Şimdi Ara

[SATILDI] Xfx RX 6700 XT Qick 319 Black

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] Xfx RX 6700 XT Qick 319 Black

Merhaba. Forum ici baska bir saticidan rx 7900 xtx aldigim icin kartimi satiyorum. Karti sadece oyun oynamak icin kullandim. Kartin ici acilmadi. 6 ayda bir kasa temizligi esnasinda yuzeysel temizligini yaptim sadece. Kartta bobin ziriltisi (coil whine) disinda bir sorun yoktur. 28 mart 2022 tarihinde incehesap uzerinden satin aldim. Kutu ve fatura (e-fatura) var fakat garanti suresi doldu. Garantisi bittigi icin 7000 tl den satiyorum. Izmir ici elden diger sehirlere havale/eft sonrasi ayni gunun aksamina (calistigim icin is cikisi) ya da cumartesi gunu kargoya verebilirim. Yurtici veya aras kargo ile alici odemeli gonderim yapabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Takip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sorunlu Üye : srtsrt07 ( Sattığınız ürünü bozar ve sıkılmadan üste çıkmaya çalışır. Vakti boldur, sürekli taciz eder ama telefonla konuşamayacak kadar yüreksizdir. Asla alışveriş yapmayın, elden veya aracı siteler farketmez. Zaten elden alışveriş zor, birkaç kişi aracılığıyla elden alışveriş teklif ettim derdi neymiş öğrenmek için ama elemanla teslim ettiririm vs. tarzı cevaplar vermiş arkadaşlara.)
    http://forum.donanimhaber.com/m_95392259/f_//tm.htm#95558165
  • Merc Black oluyordu, zaten test ettiğiniz programda Merc Black yazıyor. Quick Black modeline ilk defa denk geldim.

Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpolat35 -- 15 Nisan 2024; 17:51:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Model qick black o konuda bir yanlışlık yok. Furmark arayüzüne merc yazmasının sebebi geliştiriciler bazen kartları yanlış isim altında listeleyebiliyorlarmış. Bende reddit de görmüştüm. Teşekkürler iyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.