Şimdi Ara

Sat/Tak RX 570 RS XXX Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
3
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Sat/Tak RX 570 RS XXX Edition

https://www.xfxforce.com/gpus/amd-radeon-tm-rx-570-rs-4gb-xxx-edition-5

Görseller eklenecektir,yukarıdaki linkden üretici sayfasına ulaşabilirsiniz,evde max birkaç saatlik oyun için kullanıldı.Render alma,mining vs için kullanılmadı anlamam da zaten,2 adet mevcut 2 sini de yeni sistem topladığım zaman almıştım fatura,kutu,garanti herşey mevcuttur.Fiyat konusuna gelirsek fiyatların bu hale gelmesinin sorumlusu ben değilim,ölücü de değilim mezarcı da piyasayı oluşturan durumlara göre fiyat verdim bu duruma göre fiyatın makul olduğunu düşünüyorum.

Whatsapp görüntülü aramada veya discord ekran paylaşımında furmark,ısı testi paylaşımını da yapabilirim.

Mayıs 2020 de İncehesap dan Sıfır olarak alındı kartlar.

Laptop takasına açıktır tercihen Thinkpad X1 Carbon,diğer tekliflerinizi de özel mesajdan iletebilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2900 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 15 Mayıs 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 2 adet fiyatı mı bu hocam yoksa tek mi ?

Tek fiyatıysa 4 GB için çok fazla para istiyorsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt

Teklifinizi özel mesajdan iletebilirsiniz hocam uygun olursa yanıtlarım dediğim gibi bende fiyatların saçma olduğunun farkındayım şimdi 800 liraya satsam başka birşey dersiniz piyasa fiyatına satsak farklı birşey dersiniz yaranılmıyor birtürlü insanlara.

• 800 lük bir şey değil hocam bu, kartın ederi 1500 civarında önüne gelen piyasaya bakıp kendi fiyat koyarken +50tl eklediği için gittikçe artıyor mining geçen ay patladığında 4gb lar 1300 den satılıyordu.

• 4 gb için fiyat çok hocam. Ethereum 4 gb bellek sınırını çoktan aştı. Bu fiyata gitmesi zor.

• Köl Tigin K kullanıcısına yanıt

Zor veya değil,ilanı foruma danışmaya açmadım zaten

• kasimcan887 kullanıcısına yanıt

O zaman ilanı yorumlara kapatacaksınız, bu kadar basit. Millet burada yardımcı olmaya çalışıyor size.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 5700 XT PULSE 8 GB SATILDI
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1000 TL teklifim
  • arkadaşa yüklenmişsiniz fiyat konusunda ama forumda veya sarı sitede daha uygunu var mı? varsa link atın o zaman düşürür fiyatı belki.

siz olsanız acaba 1500 e verir misiniz.

ederiymiş :) ederini siz değil piyasa belirler..

• MR.BİG-77 kullanıcısına yanıt

Sağol Gürkan abi,ben laptop almak için satıyorum alacağım laptop 1500 lira civarıyken şimdi olmuş 3 bin lira civarı adam gelmiş bana diyor ki sen bu paraya mı aldın,yok 400 lira vereyim,peynirle takas düşünür müsün.Saçma sapan bir hal aldı bulunduğumuz durum iyice

• 1750 get ?

• Hocam bir telefon no alabilirmiyim özelden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerousx -- 24 Nisan 2021; 16:10:37 >
  • Dangerousx kullanıcısına yanıt

Pm den yanıtlandı

• Burada sorun şu, satıcı istediği fiyatı koyar. Normalin çok üstüyse pm den uyarırsın.

Alıcıda istediği fiyatı teklif eder. Satıcıda alıcıya laf etmemeli bütçesi odur ucuza almak istiyodur kime ne? Satan vermiyorsa önemli değil?

Yapılmaması gereken tek şey verilen cevabın çirkin olması. Ne satıcı alıcıya ne alıcı satıcıya üslüpta bi sıkıntı yoksa böyle fiyat istenirmi, yok bu fiyat teklif edilirmi diye veryansın etmemeli. Dalga geçildiğini düşünüyorsanız şikayet edersiniz veya cevap vermezsiniz. İnsanların açtığı ilanın gereksiz yere kirletilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Haklısınız uygun fiyata almak istiyorsunuz, ülke gerçekten sıkıntılı durumda da bırakın satıcı da belki para kazanmak istiyor belki zamanla satamadıkça fiyat düşecek kime ne, alıcıda bırakın uyguna al sat bile yapmak istiyorsa karışmayın, kimse kimseyi zorlamıyor..

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jhay82 -- 25 Nisan 2021; 23:31:15 >
  • Kartın birisini dün aldım. Ekranda noktalar renkler çıkıyor arkadaşa yazdım öteki kart ile değiştirelim diye istemiyor arkadaş. kart bozuk yani bende bir şey yoktu diyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.