Şimdi Ara

Şasi'si en sağlam araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
42.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlış hatırlamıyorsam newyorkta kullanılan taksilerin şasesinin çok sağlam olduğuna dair bir program izlemiştim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 27 Nisan 2011; 10:17:59 >
  • Mitsubishi Rise body
  • En sağlamında birşey diyemiyeceğim ama en zayıf olanlar listesinde japonların çoğunlukta olacağı kesin.
  • gereksiz bir konu
    euro ncap testleri ne için yapılır çarpışma değilmi araştırın en yüksek puanı alan en iyidir ki ncap tarihinini yıllardır 1. si Nissan qahqai aldığı puanı geçen olursa o en iyi olur sadece şase yönünden bakmak yanlış olur. aldığınız aracın ön ve arka tamponunun içine bakın çelik koruma olması gerek tamponları boydan boya saran birde ön göğüs içinde çelik boru olması gerek torpido gözünün arkasına elinizi sokun bakın, çarpışmada motor içeri girmesin diye bunlar varsa aracın şaseside iyidir. ama yoksa. kötü demektir ki bir çok bilinen ve yere göğe sığdıramadığınız araçlarda bu korumalar yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 27 Nisan 2011; 10:27:13 >
  • Yine bir ergen konusunda beraberiz,

Cevap ne olursa olsun dh kaybetti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

En sağlamında birşey diyemiyeceğim ama en zayıf olanlar listesinde japonların çoğunlukta olacağı kesin.

araştırmadan yazmak adetmi japon araçların çelik kısımlarını ustalar presli makinelerle anca şekillendiriyorlar. piyasaya bak 20 yıllık japon araçları halen yollarda yada afrika,meksika,şili,peru gibi fakir ülkelerde eski araçlara dikkat et çoğu japondur.

DÜNYANIN EN GÜVENLİ OTOMOBİLİ NISSAN QASHQAI

Qashqai, Avrupa Yeni Otomobil Değerlendirme Standardı (Euro NCAP)’na göre, en yüksek notu alarak, kategorisindeki en güvenilir otomobil olduğunu kanıtladı.
    2007 Nissan Qashqai

Qashqai, yapılan çarpışma testlerinde 37 üzerinden 36.83 puan toplayarak, yetişkin yolcu korunmasında en yüksek değerlendirme olan, beş yıldız notunu aldı. Qashqai, önde oturan yolcu için yan darbe, direk darbe ve emniyet kemeri testlerinden tam puan almayı başarırken, aynı zamanda, çocuk koruması alanında da güvenli olduğunu kanıtladı.
    2007 Nissan Qashqai

Qashqai, başarılması en zor olan yaya güvenliği testi konusunda da, Euro NCAP’in bugüne kadar test ettiği araçlarla rekabet edebileceğini gösterdi.
    2007 Nissan Qashqai

Bu test sonuçlarına göre; Qashqai, hem yolcuların hem de yayaların güvenliğini sağlarken, şehirde kullanım için en ideal araç olduğunu kanıtladı.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:PjK2HBoLw4gJ:www.car-tr.com/carnews.php%3Fnid%3D92+qahqai+ncap+en+y%C3%BCksek+puan%C4%B1+ald%C4%B1&cd=3&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&client=firefox-a&source=www.google.com.tr

http://www.otosayfa.com/cuv-araclar/euro-ncap-testlerinde-nissan-qashqai-rekor-kirdi.html

http://www.euroncap.com/Content-Web-Article/985d478c-4bbc-44fa-9be4-58f29de8805e/best-ever-adult-occupant-score-for-nissan-qashquai.aspx

• Hemen hemen bütün markalar sağlam araç yapıyorlar artık. çinli vs dandik markalar dışında çok bir fark yoktur bence. Japonlar da saşi olarak iyidir.
  • Yazılan mesajı okumadan cevap yazmak adet mi peki?

Tüm japonlar demedim! Japon araçları ağırlıktadır dedim.
  • quote:

Yazılan mesajı okumadan cevap yazmak adet mi peki?

