Şimdi Ara

- SATILDI - ASUS ROG STRİX RTX 2070 SUPER OC 8GB - 24 AY DİST. GARANTİLİ -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 - SATILDI - ASUS ROG STRİX RTX 2070 SUPER OC 8GB - 24 AY DİST. GARANTİLİ -
    ürün satılmıştır.

Fatura tarihi NİSAN 2020 Sinerji den alınmadır. 24 Ay daha garantisi vardır.
    OC yapılmadan yorulmadan evde kullanılmıştır, mining bitcoin kartı değildir.
    Yeni ekran kartı aldığım için satmaya karar verdim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 4600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 15 Aralık 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulun neresindesiniz bi test etme imkanımız var mı?
  • arfgkblt A kullanıcısına yanıt
    Merhaba cihangir de cihaz

• tech_00 kullanıcısına yanıt
    Gelip test etme şansımız var dimi bu arada pm attım.
  • Dün 4400 e Evga Xc 2080 aldım satsam mı ki adamlar 2070s i bu fiyatlara satıyor vay be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoGamer

Dün 4400 e Evga Xc 2080 aldım satsam mı ki adamlar 2070s i bu fiyatlara satıyor vay be
    İyi fiyattan almışsınız hocam.bu karta biraz fazla istemeleri normal rog strix baba bir kart millet hala dandik ventus modelini ısrarla 4500 e satmaya çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dün trio 2080 satıldı 4500tl ye
  • he ya ben de gördüm ama kaçırdım:D
  • Kartı tech_00'dan satın aldım. Çok temiz bir alışveriş oldu teşekkür ediyorum kendisine, kesinlikle tavsiye edilir.

Yalnız arkadaşlar, insanların açtıkları ilanların altına bu çeşit mesajları neden yazıyorsunuz ben gerçekten anlamıyorum. ROG STRIX nedir, diğer modellerden farkı nedir, sıfır piyasası ve ikinci el piyasası nedir bu konuları kimsenin anlatmasına gerek yok diye tahmin ediyorum.

Dün 2080'in TRIO modelinin uygun bir fiyata satılmış olmasını başka bir ilanın altında paylaşmanızın amacı nedir? Ki arkadaş bbu karta göre aslında gayet uygun bir fiyatla ilanı açmışken? Kendisiyle pazarlık yapıp fiyatı biraz indirttik ayrıca.

Ben bu forum kullanıcılarının bu huyunu gerçekten anlayamıyorum.
  • hal9k H kullanıcısına yanıt
    Üç ay boyunca o fiyatı baz alıp diğer ilânların altını dolduracaklar. Tavır değişmiyor, tavrı gösteren isimler değişiyor. Kart bulan ya da aramaktan vazgeçen gidiyor, benzer tavrı kart arayan başkaları devam ettiriyor. Alacağı, almayı düşündüğü ürünü kötüleyen, özel mesaj ile şu kadar param var sizin için uygun mu demeyi beceremeyip şurada şu kadara satıldı diyerek fiyatın düşeceğini düşünen, forumdaki hesabı bir hafta ceza yiyince aslında forumun sosyal hayatının ne denli büyük kısmını oluşturduğunu anlayıp ıssız hâline üzüleceğine o davranıştan anında vazgeçen ya da bir süreliğine durulup yeniden benzer davranışı sürdüren insanların coğrafyası burası. "Burası forum, istediğimi yazarım." diyip bu forumu var edenlerin ve bu bölümün kullanım kurallarını belirleyenlerin yazdığı ikinci el kurallarını okumaktan, anlamaktan ve uygulamaktan aciz olduklarından bu forum bu konuda üst noktada. Ama bu davranış diğer sitelerde de gözlemleniyor.

Üst modelin en ucuzu/en dandiği ile alt modelin en pahalı/en kaliteli ürününü karşılaştırıyorlar.

Üniversitelerde eğitim fakültelerinde sık sık tekrarlanan bir hikâye vardır. Zaten normalde de popüler de, bölüm derslerinde hocalar anlatmayı pek sever;

Usta bir ressamın öğrencisi eğitimini tamamlamış. Büyük usta, öğrencisini uğurlamış. Çırağına "Yaptığın son resmi, şehrin en kalabalık meydanına koyar mısın?" demiş.

" Resmin yanına bir de kırmızı kalem bırak. İnsanlara, resmin beğenmedikleri yerlerine bir çarpı koymalarını rica eden bir yazı iliştirmeyi de unutma" diye ilave etmiş.

Öğrenci, birkaç gün sonra resme bakmaya gitmiş. Resmin çarpılar içinde olduğunu görmüş. Üzüntüyle ustasının yanına dönmüş. Usta ressam, üzülmeden yeniden resme devam etmesini tavsiye etmiş.

Öğrenci resmi yeniden yapmış. Usta, yine resmi şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş. Fakat bu kez yanına bir palet dolusu çeşitli renklerde boya ile birkaç fırça koymasını söylemiş.

