Şimdi Ara

SATA için en uuygun hdd ve Super Oyun Machine (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • seagate alcaksın seagate ncq alcaksın daha sorma bırdaha seagate dıosak seagate....
  • ARKADAŞIM SEN SEN OL SATA DAN UZAK DUR ADINI ANMA !!!!
    AMD platformunda illa sorunlu bu meret oturmadı halen, 250gb aldım, dünya sorunla karşılaştım, bios updateler, driver güncellemeler, biosl ta ayarları deneme uanılmayla iptal falan dünya uğraştım, şimdi Oc ypmaya korkuyorum bios u resetlemek gerekirse diye gene aynı sorunlar. Intel de fazla sorun çıkmıyor intel kendi sata konrolcüsünü kullanıyor, ama hız da farketmiyor, alacaksan düz al ben aldım pişmanım. Hem Pata daha sessiz . Eski kaç yıllık 40gb HDD hemde Maxtor yani traktör diyorlar Maxtorlar için kasa açık sesi kesinlikle duyulmuyor , ama Seagate Ncq nun sesi deli duyuluyor.
    Onun dışında RAID iki kat fazla elektrik iki kat fazla ısınma iki kat fazla gürültü fakat 1.5 kat yaklaşık performans artışı demek, bence değmez.
    İlla Sata alacaksan Seagate NCQ al derim ama alma başın ağrır, Linux tada sorunlar çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

ARKADAŞIM SEN SEN OL SATA DAN UZAK DUR ADINI ANMA !!!!
    AMD platformunda illa sorunlu bu meret oturmadı halen, 250gb aldım, dünya sorunla karşılaştım, bios updateler, driver güncellemeler, biosl ta ayarları deneme uanılmayla iptal falan dünya uğraştım, şimdi Oc ypmaya korkuyorum bios u resetlemek gerekirse diye gene aynı sorunlar. Intel de fazla sorun çıkmıyor intel kendi sata konrolcüsünü kullanıyor, ama hız da farketmiyor, alacaksan düz al ben aldım pişmanım. Hem Pata daha sessiz . Eski kaç yıllık 40gb HDD hemde Maxtor yani traktör diyorlar Maxtorlar için kasa açık sesi kesinlikle duyulmuyor , ama Seagate Ncq nun sesi deli duyuluyor.
    Onun dışında RAID iki kat fazla elektrik iki kat fazla ısınma iki kat fazla gürültü fakat 1.5 kat yaklaşık performans artışı demek, bence değmez.
    İlla Sata alacaksan Seagate NCQ al derim ama alma başın ağrır, Linux tada sorunlar çıkıyor

ses konusunda haklisin ama amd illaki bir surucu cıkarcaktır ama sataların daha cok ses cıkardıgı kesın bır durum....

• arkadaş
    bi tavsiyem olur hiç bi zaman anakart olarak msı dan vazgeçme
  • arkadaşlar şu segate ncq için lütfen link verin blgisayarcım bılmıyor...
  • senın bılgısayarcı bıraksın o ısı arkadas sayfadandamı gormuo o nasıl bılgısayarcı ya????www.eksencomputer.com yada girwww.gold.com.tr bakın yapmayın ya bukadar....
  • anzaort şu lınkı incele abı herkes şu satadan şikayetci, aşırı bir gürültüsü varmı ? yanı gerçekten bu kadar çok mu gurultusu ?

Sata yerıne normalmı alsam dedıklerı kadar gurultulu mu ?

saygılar
  • ya okadar degıl tabıkıde cok az bı fark var kı duymazsın bıle....asırı gurultu yok... satadan sıkayetcı olanda var olmayanda kı ıntelcıler rahat o konuda genede sen bılırsın sata2 teknolojısı cıktıgı bır gunde pata ( paralel ata ) almak bana sacma gelıo kı senın sogutma derdın yok arkadas ısınma sorunu degmıs o kasayı aldıktan sora vız gelır tırıst gecer...
  • sata ile serial ata aynı şey değil mi dostlar
  • sata 2 nedır ? ondan alıyım abı ? yeni teknoloji varsa neden eskısını aldırıyorsun :)
  • evet Sata II alman daha mantıklıs. şuan için Türkiye de yok fakat ülke dışından getirtebilirsin yada bekleyebilirsin. sata II 300mb/s transfer hızına izin verebiliyor.
  • @vese
    arkadaşım o karttan hayatında gordunmu manyak bi kart bence benim arkadaşımda var ve o parayı fazlasıyla hek eden bir kart bence..ve sli desteği de gerekzsiz değildir. sizin dusuncenize saygım var fakat bence sli kesinlikle gereksiz DEĞİLDİR!!!
    .............................................................................................................................................................
    neyse bence kasayı thermaltake va9000 al içine de bi tane thermaltake 480 watt butterfly series psu al ramlere gelince de bence geil dual 1024 ddr600 ram al derim ekran kartına da x800xt hiç olmamış bence onun yerine x850xt pe al çok iyi bi kart buda... veya biraz bekle x950xt pe al...Cpu da bence biraz az geldi onu da 2500 yaparsan çok harika bi sistemin olacağına emin olabilirsin... hdd olarak da 2* seagate 300gb sata ncq hdd almanı tavsiye ederim.ses kartı da creative audigy 2 zs yeter bence...

ben bu onerileri yaparken fiyat limitine bakmadım zaten yazmamışsın eğer bu parçaları almaya gucun yetiyorsa ben hiç durma derim...
    YENİ SİSTEMİN HAYIRLI OLSUN...

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykunsezer -- 22 Haziran 2005, 21:37:39 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.