Tüm japonlar demedim! Japon araçları ağırlıktadır dedim.

tamam kardeşim pardon
    japon araçlarına ve diğer ürünlerine karşı bir sempatim var buda onların kişiliğinden kaynaklanıyor. türkiyedeki japon araçlarının çoğunu kaputun altından, kaportanın kalitesine kadar incelerim eski japon sağlamlığı olmamak la birlikte yenilerde geri kalma değil japon araçları ilk bakışta öyle bir izlenim verebiliyorlar doğrudur ama aslında sağlam araçlardır. kibar ve nazik bir görünüme sahiptirler. kullanılan çelik vb. malzemeler 1. kalitedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 27 Nisan 2011; 10:49:45 >
  • kasa olarak skodanın sağlam olduğunu duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: goro1982
    japon araçlarına ve diğer ürünlerine karşı bir sempatim var buda onların kişiliğinden kaynaklanıyor. türkiyedeki japon araçlarının çoğunu kaputun altından, kaportanın kalitesine kadar incelerim eski japon sağlamlığı olmamak la birlikte yenilerde geri kalma değil japon araçları ilk bakışta öyle bir izlenim verebiliyorlar doğrudur ama aslında sağlam araçlardır. kibar ve nazik bir görünüme sahiptirler. çekullanılan çelik vb. 1. kalitedir.

+1967 İçimdeki Japon sempatisinin tam manasıyla açıklaması bu. Ek olarak, dizayn konusunda 90'lı yıllardaki buhran dönemi de çok geride kaldı. Hala "Japon araçları sağlamdır, bozulmaz." diyebiliyorsak ve bunları örnekleyebiliyorsak, bence hala bu işin kompedanı onlar.

• Japon firmalarını bende çok severim. Fanatik bir Sony hayranıyım, Honda Civic HB halen en beğendiğim araçlardır. Ben Racing motorlarada aşığıyım ve en kral Racing motorsikletleri yine japonlar üretiyor. Kawasaki,honda,suzuki,yamaha japonlar gerçekten mükemmeliyetçi insanlar. Ama bazı gerçeklerde var işte, Elbette yeni japon araçları eskisi gibi şase yönünden zayıf değil. Ama Amerikan araçları, İskandinav araçları, Alman araçlarıda var bu sektörde. Burda sadece şasi yönünden bahsediliyor. Ve genel bir değerlendirme yapıyoruz.

Elbette Japon marka ve model bir aracın çok sağlam denilen bir Amerikan aracından model bazında daha sağlam olabilir. Çok sorunlu denilen bir fransız aracın bir japon aracından daha sorunsuz bir model çıkarmasıda pekala mümkün. Ama biz burda Genelleme yapıyoruz

• Güvenlik konusunda euroncap testlerine, yürüyen aksam vs. içinde 100.000 km testlerine bakmak daha doğru olur.
  • audi a8 olabilir mi acaba?alüminyum şasi diye biliyorum.
    http://image.motortrend.com/f/32303116+w750/2011-audi-A8-body.jpg
    alfa 159 da olabilir.ilk çıktığında şasesi çok konuşulmuştu.

tanıdığım bi kaportacı bi tane honda jazzı topluyordu.dedim seni fazla yormamıştır bu arabaşasisi çok sertmiş.baya zorlandığını söyledi.kaportası ince ama şasesinin baya sert olduğunu söyledi.ne kadar doğru bilemem ama.
  • quote:

Japon firmalarını bende çok severim. Fanatik bir Sony hayranıyım, Honda Civic HB halen en beğendiğim araçlardır. Ben Racing motorlarada aşığıyım ve en kral Racing motorsikletleri yine japonlar üretiyor. Kawasaki,honda,suzuki,yamaha japonlar gerçekten mükemmeliyetçi insanlar. Ama bazı gerçeklerde var işte, Elbette yeni japon araçları eskisi gibi şase yönünden zayıf değil. Ama Amerikan araçları, İskandinav araçları, Alman araçlarıda var bu sektörde. Burda sadece şasi yönünden bahsediliyor. Ve genel bir değerlendirme yapıyoruz.

Elbette Japon marka ve model bir aracın çok sağlam denilen bir Amerikan aracından model bazında daha sağlam olabilir. Çok sorunlu denilen bir fransız aracın bir japon aracından daha sorunsuz bir model çıkarmasıda pekala mümkün. Ama biz burda Genelleme yapıyoruz

Umarım şase ile kaporta yı karıştırmıyorsunuzdur. Japonlar kaporta ve boya kalınlığı olarak zayıftır ama şase sağlamlığı olarak kesinlikle amerikan yada diğer menşei li araçlardan aşağı kalır yanı yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janissary.

Mitsubishi Rise body

+1
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 20 Aralık 2020; 22:40:7 >
  • volvo diye biliyorum yılladır söylentisi vardır
  • subaru+volvo+saab
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

volvo diye biliyorum yılladır söylentisi vardır

efsane gibi dolaşıyor demi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.