|
Bildirim
Bu kapasitelerin artik gercek degerlerini yazmaya baslasalar keske. Bununla ilgili birseyler yapilsa artik. 1024 byte = 1 kilobyte iken 1000 byte = 1 kilobyte olarak kabul ediyor ureticiler yillardir. Bu da kullanici icin surekli bir kayba yol aciyor. Yazilanla gercek arasinda TB seviyesinde 10% kayip var. 4 TB diye satilan bellek aslinda 3.64 TB olarak geliyor. Buna birileri dur demeli
|
300 değil ama son kullanıcı olarak 4 veya 8 tb kapasiteli bir ssd yi bilgissayarımda görmek isterdim...
|
bu yorumunu 223 gb lık ssdili bilgisayarımla beğeniyorum. rica ederim ne demek rica ederiim.
|
2000'lerde telefonumda 32 MB memory vardı (Nokia 6600). O zamanlar telefonda 1 tb boyutu hayal etmek çok zordu şimdi ise alışılagelmiş birşey. Hesapladım (yanlış değilse) 31250kat artmış telefon belleği (32 mb'tan 1tb). Şimdi 10 sene sonra yanı 2033'de telefon bellekleri 300tb olacak dense çok şaşırtıcı olmayabilir :D
|
garibanları ilgilendiren bir konu değil |
|
Sunucular için çok iyi bir cihaz. Cache olarak kullanabilir rahatlıkla. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kapasitenin bir yere uçtuğu falan yok. 1TB=2⁴⁰B değil 10¹²B'tır. Windows kapasiteleri binary olarak gösterir. 20TB sürücünün kapasitesi 20*10¹²B'tır. O gördüğün şey metrik binary dönüşümünden kaynaklanan bir şey. D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
garibanları ilgilendiren bir konu değil |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
fiyat grafiği alabilir miyiz |
|