Şimdi Ara

Şasi'si en sağlam araba (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
0
Favori
43.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

volvo diye biliyorum yılladır söylentisi vardır

taki çinliler volvoyu alana kadar gerçekten çok sağlamdı artık orta derecede
    IBM de çok sağlamdı (üst kalite japon transistörleri ve malzemeleri kullanıyorlardı) ama çinliler aldı lenovoyu ayağa düşürdüler.

Orijinalden alıntı: çekomastik

quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Japon firmalarını bende çok severim. Fanatik bir Sony hayranıyım, Honda Civic HB halen en beğendiğim araçlardır. Ben Racing motorlarada aşığıyım ve en kral Racing motorsikletleri yine japonlar üretiyor. Kawasaki,honda,suzuki,yamaha japonlar gerçekten mükemmeliyetçi insanlar. Ama bazı gerçeklerde var işte, Elbette yeni japon araçları eskisi gibi şase yönünden zayıf değil. Ama Amerikan araçları, İskandinav araçları, Alman araçlarıda var bu sektörde. Burda sadece şasi yönünden bahsediliyor. Ve genel bir değerlendirme yapıyoruz.

Elbette Japon marka ve model bir aracın çok sağlam denilen bir Amerikan aracından model bazında daha sağlam olabilir. Çok sorunlu denilen bir fransız aracın bir japon aracından daha sorunsuz bir model çıkarmasıda pekala mümkün. Ama biz burda Genelleme yapıyoruz

Umarım şase ile kaporta yı karıştırmıyorsunuzdur. Japonlar kaporta ve boya kalınlığı olarak zayıftır ama şase sağlamlığı olarak kesinlikle amerikan yada diğer menşei li araçlardan aşağı kalır yanı yoktur.

bir çok otomobil markası artık mika kaporta kullanılıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 27 Nisan 2011; 13:20:31 >

• renault modüs ve volvo test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme_oki -- 27 Nisan 2011; 13:30:29 >
  • Tek örnek vermek istiyorum japonlarla alakalı; Mitsubishi Heavy Industries dünyanın en büyük çelik üreticilerinden biridir ve araçlarında patenti sadece kendinde olan Rise body dünyanın en sağlam şasilerinden biridir. Çelik sertliği ultra-high strength olarak geçen 980 Mpa değerindedir. O yüzden japonların şasisi zayıftır gibi içi dolu olmayan anlamsız yorumlar yapmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary. -- 27 Nisan 2011; 13:31:56 >

Orijinalden alıntı: Whoppix

quote:

efsane gibi dolaşıyor demi

aynen öyle yok kasasından ölen çıkmamıştır daha yok öyle yok böyle v.s. v.s. ((:

quote:

Orijinalden alıntı: goro1982

quote:

taki çinliler volvoyu alana kadar gerçekten çok sağlamdı artık orta derecede
    IBM de çok sağlamdı (üst kalite japon transistörleri ve malzemeleri kullanıyorlardı) ama çinliler aldı lenovoyu ayağa düşürdüler.

evet levano konusunda katılıyorum. ben volvoyu ford grup aldı diye biliyordum yanılıyormuşum demekki
    yani bunlar eskidendi alman ve japonlardır kesinlikle artık en kusursuz arabayı onlar yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Janissary.

Tek örnek vermek istiyorum japonlarla alakalı; Mitsubishi Heavy Industries dünyanın en büyük çelik üreticilerinden biridir ve araçlarında patenti sadece kendinde olan Rise body dünyanın en sağlam şasilerinden biridir. Çelik sertliği ultra-high strength olarak geçen 980 Mpa değerindedir. O yüzden japonların şasisi zayıftır gibi içi dolu olmayan anlamsız yorumlar yapmayalım.

aynen öyle japonların tornavida,çekiç,pense vs 25 yıllık halen kullanıyoruz demirinde ne eğilme ne çizilme japon yaptımı elin conileri gibi içinden bir şeyler çalıp sizi kullanmak için yapmaz kendi kullanıcakmış gibi yapar. saygılıdırlar vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 27 Nisan 2011; 14:32:18 >

• mercedes ve volvo

Sanırsam bu

Bu video saçmalıktan başka birşey değil, kuş serisinide böyle as yine havada durur, ne yani araçların yüzde 50 sini bu teste soksan gövdesi aşağı mı düşecek? Yapmayın Allah aşkına dolduruşa gelmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Sanırsam bu

Bu video saçmalıktan başka birşey değil, kuş serisinide böyle as yine havada durur, ne yani araçların yüzde 50 sini bu teste soksan gövdesi aşağı mı düşecek? Yapmayın Allah aşkına dolduruşa gelmeyin.

ne yani bu video bukadarmı bende bırakıcaklar birdahaki videoda yere çarpacak alın bakın bukadar sağlam diyecekler diye bekliyordum

• Şasinin sağlamlığı derken kazalara karşı dayanıklılığı mı yoksa yol tutuş ve aracın tokluğu üzerindeki etkisi mi tartışılmak isteniyor?

Şasi'si en sağlam araba

Geçenlerde Wiki de şöyle birşey okumuştum şu araçla ilgili:

quote:

the car boasts "the world's first one piece carbon fibre body to increase vehicle rigidity and minimise weight" and claims to have "the strongest chassis ever tested in the UK".

tabi iddia eden kimdir, test etmiş olan kimdir herhangi bir bilgiye rastlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 27 Nisan 2011; 16:59:38 >
    MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 |
    Gaming Gears Entertainment Setup
    Samsung G80SD QD-OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium
    Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye
  • şasi bildiğim kadarıyla eski, antika arabalarda var. yenilerde şasi diye birşey yokki sağlam olsun.

şu arabayla olsaydı bu kaza böyle sonuçlanmazdı dediren bir kazaya ben raslamadım.
    susurluk kazasında kamyona çarptı S600 mercedes. ondan sağlam arabamı var.. ne oldu..
    pek bişey değişmiyor..
  • Eskiden sahibi olduğumuz Ford Connect aracımıza 2005 model Toyota Corolla çarpmıştı ön taraftan. Bizim aracın sadece tamponu çıktı yerinden. Corolla'nın sol tarafı komple pert oldu. Arabanın şasi demirlerine takılmış Corolla. O yüzden sol tarafta ne varsa gitmiş.

Orijinalden alıntı: aktuz

şasi bildiğim kadarıyla eski, antika arabalarda var. yenilerde şasi diye birşey yokki sağlam olsun.

şu arabayla olsaydı bu kaza böyle sonuçlanmazdı dediren bir kazaya ben raslamadım.
    susurluk kazasında kamyona çarptı S600 mercedes. ondan sağlam arabamı var.. ne oldu..
    pek bişey değişmiyor..

tamam da burada sağlamlığı tartışılıyor güvenirliği değil.Sağlam olan güvenli diye bir şey yok

DRIVE THE CHANGE
  • Eski amerikan araçları.

Bunun dışında Volvo tabiki.Yeni S60'ın test videolarını çok beğendim.Güvenliktede 1 numaralar zaten.

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

emin değilim ama volvodur herhalde. çinliler aldıktan sonra bozuldularsa orasını bilemem

fordda sağlamdır ama bir renault, fiat, hyundai, vs. gibi markalara göre sağlamdır.

fordda ses manda vites

Orijinalden alıntı: troy

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

emin değilim ama volvodur herhalde. çinliler aldıktan sonra bozuldularsa orasını bilemem

fordda sağlamdır ama bir renault, fiat, hyundai, vs. gibi markalara göre sağlamdır.

fordda ses manda vites

Alırsın ford olursun lord

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.