iyaan
SATIŞTA

[SATILDI] Xiaomi Mi9 6/128

Global versiyon Xiaomi Mi9 128 GB versiyonu. İlk günden beri temperli cam ve Spigen kılıf ile kullanıldı. Ne çizik ne de darbe var, tertemiz durumda. Spigen kılıf ve hızlı şarj aleti ile birlikte vereceğim. İstanbul Anadolu yakası elden teslim ederim. Pazarlık sünnettir ama takas yok.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 2600 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İstanbul
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 5
İlan Durum: Satışa Açık

SATILDI

SIFIR ASUS ROG GLADIUS

Mouse Amazon.com'dan alınmıştır. Kutusu açılmamış, sıfır üründür.

Fiyat 200TL. Pazarlık payı yok. İzmir içi elden teslim alınabilir. Sahibinden üzerinden GET ile veya sanalpazar ile satış yapılabilir. Bana 200 TL kalacak şekilde komisyon bedeli ve kargo alıcıya ait.

Sahibinden ilan no: 212930414

Güncelleme:

Bazı arkadaşlar gerçekten çocukça davranıyor. Yurtdışından alınmış, Türkiye'de 315-350 TL'ye satılan bir ürünü 200 TL'ye satıyorum ama bazıları daha hala "e bozulursa ne olacak, ben amazonla fln uğraşamam?" diye soru soruyor. Öyle bir korkun varsa Türkiye'den alacaksın kardeşim. Vereceksin 100-150 TL daha, Türkiye'den alacaksın. Tamam zekanız bir Einstein zekası olmayabilir ama 1 bilemedin 2 defada anlayabilmeniz lazım! Bunları defalarca söylememe rağmen aynı adamdan hala aynı sorular gelmeye devam edince sinir bozucu oluyorsunuz, yaşınız ortaya çıkıyor!

Hem DH ikinci el forumdan ürün almaya niyetleneceksin hem de ürün bozuk çıkarsa diye benden garanti/güvence isteyeceksin? Aradaki fiyat farkını düşünmeyi geçtim, bir de üstüne indirim isteyeceksin. Sizin gibileri Osman Baydemir'e havale ediyorum.

Beyler, bayanlar ilan açık ve net ama son bir kez daha opsiyonları bana 200 TL kalacak şekilde (199 da değil, 201 de değil) tekrar ediyorum:

1) İzmir'in Tire ilçesine gelirsiniz elden alışveriş yaparız. Organize Sanayi Bölgesinde mühendis olarak çalışıyorum, istediğim zaman fabrikadan ayrılamam. Aracım da yok. Ya da ben müsait olursam bir haftasonu Kordon'da/Bornova'da buluşuruz, alışverişimizi tamamlarız. Çaylar benden!
2) 200 TL'yi hesabıma gönderirsiniz (Denizbank veya Akbank), kargoya veririm, kargo ücretini ödersiniz ve derhal oyunlarda çılgın atmaya başlarsınız. Güven probleminiz varsa yapacak birşeyim yok, ki ben babama bile güvenmem, siz yine de tatmin olmak isterseniz sahibinden.com'daki referanslarıma bakabilirsiniz.http://www.sahibinden.com/iyaanxxWQQdXQQ1678531WQQpXQQdisplayuser
3) Sahibinden.com üzerinden GET farkını ve kargo ücretini ödersiniz, 220 TL'ye hem de taksitli alırsınız, ürün size gelir ödemeyi onaylarsınız. GET İlan no: 215744974

Bunların haricinde, "ürün çok pahalı, ürün çok ucuz" gibi yorumları kendinize saklayın. İnanın samimiyetle söylüyorum, duygu ve düşüncelerinizi benimle paylaşmanıza hiç gerek yok.

Pazarlık sünnettendir diye düşünenler varsa, lütfen gidin Aydın Doğan veya Hasan Vatan ile yapın pazarlığınızı.

Fare satılırsa satılır, satılmazsa sömestrda köyden bir çocuğa karne hediyesi olarak veririm. 200 lira beni ne zengin eder ne de fakir.

SATIŞTA

MSI GE60 0ND-411TR i7 3630QM GTX660M 2000TL

2012 Aralık ayında Ebrar Bilgisayar'dan alınmıştır.
Ekran'da 1 adet ölü pixel olduğu için garanti bitimine yakın (Ekim 2014) ekran MSI yetkili servisi olan Servis Point'te garanti kapsamında değiştirilmiştir.
Bilgisayar 2015 Şubat ayından bu yana neredeyse hiç kullanılmamıştır (daha performanslı şirket bilgisayarı nedeni ile).
Laptopu aldıktan sonra SSD taktığım için HDD çok az kullanılmıştır. 7200 rpm WD Black ile gönderilecektir.
WiFi kartını Intel Centrino Ultimate-N 6300 ile değiştirdim, böylelikle 5 GHz WiFi ağlarını da desteklemektedir. 6300N ile gönderilecektir.
Bilgisayar kozmetik olarak iyi durumdadır, ekranın arkasında çantada taşınmadan dolayı oluşan kılcal çizikler vardır. Piano black olduğu için bu çiziklerin olması normal.
Yanında gelen oyuncu faresini çok az kullandım, çok beğendiğimi de söyleyemem G700 varken. MSI fare ile gönderilecektir.
Bataryası gayet iyi durumda, masaüstü kullanımında 2+ saat kullanım süresi var.
İzmir'de görüp, deneyip elden teslim alınabilir.

İstediğim ücret 2000 TL

Intel Core i7-3630QM 2.4GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.4GHz.) 6 MB Cache Bellek İşlemci
2x4gb 8 GB DDR3 1600 Mhz.
750 GB WD Black
DVD-RW Double Layer
Microsoft Windows 8
NVIDIA GeForce GTX 660M 2GB GDDR5
15.6" Full HD LED Ekran (1920 X 1080)

FORUM DIŞINA SATILDI

Satilik/Takasli SAMSUNG SM-T530 GALAXY TAB 4 10 1 Beyaz

Agustos ayinda hediye geldi. Teknosa cikisli, fatura dahil tum kutu icerigi mevcut. Genellikle esim kullandi, fiziksel bir kusuru yok. Son 1 aydir ben kullaniyorum ve daha kucuk bir tablet almak icin satiyorum. 8 inc modeller ile takas yapabilirim. Kapida odeme haric (nahos tecrubelerim var malesef) sahibinden uzerinden get ile veya sanalpazar araciligi ile satisi gerceklestirebilirim. Tokat, Ankara ve İzmir'de elden teslim edebilirim. Fiyat 475 TL

http://www.teknosa.com/urunler/125044297/samsung-sm-t530-galaxy-tab-4-10-1-white-tablet

Sayfa 1

Dükkan Sahibi Hakkında

iyaan

Yüzbaşı

İsim: İlhan Yeşilyurt
Katılım zamanı: 18 Nisan 2006 17:36:10
Durum: Forumda değil
Son giriş: 14 Ocak 2026 18:08:16
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:        
Ürün: SIFIR ASUS ROG GLADIUS
Alıcı: marseltalon
Tarih: 17 Ağustos 2015 21:03:09
Yorum: Arkadaş, çok ilgili bir satıcı her mesajıma cevap verdi. gelen üründe çok güzel çıktı tavsiye ederim. Önerdiğim satıcıdır.
Genel Puan:          
Ürün: [ACİL] Satılık Temiz N73 ME 110 lira (Satıldı)
Alıcı: Armondia
Tarih: 16 Mart 2012 19:41:25
Yorum:
Sayfa

[1]

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.