Yanına da, insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı bırakmasını önermiş. Öğrenci denileni yapmış. Birkaç gün sonra bakmış ki, resmine hiç dokunulmamış. Sevinçle ustasına koşmuş.

Usta ressam şöyle demiş:

"İlkinde, insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanağı ile karşılaşılabileceğini gördün. Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı.

İkincisinde, onlardan müspet, yapıcı, olumlu olmalarını istedin. Yapıcı olmak eğitim! gerektirir. Hiç kimse bilmediği bir konuyu düzeltmeye cesaret edemedi."

- Emeğinin karşılığını, ne yaptığını bilmeyen insanlardan alamazsın.
    - Değer bilmeyenlere sakın emeğini sunma.
    - Asla bilmeyenle tartışma...

Ah şu özelden ne alışverişler döndüğü, ne ürünler alınıp ne ürünler satıldığı, burada bir hafta boyunca gömülen bir ürün başka bir sitede iki günde satılabildiği bilinse hem insanları kendinden soğuttuğunu hem de kendisine saygısı olan kimsenin yapmayacağı iğrenç bir tavrın sergilendiğini anlamak daha kolay olacaktır.

Eline, beline, diline hâkim olabilen birisi kendi hak ve hürriyetlerine herhangi bir müdahalede bulunmayan bir ilândan memnun olmadığında nefasetle o sayfayı kapatabilmeli. Biraz ilgi çekerek varlığını, biraz tepki görerek de önemsendiğini hissetmek kimi insanlar için çevresinden ve ailesinden görmediği şefkati bastırmanın bir yolu. Bu tipler ilkokulda birkaç kere sınıf başkanı olsaydı, konuşanların ismini tahtaya yazsaydı bu ilgiye ve liderlik kompleksine sahip olmayacaktı.

Bu bağlamda ilân sahibinin yapacağı şey, şikâyet etmektir. Kurallar açık. İlân sahibini rahatsız ediyorsa "İyi alışverişler." yazmak bile kurallara aykırı iken satılan ürünün sıfırının ya da eğer sıfırı yoksa bir üst modeli muadil ürünün sıfırının fiyatını paylaşmadan yapılan fiyat eleştirileri ikinci el kurallarına aykırıdır. Yapıcı olmayan her eleştiri suçlamadır zaten.

Özelden yazışsalar beğeni alamayacaklar. Birine karşı tartışmayı kaybettiklerinde özgüvenleri kırılacak ve toparlayacak, arkalarını koruyacak benzerlerinin yardımından muaf olacaklar. Umumî yazınca birinin ardından ötekisi, sonra da bir başkası gelip benzer yorumlar yapıyor, böylece kendi gibi olan insanların yanında huzurlu hissediyorlar.

Uzun lâfın kısası: ul. Mantık, zekâ, ilgi görme ve sosyalleşme noksanlığından oluyor bunlar. Acizlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 26 Aralık 2020; 0:38:36 >

• Bunlar bence satmak için ilan açmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoGamer

Bunlar bence satmak için ilan açmıyor
    Kusura bakmayın ama, peki siz satın almak için mi yazıyorsunuz konulara? Eğlenmek için mi? Yoksa manipülasyon yapıp fiyat kırmak için mi?
  • Arkadaşlar ürünü @hal9k'ya sattım.
    Üslubunca pazarlık yaptı gayet kibar bir şekilde, bende kendisini kırmadım zaten ürünü SATMAK için ilan açtığımdan güzel bir alışveriş oldu.
    Kendisi benden bazı konularda fikir de aldı, güzel bir muhabbet te etmiş olduk saygı çerçevesinde.

@Nicholai Hel hocam siz zaten müthiş bir şekilde gerekenleri yazdığınızdan ben konuya hiç girmeyeceğim zaten son noktayı koymuşsunuz desteğinizden ötürü teşekkür ederim.

Aslında dh'ye bu sebepten ilan girmeyecektim bile ancak iyiki girmişim buradan bir üyeye nasipmiş.
    Ben foruma yıllardır üyeyim ancak genelde yazan değil okuyan taraftayım, zamanında bende bilgi sahibi arkadaşlardan bilgi almak için üye olmuştum.
    Yukarıda garip yorumlar yazan arkadaşın "ASUS ROG STRIX GTX 1080 " olarak bir ilanı var, kendisi ROG nedir TUF nedir aynı seride hangi model daha üsttür hangisi daha alt segmenttir gayet iyi biliyor, bu sebepten iyi niyetle yorum yaptığını düşünmüyorum.

Sattığım kartta araştırmama göre 5.000 TL altında fiyat belirleyen satıcı göremedim benim amacımda SATMAK olduğundan hızlıca satılacak bir fiyat yazdım ve birazda pazarlık ile kartı 1 günde sattım.

Demek ki neynmiş ? Fiyatı doğru belirlemişim, ayrıca kartı sarın alan arkadaş haricinde sahibinden üzerinden bir sürü de mesaj aldım ancak hal9k ile anlaştığımdan kendilerine daha sonra dönüş yapacağımı belirttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tech_00 -- 26 Aralık 2020; 18:5:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.