Şimdi Ara

ŞASİ NUMARASINDAN SORGULAMA YAPMAK YETERLİ Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar su an bi araba aldırıyorum baska bir yerden babam vasıtası ile. şasi numarasından sorgulama yapmak yeterli olur mu ? servise götürmek gerekir mi? götürürsek ne kadar alır servis ? servis sakarya volkswagen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evens05 -- 19 Şubat 2014; 15:17:28 >

• plaka - şası no - motor numarasın dan kontrol ettirmek daha güvenli
    motor ve şası numarasını yazanla araçüzerisindekıyle kontrolde edilmelidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterli değil. Fikir verir sadece, yetkili servis çok para ister expertiz yapmayabilir de.. Tanıdık ustaya baktırabilirsin varsa, yoksa test merkezleri var 50TL'ye onlara götürebilirsin. Yetkili servisten de şasi numarasından bakım geçmişini ve hangi km'lerde bakıma girdiğini öğrenebilirsin.
  • teşekkürler arkadaşlar sağolun.
  • Tanıdık (USTA'ya) göstermek lazım en güzel ekspertiz için..

Ayıptır söylemesi ustama çok güveniyorum..

Parantez içine aldım çünkü (USTA) gerçekten USTA olmalıdır bu pozisyonda..

Abi derim araç bana yarar mı? Yarar der ise alırım, yaramaz der ise almam, sebebini sormam..

Yarar dediği zaman zaten ben de bilirim, o da bilir, aracın iyisiyle kötüsüyle o kefildir..

Allah razı olsun şimdiye kadar yüzümü karaya çıkartmadı.. Hem kendime, hem aileme, hem de dostlarıma karşı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Tanıdık (USTA'ya) göstermek lazım en güzel ekspertiz için..

Ayıptır söylemesi ustama çok güveniyorum..

Parantez içine aldım çünkü (USTA) gerçekten USTA olmalıdır bu pozisyonda..

Abi derim araç bana yarar mı? Yarar der ise alırım, yaramaz der ise almam, sebebini sormam..

Yarar dediği zaman zaten ben de bilirim, o da bilir, aracın iyisiyle kötüsüyle o kefildir..

Allah razı olsun şimdiye kadar yüzümü karaya çıkartmadı.. Hem kendime, hem aileme, hem de dostlarıma karşı..

haklısın da ben öyle bir ustaya sahip değilim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Yeterli değil. Fikir verir sadece, yetkili servis çok para ister expertiz yapmayabilir de.. Tanıdık ustaya baktırabilirsin varsa, yoksa test merkezleri var 50TL'ye onlara götürebilirsin. Yetkili servisten de şasi numarasından bakım geçmişini ve hangi km'lerde bakıma girdiğini öğrenebilirsin.

ben toyotaya sormuştum alacağım aracı adam güvenlik nedeniyle veremeyiz demişlerdi diğer firmalar ne alemde bilemiyorum hatta konu bile açsak olur aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

Yeterli değil. Fikir verir sadece, yetkili servis çok para ister expertiz yapmayabilir de.. Tanıdık ustaya baktırabilirsin varsa, yoksa test merkezleri var 50TL'ye onlara götürebilirsin. Yetkili servisten de şasi numarasından bakım geçmişini ve hangi km'lerde bakıma girdiğini öğrenebilirsin.

ben toyotaya sormuştum alacağım aracı adam güvenlik nedeniyle veremeyiz demişlerdi diğer firmalar ne alemde bilemiyorum hatta konu bile açsak olur aslında

Güvenlik nedeni ile sahibi vermez şasi numarasını yanlış mı anladım?

Benim demek istediğim arabanın sahibinden şasi numarasını istersiniz, yetkili servise verirsiniz numarayı bakım geçmişini ve km'sini söyler bunda saklanacak güvensizlik yaratacak bir şey yok zaten. Olmadı yeni araç aldım bakıma getireceğim daha önce ne bakım yapılmış gibisinden sorarsınız. Arabanın sahibi vermezse yanına gider yanında ararsınız ruhsata bakarak adamın da içi rahat olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

Güvenlik nedeni ile sahibi vermez şasi numarasını yanlış mı anladım?

Benim demek istediğim arabanın sahibinden şasi numarasını istersiniz, yetkili servise verirsiniz numarayı bakım geçmişini ve km'sini söyler bunda saklanacak güvensizlik yaratacak bir şey yok zaten. Olmadı yeni araç aldım bakıma getireceğim daha önce ne bakım yapılmış gibisinden sorarsınız. Arabanın sahibi vermezse yanına gider yanında ararsınız ruhsata bakarak adamın da içi rahat olur

şasi no alıp servisi telefonla arayınca vermediler bilgi,güvenlik nedeniyle dedi toyota düzce servisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.