Şimdi Ara

satılık temiz kullanılmış oppo findx7 ultra + oppo a55

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 satılık temiz kullanılmış oppo findx7 ultra + oppo a55

elimde bulunun oppo findx7 ultra telefonu satıyorum kozmatik olarak çok temizdir ekranda çizik darbe söz konusu değildir kamerası muazzam güzeldir 512 gb hafıza kapasitesine sahiptir cihazın kutusu şarjı ve kılıfı mecvuttur kayıtsızsır 15 aralık 2024 ten beri aktif kullanmaktayım kullanmakta olduğum sim kartı henüz çıkarmadım çift sim olduğu için bu ay kapansa bile diğer sim 4 ay açık telefonun herhangi bir sorunu yoktur takas düşünmüyorum önceliğim istanbul içidir ilan net açık ciddi alıcılar bana whatsah üzerinden yazsın cihazın görselliği üzerine yardımcı olayım lütfen tekrar yazıyorum ciddi alıcı değilseniz saatlerce konuşup yazıp hımm anladım hocam gib. v.s cümleler ile meşgul etmeyin cihazı aldığım kişi bana aralıkta 1 hafta denemek için kullandığını söyledi

fiyat 17000 tl

diğer oppo a 55 ile alırsanız düz 20 bin yaparım

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.