi sehirde? Kargo kime ait? Bir de s3 mininin son olur fiyati nedir simdi?

• Mhb,

Arkadaşlar telefonun orijinal olduğunu anlamak için arkadaşında yazan imeı numarasıyla programında yani işletim sistemindeki numara aynımı bunu kontrol etmeniz yeterli.

Bu arada elimde yurt içi telpa girişli S3 mini var eşim kullanıyor avea dan faturaya taksit alınmıştı. Garantisi bitti beyaz ve kılıflı kullanıldı vuruğu kırığı çıkığı yok.

Orijinal yedek bataryası ve kutu aksamıyla birlikte duruyor. Ekranda kırılmaz cam ile kullanıldı sürekli. İsteyene 300 liraya herşeyiyle birlikte verebilirim. Cihazı alıp testini yaparsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytekdigital

merhaba,hocam telefonlar sıfırmı.

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.