Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sat/Tak RX 570 RS XXX Edition

-
Tek fiyatıysa 4 GB için çok fazla para istiyorsun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teklifinizi özel mesajdan iletebilirsiniz hocam uygun olursa yanıtlarım dediğim gibi bende fiyatların saçma olduğunun farkındayım şimdi 800 liraya satsam başka birşey dersiniz piyasa fiyatına satsak farklı birşey dersiniz yaranılmıyor birtürlü insanlara.
800 lük bir şey değil hocam bu, kartın ederi 1500 civarında önüne gelen piyasaya bakıp kendi fiyat koyarken +50tl eklediği için gittikçe artıyor mining geçen ay patladığında 4gb lar 1300 den satılıyordu.
-
4 gb için fiyat çok hocam. Ethereum 4 gb bellek sınırını çoktan aştı. Bu fiyata gitmesi zor.
-
Zor veya değil,ilanı foruma danışmaya açmadım zaten
-
1000 TL teklifim -
arkadaşa yüklenmişsiniz fiyat konusunda ama forumda veya sarı sitede daha uygunu var mı? varsa link atın o zaman düşürür fiyatı belki.
siz olsanız acaba 1500 e verir misiniz.
ederiymiş :) ederini siz değil piyasa belirler..
-
Sağol Gürkan abi,ben laptop almak için satıyorum alacağım laptop 1500 lira civarıyken şimdi olmuş 3 bin lira civarı adam gelmiş bana diyor ki sen bu paraya mı aldın,yok 400 lira vereyim,peynirle takas düşünür müsün.Saçma sapan bir hal aldı bulunduğumuz durum iyice
-
Hocam bir telefon no alabilirmiyim özelden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerousx -- 24 Nisan 2021; 16:10:37 > -
Pm den yanıtlandı
Alıcıda istediği fiyatı teklif eder. Satıcıda alıcıya laf etmemeli bütçesi odur ucuza almak istiyodur kime ne? Satan vermiyorsa önemli değil?
Yapılmaması gereken tek şey verilen cevabın çirkin olması. Ne satıcı alıcıya ne alıcı satıcıya üslüpta bi sıkıntı yoksa böyle fiyat istenirmi, yok bu fiyat teklif edilirmi diye veryansın etmemeli. Dalga geçildiğini düşünüyorsanız şikayet edersiniz veya cevap vermezsiniz. İnsanların açtığı ilanın gereksiz yere kirletilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Haklısınız uygun fiyata almak istiyorsunuz, ülke gerçekten sıkıntılı durumda da bırakın satıcı da belki para kazanmak istiyor belki zamanla satamadıkça fiyat düşecek kime ne, alıcıda bırakın uyguna al sat bile yapmak istiyorsa karışmayın, kimse kimseyi zorlamıyor..
Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jhay82 -- 25 Nisan 2021; 23:31:15 > -
Kartın birisini dün aldım. Ekranda noktalar renkler çıkıyor arkadaşa yazdım öteki kart ile değiştirelim diye istemiyor arkadaş. kart bozuk yani bende bir şey yoktu diyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X