Şimdi Ara

sat 415tl/takaslık 16 ay garantili sorunsuz kutu içerikli beyaz wildfire s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekranda görüntüyü hiç bir şekilde etkilemeyen bir iki ufak çizik dışında (ekran açıkken makro çektim ki görüntüyü etkilemediği belli olsun diye) herhangi kozmetik,donanim,mekanik bir sorunu yoktur..tüm kutu içeriği ve kutusu mevcuttur..vodafone dan faturalıdır..

415tl...takas; kesinlikle 8 aydan fazla garantili, büyük ekranlı kapasitif dokunmatik, 3g ve wifi hotspot destekleyen (ipod touch ta 3g kullanacağım) bir telefonla olur..diğer özellikleri çok ta önemli değil..

takas 3g ve wifi hotspot destekli telefonlarla olur..en az 1 yıl garantili olmak şartıyla..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 18 Mart 2012; 14:29:25 >

• ytczm@msn.com dan ulaşabilir misiniz bana ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alekiss -- 19 Mart 2012; 13:33:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alekiss

ytczm@msn.com dan ulaşabilir misiniz bana ?

alıcıysanız sizin bana ulaşmanız gerekmez mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

alıcıysanız sizin bana ulaşmanız gerekmez mi acaba?

aynen , banada denk geliyor bu tarzda , tabi ben sizin kadar soft bi tepki veremiyorum
  • Ya arkadaş öyle diyorsun da sen satıcı isen eğer ve ben müşteri isem sence bana ulaşmanı istemiş olmam çok mu?

Ne iş yaptığını bilmiyorum ama esnaf biri olmadığın kesin. Ha ben de esnaf değilim ama az çok yol yordam biliriz..

Bana numaranı mail atsan zaten arayacaktım sizi, ulaşmanızı istemem de kastım buydu.

Neyse problem yok, size iyi satışlar.

pisikılok, siz önünüze döner misiniz lütfen,hadi bakiiim.
  • .
  • Küsük olmuş arkadaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ya arkadaş öyle diyorsun da sen satıcı isen eğer ve ben müşteri isem sence bana ulaşmanı istemiş olmam çok mu?

Ne iş yaptığını bilmiyorum ama esnaf biri olmadığın kesin. Ha ben de esnaf değilim ama az çok yol yordam biliriz..

Bana numaranı mail atsan zaten arayacaktım sizi, ulaşmanızı istemem de kastım buydu.

buraya yazana kadar aklınızdaki teklifi özel mesaj atabilirdiniz..bu forumda genel olan budur..

iyi akşamlar dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

quote:

Ya arkadaş öyle diyorsun da sen satıcı isen eğer ve ben müşteri isem sence bana ulaşmanı istemiş olmam çok mu?

buraya yazana kadar aklınızdaki teklifi özel mesaj atabilirdiniz..bu forumda genel olan budur..

iyi akşamlar dilerim..

Genelde genel olan şeyleri yapmaktan haz etmem

Sizlere de hayırlı akşamlar efenim.

• Bu nasıl bir diyalog ya :))))
  • @alekiss neyin kafası bu ne içtiysen aynından bende istiyorum

bir soru sormak istiyorum size genelde genel olan şeyleri yapmaktan haz etmem demişsinde marjinal bi hayatın olduğu kanısına vardım bu söylediğinle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

@alekiss neyin kafası bu ne içtiysen aynından bende istiyorum

bir soru sormak istiyorum size genelde genel olan şeyleri yapmaktan haz etmem demişsinde marjinal bi hayatın olduğu kanısına vardım bu söylediğinle

Neyin mi kafası ?? Anladınız siz.

Bir soru sormak istiyorum diye girdiniz ve kendinizce bir şeyler geveleyip noktayla bitirdiniz cümleyi

Soruyu göremedim

Ayrıca sizli konuşmayla başlayan cümleniz sonlara doğru senli benlı oldu.. İlginç.

Neyse problem değil, kasmayın kendinizi

• Herseye bir kilif bulmussun massallah yazdigim size bize laflarina takilmissin baska bir ornek vrmk isterdim ama malum forum kurallari solede soyleyebilirim aslinda ak yolu varken .ok yolunu mu secersiniz hep?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 19 Mart 2012; 23:07:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

Herseye bir kilif bulmussun massallah yazdigim size bize laflarina takilmissin baska bir ornek vrmk isterdim ama malum forum kurallari solede soyleyebilirim aslinda ak yolu varken .ok yolunu mu secersiniz hep?

Hoca ben senin tutarsizliğini belirtmek istedim, böyle tutarsız bir insan bana çkıp marjinar arjinal derse ben de takılacak çok şey bulurum emin ol :)

Ak-bok konusuna gelicek olursak, seçtiğim yol biraz da karşımdakiyle alakalı Mesaj alındı mı tarafından

@emre candemir, gel gardaş gel,ne olursan ol gel, ak da olsan gel bok da olsan gel, geldiğinde karşılaşacağın tavır tamamen senin nasıl olduğunla alakalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.