O kadar pişmanım ki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İPAD YERİNE SAMSUNG TABLET ALDIM
-
-
Gayet güzel. F/p ürünü oluyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neden hocam ?
-
ipad dışında tablet alınmaz
-
İmza kaşe mühür
Hayırlı olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
samsung s9, s9fe plus, s7fe plus falan aldıysan hem boyut anlamında hem kalem anlamında ipadden çok daha memnun olman lazım. kaldı ki ipad'de not uygulamaları şu bu için ayrıca tonla para dökmen gerekiyor. samsung "ipad" ile rekabet etmek zorunda olduğu için yapabileceği tüm yatırımı buraya şu an zararına yapıyor. ipad'den açık ara ucuz olmasının ve goodnotes gibi uygulamaları android'e getirmeye çalışmasının ana sebebi bu.
son olarak: samsung türkiye'de ayrıca çok daha ucuz, üstüne öğrenci indirimi diye bir şey getirdiler onu da kullanırsan baya ucuz bir samsung cihaz almış oluyorsun. kalem olarak çok memnunum hissiyat açısından ve ipad de kullandım. kalem olarak harbiden ipad çok daha kötü. samsung nasıl yapmış bilmiyorum uzaktan bakınca hiç güzel değilmiş gibi duruyor ama hissiyat olarak ipadden iyi. ve not aldıkça almak istiyorsun. ipadin kalemler çok sert.
-
samsung tablet alınmaz knk
2 sene önce 10.000 tl'ye m1 işlemcili ipad pro aldım. Hayatımda aldığım en mantıklı elektronik alet yaw.
-
teşekkürler hocam.
-
Samsung s6 lite almıştım 3 yıl oldu sanırım hala çok memnunum işlerimi görüyor rahatça
aldım cok pişmanım satıp ipad 9.nesil alacam
-
Ipad 9. Nesil hiç güzel değil, bence alma.
-
neden hocam ?
-
Tasarım kötü; çerçevesi geniş, kalemi 1. Nesil. Ekran ile dokumatik arasında mesafe var, cihaz eskidi.
yani ipad 9’a geçeceksen, geçtiğine değmez. Daha kötü bile olabilir.
-
S6 lite alıp beğenmeyip samsung kötü diyor S9 al ondan sonra konuş
peki s9 mu daha iyi ipad 9 mu ?
-
s9 un fıyatı yuksekmış ipad 9 mu aynı fiyata samsung mu daha iyi ?
-
tamam hangisi en iyisi?
-
Ya sen iPad 9 u ne sanıyorsun eski dandik bir cihaz. Hayır alabiliyorsan iPad pro düşünme al yok ona paran yetmiyorsa S9 veya S9FE al. Bunların yanında kalemi de geliyor. Ipadde birde 2 3 bin lira kalem parası var.
Bende bir tablet almak istiyorum arkadaş iPad almıştı zamanında memnun olmadığını dile getirdi kararımı Samsung markasında yana kullanacağım yalnız cep telefonu ile beraber bilgisayarlar cebimize girdi bilgisayar kullanmıyoruz tablet ile video izleme dışında ne yapabiliriz yada neler yapıyorsunuz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- evde çalışarak hukuk kazanmak
- sözel ilk 100 netleri
- yks ilk 100 netleri sayısal
- kendi kliniği olan diş hekimi ne kadar kazanır
- diş hekimi maaşı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X