Şimdi Ara

satildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tokat
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyaan -- 9 Mart 2012; 4:03:16 >

• get masrafı olmasa alırdım. napalım şans işte.
  • 3 parçayamı 650tl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi researcher12 -- 23 Aralık 2011; 14:16:57 >
  • Hocam önce bi fiyat araştırması yapsaydın ondan sonra fiyat yazsaydın oraya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaciik

Hocam önce bi fiyat araştırması yapsaydın ondan sonra fiyat yazsaydın oraya..

Pazarlık payı var diye boşuna yazmadım hocam
  • pazarlık payından kastınız %40 gibi bir indirimse belki alınabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

pazarlık payından kastınız %40 gibi bir indirimse belki alınabilir .

Pazarlıktan kastım elbette %40 değil ama ölücü olmayan teklifleri duymak isterim. Alıcı olarak iletişime geçmek isterseniz pm lütfen Bu arada %40 ucuzuna satan olursa ben de 2'şer tane alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyaan -- 27 Aralık 2011; 6:36:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    9 yıl önce açıldı
    Satıldı
    5 ay önce açıldı
    satıldı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 450 - 500 eder max
  • anakart güzelmiş tek satmıyormusunuz
  • x48+q9550 bu fiyata gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

anakart güzelmiş tek satmıyormusunuz

Hayır malesef tek satmıyorum.
  • Güncel parçalardan sıfır bir anakart işlemci ram üçlüsü almaya kalksanız çok daha ucuza mal olacaktır :) 650 uçmuştan da öte

tek tek satsanız bile 450 yi geçmez. malum tek tek biraz daha iyi para ediyor herkes ihtiyacı olanı alır sistem toplayamayacak olan rami zayıf olan işlemcisi zayıf olan anakartı sorunlu olan vs vs.

önerim parça parça satış ama 650 nin yanına yaklaşman mümkün değil :) Bilgine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 27 Aralık 2011; 18:38:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Güncel parçalardan sıfır bir anakart işlemci ram üçlüsü almaya kalksanız çok daha ucuza mal olacaktır :) 650 uçmuştan da öte

tek tek satsanız bile 450 yi geçmez. malum tek tek biraz daha iyi para ediyor herkes ihtiyacı olanı alır sistem toplayamayacak olan rami zayıf olan işlemcisi zayıf olan anakartı sorunlu olan vs vs.

önerim parça parça satış ama 650 nin yanına yaklaşman mümkün değil :) Bilgine.

AYNEN AMA BAZILARI ALIYOR ÖYLE BİR İNSANI SİNİR EDEN Bİ DURUMDA VAR :)
  • x48 dq6 + q9550 + kinston hyberx 1066 mhz 4gb rame 525 tl verdim 1 ay önce bilginize ederi bu değil....
  • 425 liraya alayim bence ölücü degilim
  • kurtlar sofra kurmuş :)
  • ölücülük yapmayın. adam lga775 ailesinde kurulabilecek en sağlam sistemi satıyor. 2 çekirdeklilerin kralıdır o işlemci, 4 çekirdek için q9600.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artariel

ölücülük yapmayın. adam lga775 ailesinde kurulabilecek en sağlam sistemi satıyor. 2 çekirdeklilerin kralıdır o işlemci, 4 çekirdek için q9600.

sandy bridge ivy bridge ve amd FX işlemcilerin piyasada cirit attığı şu dönemde çekirdek savaşları varken 2 çekirdek kurummuş ağaç yaprakları gibi kalıyor :)

E8400 çok iyi bir işlemci ama arkadaşımız biraz yüksek tutmuş fiyatı..

hayırlı sattışlar dilerim...
  • çekirdek savaşı ? 100 150 çekirdeği basan tek firma amd. kimse evinde server kurmuyor yani boşuna çekirdekle sevinmeye gerek yok. 4 çekirdeğin bile nadir oyunda kullanıldığı piyasa varken 2 çekirdek piyasayı alt üst eder. intel de enayi çünkü hala 2 çekirdekli model çıkartıyor. amd gibi saat hızı ve çekirdek abanmak yerine mimari abanıyor..
  • sonuçta cebimizden giden paralar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.