Şimdi Ara

[SATILDI] - Gigabyte RTX 2070 Windforce 8gb - 3000₺ (2 sene garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar
    İnventustan 07.03.2019 tarihinde almış olduğum "Gigabyte RTX 2070 windforce 8gb" ekran kartımı satmaya karar verdim arkadaşlar.

Satma sebebime gelirsek:
    Bilgisayara vakit ayıramıyorum. 2019 şubatta oğlum oldu. Haliyle işten geldiğimde bütün vaktimi oğlumla geçiriyorum. (Üstümden inmiyor kerata)
    Sistem böyle boş yatıyor arkadaşlar. Totalde 1 ay Apex, Cod MW ve CSGO oynamışımdır.
    Ekran kartını kullandığım sistem düşük. Ileride parçaları yenilerim düşüncesiyle almıştım fakat planladığım gibi olmadı. Gamerlık bitti artık Evli olup çocuğu olanlar beni daha iyi anlar

Bu arada ekran kartının 2 sene daha garantisi devam ediyor.

Arkadaşlar Donanımhaberde hiç referansım yok. Öyle alım satım yapmadım açıkca söylüyorum. Eskişehir yenibağlarda oturuyorum. Şehir içi elden denettirip verebilirim. Tanıdık vs. var ise benim içinde çok iyi olur.

Pazarlıksız fiyat:3000₺
    İlgilenen olursa whatsaptan yazabilir:
    0553 387 88 01

Kullandığım Sistem:
    i7 970 oc 4.00 ghz
    12gb ram
    GA-X58A-UD3R anakart
    600watt Thermaltake güç kaynağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n-geen -- 12 Aralık 2020; 9:33:16 >

• Allah Bağışlasın dostum benim .Tebrik ederim .
    Sağlıkla ,sevgiyle,bilgiyle büyütürsünüz inşallah.

Hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartınızın 2 yıl daha garantisi var hocam bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanimist kullanıcısına yanıt
    2 sene diye biliyorum hocam yanlışlık olmasın
  • n-geen kullanıcısına yanıt
    yok hocam gigabyte ürünlerinde hatta 4 yıl garanti de ben yine garanti olsun diye 3 yazdım size
  • donanimist kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam değiştirdim
  • Eski Türk Clandan ( Eski Battlefield klanı ) Engin arkadaşımızın ürünüdür . Uzun zamandır ( Bros Klandayken ) muhabetimiz dostluk maçında olmuştur. Referansı olmasa bile düzgün ve iyi bir insandır alışveriş yapabilirsiniz . İçinizde şüphe oluşmasın. Bebiş ile mutluluklar dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecroCyber-777

Eski Türk Clandan ( Eski Battlefield klanı ) Engin arkadaşımızın ürünüdür . Uzun zamandır ( Bros Klandayken ) muhabetimiz dostluk maçında olmuştur. Referansı olmasa bile düzgün ve iyi bir insandır alışveriş yapabilirsiniz . İçinizde şüphe oluşmasın. Bebiş ile mutluluklar dilerim
    Güzel sözlerin için sağolasın kardeşim. Gerçekten harika zamanlar geçirdik mumla arıyorum o günleri

• quote:

Orijinalden alıntı: n-geen

Güzel sözlerin için sağolasın kardeşim. Gerçekten harika zamanlar geçirdik mumla arıyorum o günleri

Alıntıları Göster
    Ya değil mi kardeşim uzun zamanlar geçti üzerinden .Zaten Bf3 ve Bf4 sonrası o eski hava ne oyunda ne bizde kaldı :( Sadece yeni cod mw oynuyorum bende imkanım olsa bendeki gtx1070 i ( şu an fiyatını bilmiyorum 2.el ) satıp alırdım valla senden kartı :((

• quote:

Orijinalden alıntı: NecroCyber-777

Ya değil mi kardeşim uzun zamanlar geçti üzerinden .Zaten Bf3 ve Bf4 sonrası o eski hava ne oyunda ne bizde kaldı :( Sadece yeni cod mw oynuyorum bende imkanım olsa bendeki gtx1070 i ( şu an fiyatını bilmiyorum 2.el ) satıp alırdım valla senden kartı :((

Alıntıları Göster
    Bende şu an sadece geceleri ( vakit kalırsa) haftada 1-2 kez cod mw oynuyorum.
    Search and destroy modu oynarım genellikle eski mw2 den kalma alışkanlık Bi de çok pis bıçak atarım. Zaten sırf birazda o yüzden oynuyorum Battlenetten ekleyelim gireriz denk gelirsek.
    nick:ngeen

• n-geen kullanıcısına yanıt
    Temamdır akşama ekleyeyim heheh valla bende bir tek o mod hariç ( CTF manyağı ben oynuyorum kardeşim olur valla denk gelince atarız.KLardeşim bnu arada direk nickinle cıkmıyor yayında #35216216 gibi bir şey yazması lazım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 12 Mart 2020; 19:39:59 >
  • Bu windforce oc modeli değil galiba. Düz windforce modeli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

Bu windforce oc modeli değil galiba. Düz windforce modeli?
    Aynen kardeşim OC olansız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.