Şimdi Ara

SAT KOMANDOSU versus BORDO BERELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
29.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 25.2.2024)
Giriş
  • TSK nın En Seçkin İki Birliği Bu İkisi ancak SAT Timi Daha Elite ve Donanımlı Bir Tim. Ancak Bir Şehir Efsanesini Düzelteyim, Bordo Bereliler PKK ya Karşı Bir Kere Bile Kullanılmadı, Özel Kuvvetler Sadece ülkelerle Savaş için Eğitilmiştir, PKK İçin Daha Çok Jandarma Özel Harekat Çatışmaya Girer. Sat Komandolarını Call Of Duty den Tanıdık Gelebilir Çünki O Tür Oyunlar Bunlardan Esinlenilerek Hazırlanıyor. Bordo Bereliler Sadece Karada Görevlidir Sat Komandoları Karada Denizde ve Gemilerde Görevlidir.

SU ALTI TAARRUZ KOMUTANLIĞI KOMANDOLARI (DENİZ KOMANDOLARI)

BORDO BERELİ KOMANDOLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 30 Eylül 2015; 16:12:59 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

SAT Komandosu ve Bordo Bereli: Farklılıklar ve Karşılaştırmalar

SAT Komandosu ve Bordo Bereli, Türkiye'nin en seçkin özel kuvvetler birliklerinden ikisidir. İki birim de benzer görevleri yerine getirse de, bazı temel farklılıklar vardır.

Görevler:

• SAT Komandosu: Deniz operasyonlarına odaklanır, amfibi savaş, deniz baskını ve karşı terör gibi görevler gerçekleştirir.
    • Bordo Bereli: Kara operasyonlarında uzmanlaşmıştır, komando baskınları, keşif ve anti-terör gibi görevler yerine getirir.

Eğitim:

• SAT Komandosu: Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından eğitilir ve deniz savaşı, su altı operasyonları ve amfibi saldırılar konusunda yoğun eğitim alır.
    • Bordo Bereli: Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından eğitilir ve komando taktikleri, keşif ve karşı terör teknikleri konusunda kapsamlı eğitim alır.

Silahlar ve Ekipman:

• SAT Komandosu: M4 tüfekleri, su altı silahları ve özel operasyon botları gibi deniz savaşına özel silahlar ve ekipmanlar kullanır.
    • Bordo Bereli: MPT-76 tüfekleri, hafif makineli tüfekler ve gece görüş cihazları gibi kara savaşına yönelik silah ve ekipmanlar kullanır.

Farklılıklara Genel Bakış:

• Deniz Karşıtı Kara: SAT Komandosu deniz operasyonlarında uzmanlaşırken, Bordo Bereli kara operasyonlarında daha yeteneklidir.
    • Eğitim: SAT Komandosu deniz savaşına odaklı eğitim alırken, Bordo Bereli komando taktikleri ve karada savaş üzerine eğitilir.
    • Silahlar: SAT Komandosu su altı silahları ve deniz botları kullanırken, Bordo Bereli kara savaşına özel silahlar kullanır.

Hangi birimin "daha iyi" olduğu sorusu, yerine getirilmesi gereken göreve bağlıdır. Deniz operasyonları için SAT Komandosu daha uygunken, kara operasyonları için Bordo Bereli daha yeteneklidir. Sonuçta, her iki birim de Türkiye'nin güvenliğini ve çıkarlarını korumada hayati bir rol oynamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bence bordoklavyeliler alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi deniz için eğitilmiş diğeri kara sen bunları nasıl karşılaştırmaya çalışıyorsun ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Birisi deniz için eğitilmiş diğeri kara sen bunları nasıl karşılaştırmaya çalışıyorsun ki

alakası yok birisi sadece karada birisi hem karada hemde denizde savaşabilen tim, sat komandolarının çoğu karada görevlidir
  • Biri Su Altı Taarz komandosu biri Bordo Bereli Taaruz komandosu. Kıyaslaman biraz saçma. Görev birimleri farklı. İkisininde kendi alanında artıları fazladir. Hangisine sempati duyuyorsun dersen Su Altı Taaruz bana her zaman cok karizma gelmistir

• Kıyaslanması bile saçma diyen arkadaşlar. net cahil. ben deniz kuvvetlerinin mülakatına gittim orda kurmay albay. tek tek anlattı sat komandolarının nasıl eğitim aldıkalrını. bu adamalr sadece denizle ilgili eğitim almıyor. kara ve hava gibi dallarda da eğitim alıyormus. paraşütlerle falan atlıyorlarmıs. Zaten bu sat komandoları yurtdısında nokta adalara falan operasyona gönderiliyormus. komutan medyaya yansımayan operasyonlar var demişti. yani sat komandoları sadece denizci değil arkadaşlar. karacı ve havacı da aynı zamanda. yani kıyaslamayın diyenler tam bir cahil takmayın. onları.

yotube yazın sat komandolarının eğitimini. bu adamlar öyle bir eğitim alıyorlar ki hayatınızda görmemişsinizdir askerde böyle eğitim. eğitimlerde daha çok amerikanın yaptıgı refarans alınıyor birçok askeri taktik gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saymin123 -- 30 Eylül 2015; 16:24:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saymin123

Kıyaslanması bile saçma diyen arkadaşlar. net cahil. ben deniz kuvvetlerinin mülakatına gittim orda kurmay albay. tek tek anlattı sat komandolarının nasıl eğitim aldıkalrını. bu adamalr sadece denizle ilgili eğitim almıyor. kara ve hava gibi dallarda da eğitim alıyormus. paraşütlerle falan atlıyorlarmıs. Zaten bu sat komandoları yurtdısında nokta adalara falan operasyona gönderiliyormus. komutan medyaya yansımayan operasyonlar var demişti. yani sat komandoları sadece denizci değil arkadaşlar. karacı ve havacı da aynı zamanda. yani kıyaslamayın diyenler tam bir cahil takmayın. onları.

aynen hocam bilmeden sallıyorlar,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jandarma Özel Harekat ikisinde patates eder.
  • Kangal alır

• Piyadeler alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

Bence bordoklavyeliler alır

Heyecanla bunu yazmaya geldim gidiyorum.

• Ben alırım.

• Teçhizata aldanma, Irak'ta aç susuz eğitimsiz adamlardan çok tokat yedi dünyanın en iyi teçhizatlıları.
  • Sat komando ları affetmez

• Dünya özle kuvvetler şampiyonasında 4 kere üst üste birinci gelip yarışmayı kapattıran bi birlikten bahsediyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: elfgözlülegolas

Dünya özle kuvvetler şampiyonasında 4 kere üst üste birinci gelip yarışmayı kapattıran bi birlikten bahsediyorsun

Onlar yalan hocam inanmayın her yazana standart türk insanı kendini övmek için saklamayı çok sever :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden-

Ben alırım.

alırsınız hocam
  • Kangal alır.
    Olum valla bıktım lan şu muhabbetlerden.

• Kangal alır

• Madem tek denizle ilgili eğitim almıyorlar isimleri niye su altı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.