Şimdi Ara

SATA için en uuygun hdd ve Super Oyun Machine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sistemimi oluşturuyorum : sistem şu :

ana kart: DFI - LANPARTY NF4 SLI-DR :259$
    işlemci : AMD - ATHLON 64 3200+ 939 VENICE :209 $
    soğutucu: Coolermaster Hyper 6 İşlemci Soğutucusu K8 - P4 KHC-V81-U1 :57 $
    Kasa:Coolermaster Stacker ATX/BTX Bilgisayar Kasası STC-T01-UW : 179 $

Ramler: cl2.5 TWINMOS - 1 GB 400 DUAL 2*512 : 96$
    ekran katı : ati SAPPHIRE - X800-XL

Harddisk kaldı sata istiyorum ne tavsıye edersiniz, raid yapıcam 160 2 tane dusunuyorum bu sısteme en ıyı hangısı gıder reid için

ayrıca sistem nasıl şu an alma aşamasındayım bu gun alıcam yardımcı olandan allah razı olsun, şu parçayı şunla değiştirirsin diyeönerilerde beklıyorum

• Bence x800xl yakışmamış bu canavara.Yani 850 falan olmalı...
  • yuh be kardeşim anakarta o kadar para verilir mi?

o/c yapacam diyosan o/c nin amacı az parayla çok iştir o kadar para verdikten sonra ne o/c si

ayrıca sli anakarta ne gerek var sli boş iş

ayrıca o ekran kartıyla sli zaten olmaz

ayrıca ram olarak da şunu tavsiye ederim: daha iyi o/c olur

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1452

kasaya aşırı para vermişsin ama kasa hakkında bilgim olmadığı için yorum yapamicam ancak
    o paraya güzel bir boş kasa yanına da tagan 480 watt alınır söyliym
  • OK hemen 850 ile değiştiriyorum..

Arkadaşlar başka önerisi olan ? ve bunun yanında hdd ne olmalı , yardımlarınızı beklıyorum...
  • değişecek bişey göremedim hepsi mükemmel parçalar. hdd samsung sata 160 alabilirsin.
  • arkadaşım dediğin ram in cl si 3 onunla o/c olsa neye yarar ? cls sını bakamdın sanırım....
    :)

Anakart ta neden tepkılısın onud daha tam anlamış değilim ana kart ne öneririsin
  • segate olmaz mı ? segate 160 gb ? raid için ? ayrıca bu raid nasıl yapılıyor arkadaşlar kısaca belirtirseniz çok ama çok sevinirim... Segate mi samsung mu ? hangisi olmalı sizce ? hdd benım için önemli

saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet cl3 biliyorum zaten sen de o/C yaparken 2.5 u baya yükselteceksin.
    önerdiğim ram le ilgili şunlara bi bak istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_3037614/tm.htm
    http://www.hardwaremania.com/forum/showthread.php?t=35528

anakart dediğim gibi çok pahalı niye saçıyosunki paranı
    git epox ultra al 155$
    veya sli olmayan dfi al 185$

ne gerek var kardeşim senin iyiliğin için söylüyoruz en pahalıyı önermek kolaydır. önemli olan fiyat/performansı iyi olan ürünleri almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vese -- 22 Haziran 2005, 16:50:07 >

• anladımda fiyat ları aynı ıken neden 2.5 e düşürmeye çalışayım onu anlamadım ?

Anakart konusunda haklı olabilirsin ama sli yi kullanıcağım için ileride yatırım yapmak istiyorum

ayrıca bilgilerin için çok teşekkürler, hdd çin bir önerin var mı
  • bak güzel kardeşim sli ye harcayacağın onca paraya rağmen alacağın performans artışı %30dur.
    ama illa da sli alacam diyosan o ekran kartıyla sli olmaz sli uyumlu ekran kartı ve en az 450 watt psu almalısın,

harddisk de tek önerim: SAMSUNG al
  • Arkadaşlar bu arada benım almayı düşündüğüm ramler o/c açısından nasıllar ? oc ye çok uygun dıyorlar ???
  • pEKİ SLİ uyumlu ekran kartı nedır ? bır ornek ver yanı oner daha dogrusu ondan alıyım ? ama ram konusunda dedıklerım ıcın yorumyapmadn ??? saygılar
  • Beyler SATA olayı benim anakartta da var ama ne işe yarıyo? HArddiscin daha hızlı çalışmasını filan mı sağlıyo? SATA bende aktif mi değil mi nasıl anlarım_? Aktif değilse nasıl aktif edebiliriM?
  • ya bu sata raid olayını kurunca yanılmıyorsam hdd den dıger hdd ye sn 150 mb veri akışı var, Yanlılyormuyum dostlar, bieln bir arkaşda yazsın şuraya , ayrıca hdd segate nasıl ? 2 160 raid icin bu sistemde stabil olurmu ?

saygılar
  • Benim hard disk 80Gb ve 60+20 olarak bölünmüş durumda. Ama arkadaşım senin dediğin olayı denedim hızlı veri akışı olmuyo demek ki SATA aktif değil de bunu nasıl düzelticem? Nasıl aktiflicem? Gerekirse sistemi baştan kurarım ama nasıl olcak?
  • dostum anlamadın galıba ıkıye bolmuycan ıkı harddıskın olucak bende ayrıntılı bılmıyorum arkadaşlar bılen bırı yazsın ve onemlı olan, benim için şu aşamada satın alma onemlı lutfen wsorularıma yanıt veren arkadaşlara allahr azı olsun ARKADAŞLAR HER GUN PARÇA ALINMIYOR LUTFEN BİLEN ARKADAŞLARA SESLENIYORUM DESTEK VERIN

saygılar
  • Arkadaşlar lütfen msg larınızı beklıyorum....
  • ya ben sana anlattım hepsını ama hadı neyse sen gene sormussun:))))) raid yapmak icin sistemin iyi olmasi gerekemz:)))))) ahanda bu 1 ıkıncısı kasaya kotu dıyen bırı duydum sankı arastırsın derım bu 2 3cu olarak sen sistemi kurda raid i kalsin........ ama aferin dedıgım sıstemı almıssın:))) hadı selametle
  • Dostum allah senden razı olsun baya bana yardımcı oldun ama şimdi hdd siparişi vericem hdd ne sipariş edeyim, ?? birde segate iyi mi ? bide msne gel pls msg at bana soracagım ıkı sey var .....
  • Arkadaşlar samsung 160 gb alıyorum. Lütfen bir şey dıyın ? nasıl ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.