Şimdi Ara

!SATILDI! 81 LvL Warrior +2Milyon NP +itemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Attila
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aşağıdaki Char/Charlar satılıktır. Satışlar PTT Havalesi / Banka Havalesi (ATM den yatırabilirsiniz) yada elden ödeme şeklinde olabilir. Elden teslimat sadece Ankara ve Eskişehir için geçerlidir. Charı alacak olan arkadaş parayı önce yatırmalıdır, chara gireyim bir bakayım vs diyecekler boşuna eklemesin, mesaj atmasın. Bana güven miyorsanız direk sayfayı kapatınız.

REFERANS isteyen, profilme tıklasın 100den fazla ikinci elde satışım olmuştur. 2003'den beri üyeyim, yaşım 26 muhattap olacağınız kişi çocuk değil. Yine daha önce yakın zamanda GB sattığım arkadaşlara aşağıdaki linklerden bakabilir, yine referans almak isteyen arkadaşlar defalarca alış veriş yaptığım FORUM YÖNETİCİSİ MENEME2002 ile PM den konuşabilirler.

Daha önceki Knight Online satış konularım / Referanslarım:
    Carnacta 7 Adet Char sattım bu başlıkta - >http://forum.donanimhaber.com/m_31305744/mpage_1/key_/tm.htm
    Carnacta 50GB Sattım bu başlıkta ->http://forum.donanimhaber.com/m_29665551/mpage_1/key_//tm.htm

CHAR SATILMIŞTIR

Charların listesi:

*LVL 81 %15 ORC Master Warrior Carnac East
    -80 Skilli HELL BALDE açıktır!
    -70 ve 80 Görevi Silahları Alınmamıştır. İsteyen gidip ikisinide alabilir.
    -Charda kendi üzerinde 2 Milyon NP vardır! Serverdaki en yüksek NPli Warriordur. Orclarda NP sıralamasında 3. karakter budur. Serverın sayılı karakterlerinden birisidir.
    -Charda tüm görev takıları vardır.
    -Üstünde 3 parça +8 Chitin, 1 tane +7 Raptor ve Amulent of STR vardır. Kasasında 9000 adet 1920Mana potu vs. mevcuttur.

Charın 22.07.2009 da çekilmiş resmi:https://store.donanimhaber.com/61/12/3e/61123ee7b1f5d944557b3e671f5cae1d.jpg

Charlara ait tüm bilgiler Premium alınmışsa KSN Kodları, Gizli sorusu, şifresi, doğum tarihi, kayıt tarihi vs ihtiyaç duyulabilecek herşeyi mevcuttur. Hesap G1 üysidir (G1 açıldıktan sonra alınmış bşir chardir, sonrusz email vs değiştirilebilir) Charlar hiç hack yememiş el değiştirmemiştir. Charların tümü bana aittir, muhattabınız benim.

Ciddi alıcılar irtibat için forumdan PM atabilirler.

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elky -- 3 Ağustos 2009; 7:37:58 >

• Abimden 2 char aldım ve 1 char satışımda aracı oldu sağolsun .

Rahatlıkla güvenebilirsiniz.

iyi satışlar kolay gelsin.
  • Elky'den 2-3 hafta önce sorunsuz bi şekilde char aldım kendisine güvenebilirsiniz hayırlı satışlar
  • GÜNCEL
  • Hayırlı satışlar kendisine sonuna kadar güvenebilirsiniz
  • Hayırlı Satıslar.Çok ucuz valla kaçırılmıyacak çar
  • Günceldir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Olympiada 72 lwl Priest SATILIK
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GünceL
  • Sonuna Kadar Güvenebilirsiniz Defalarca Char Gb ve Benzeri Alışverişlerimiz Oldu
  • Konu günceldir.
  • Merakımdan soruyorum. 2 milyon np ile NP işaretiniz var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

Merakımdan soruyorum. 2 milyon np ile NP işaretiniz var mı ?

Char oyunu epey önce bırakan bir arkadaşımdan devralmıştım, aylar önce o oyunu bırakınca bana satarmısın benim vaktim yok demişti, zaman zaman girdiğimde charda köşeli Dragon görüyordum ama son 3 aydır chara CE1 de girmedim hiç, presi yok. Muhtemlen reset sonrasında servera girerse en az bir köşeli haç vs çıkacaktır. Çarın yaklaşık NPsi 2Milyon 50K dir.
  • son fiyat ne kadar diyorsun?? hceliktepe@hotmail.com eklermisin konusalm
  • quote:

Orjinalden alıntı: mxanderh

son fiyat ne kadar diyorsun?? hceliktepe@hotmail.com eklermisin konusalm

Fiyatın bu kadar NPsi olan bir karakter için uygun olduğunu düşünüyorum.
  • Günceldir.
  • Güncel
  • Pmden Msn Yolladım
  • Konu güncel mi beyler ??
  • Konu halen güncel,

Karaktere aylar sonra yeniden girdim bir arkadaşın klanına soktum, charın kafasında karali sembol belirdi.
    İlana resim eklendi.
  • İtemler eklenmiş fiyat da belirtilmiştir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.