Şimdi Ara

[SATILDI] Hometech Klavyeli Windows Tablet Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #İkisi Bir Arada Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [SATILDI] Hometech Klavyeli Windows Tablet Bilgisayar [SATILDI] Hometech Klavyeli Windows Tablet Bilgisayar [SATILDI] Hometech Klavyeli Windows Tablet Bilgisayar [SATILDI] Hometech Klavyeli Windows Tablet Bilgisayar

Ekran: 10.1 inç, 1280 x 800 dokunmatik IPS
    İşletim Sistemi: Windows 10 32 bit (en güncel 1909 sürümü)
    İşlemci: Intel Atom Quad Core Z3735F (Temel 1,33 GHz / Boost 1,83 GHz)
    Depolama: 32 GB dahili + Micro SD Kart desteği
    RAM: 2 GB DDR3 bellek
    Bluetooth: Var, 4.0
    Kamera: Arka: 2 MP / Ön: 0,3MP
    Dahili Mikrofon ve Hoparlör: Var
    Batarya: Lityum 6000 mAh
    Bağlantılar: Micro USB 2.0 + USB 2.0 + Micro HDMI + 3.5mm kulaklık çıkışı

Fiyat: -satıldı-

Kendinden klavyeli Windows 10 tablet bilgisayar. İster dokunmatik ister fare ile kullanın. İçerisinde Windows 10 yüklüdür yani kaldırabileceği her Windows programı yükleyebilirsiniz. Oyun için uygun değil, belki anca eski oyunları oynatır. Daha çok internette gezme, video izleme, yazı yazma tarzı işler için idealdir. Cılız bir dahili hoparlörü var, kaliteli olduğunu söyleyemem ama basit işler için iş görür. Jak girişi de mevcut yani kulaklık takabilirsiniz. Çok kompak mini bir cihazdır. Üniversite dönemimde derslerde not tutmak için kullanıyordum. Evde çok uzun zamandır yattığından satmak istiyorum. Garantisi yok. Cihazı, şarj aletini ve kutusunu vereceğim.

Elimde yüksek hızlı Sandisk Extreme Micro SD kart da bulunmaktadır:
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141225796

Cihazla birlikte almak isterseniz 50TL'den satabilirim.

200'ün üzeri referansım vardır. İletişim için PM atabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bende win işletim sistemli bir tablet düşünüyorum da bunlar acaba starcraft, red alert, command@conquer, half/life, cod 1 vs gibi 2000 li yılların oyunlarını oynatır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 8 Nisan 2020; 16:54:36 >
  • Devian kullanıcısına yanıt
    Intel Atom Z3735F'lu kendi cihazım için konuşmak gerekirse belirttiğiniz 2000 yapımı oyunları oynanabilecek seviyede açacağını düşünüyorum.

• teşekkürler
  • Sevgili hocam pm attim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün TEKINALP'a satılmıştır. Ücretini aldım, en kısa süre içinde kargolamayı yapacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WİNDOWS TABLET TAVSİYESİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.