4 üniversite öğrencisi olarak martta 1 haftalığına Şarm el Şeyh'e gitmeyi düşünüyoruz. Şuna dikkat et, şu olmazsa olmaz vs diyebileceğiniz şeyler varsa çok iyi olur. |
Şarm el Şeyh Tatil

-
-
Ben de bilgi almak istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 senedir her yaz şarm el şeyke gidiyorum ama yazmaya üşendim. Sormak istediklerinizi sorun cevaplayayım
Merhabalar. Biz Touristica üzerinden fiyatının uygun olduğunu düşündüğümüz bir Şarm turu bulduk. 5 gün konaklanıp Park Regency Resort Otel'de kalınacağı yazıyor. Burada kaldınız mı bilmiyorum ancak google yorumları genel olarak iyi görünüyor.
Bir de orada yapılan ekstra turlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Örneğin çöl safari, bedevi gecesi, denizaltı tekne turu ve Ras Muhammed Milli Parkındaki tekne turu ile dalış yapmayı deneyimlemiş miydiniz?
Son olarak sizin gözlemlerinize göre kıyı bölgelerinde deniz güvenli miydi? Daha önce Hurgada'da yaşanan köpekbalığı saldırısından beridir az da olsa denize karşı fobim oluştu ama yüzmeyi de çok seviyorum.
Merhaba biz hiç turla gitmedik, aslında bireysel olarakta her şeyi halledebilirsiniz. Grand oasiste kaldık çok güzel oteldi, özellikle sahili müthişti, resifler falan :) . Amphoras blu da kaldık çok sevemedik. Onunda sahili güzeldi. Atv turu hiç güzel değil, güneşin altında 15 dk atv sürmek için helak olunuyor. Şarmda piramit turuna katıldık, otelden çıkıp otele geri dönmemiz 28 saat sürdü. Yollarda saatlerce vakit kaybı oluyor, polisler eşlik ediyor otobüse. Müzede türkçe rehber bile vardı 😁 white island da dalış yaptık çok güzeldi. Tekne turuyla sabahtan akşama sürüyor. Köpek balığı falan görmedik biz çok şükür. Her yer fazla emniyetli ve dikkatliler. Tam yüz maskesi alın muhakkak, otellerin sahilleri bizim sahil gibi değil. İskeleden inince bi anda en az 10 metrelik derinlik oluyor, her yer rengarenk balık.
Bu arada çarşı pazarda bol bol pazarlık edin. 10 dolarlık şeyi 2 3 dolara alabilirsiniz.
Biz 2024te uçak biletleri dahil 900 dolar verdik 1 hafta herşey dahil tatile. Piramit turu 250 dolar tuttu 2 kişi. 900 ün içinde değil piramit
Csinolarda legal şarmda. Zevkli oluyor akşamları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 2 Ocak 2025; 12:29:38 >
Detaylı açıklamalarınız için çok teşekkür ederiz. Biz Touristica üzerinden tur şeklinde satın aldık. Böyle daha uygun bir fiyata geldi. Mayıs ayında gideceğiz. Umarım memnun kalırız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X