Bildirim
NASIL HASTA OLURUM?
adidas TERREX SWIFT SOLO 2 Outdoor AyakkabıUnisex Yetişkin : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D67DLG11
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tebeşir tozu. -
git biraz dil dök bişeyler uydur alırsın raporu.ama günde oraya 100 kişinin senin gibi bahanelerle geldiğini unutma -
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
git biraz dil dök bişeyler uydur alırsın raporu.ama günde oraya 100 kişinin senin gibi bahanelerle geldiğini unutma
Evdekileri de inandırmam lazım. -
ben denedim sonuc zatüre oldum :((((quote:
Orijinalden alıntı: 8quote:
git biraz dil dök bişeyler uydur alırsın raporu.ama günde oraya 100 kişinin senin gibi bahanelerle geldiğini unutma
Evdekileri de inandırmam lazım.
Alıntıları Göster -
Gece birkaç buz tut boğazında.quote:
Orijinalden alıntı: Lobb
ben denedim sonuc zatüre oldum :((((
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: 8
quote:
Evdekileri de inandırmam lazım.
aç karnına buz dolabından çıkarttığın buz gibi bir portakalı ye.ben öyle yapmştım sonra miğdeyi bozdm, su içsem çıkartıyodm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 5 Mayıs 2010; 21:34:54 > -
Soğuk suyla duş al.quote:
Orijinalden alıntı: darkest earth
Gece birkaç buz tut boğazında.
Alıntıları Göster -
Çıplak uyuquote:
Orijinalden alıntı: Hypnotize™
Soğuk suyla duş al.
Alıntıları Göster -
gece vakti üzerine pek bir şey almadna bayaca koş terle ve sonra da akşam serinliginde dısarıda durquote:
Orijinalden alıntı: Hypnotize™
Soğuk suyla duş al.
Alıntıları Göster
kesin hasta olursun -
Hasta olmana gerek yokmuş zatenquote:
Orijinalden alıntı: Ryner
gece vakti üzerine pek bir şey almadna bayaca koş terle ve sonra da akşam serinliginde dısarıda dur
kesin hasta olursun
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: necrovirus
gece vakti üzerine pek bir şey almadna bayaca koş terle ve sonra da akşam serinliginde dısarıda dur
kesin hasta olursun
+Dondurma ye+Cola iç+Üstüne birde sigara Kesim komalık -
Balkona cik soguk birseyler icip banyoya git sacini yika sonra tekrar balkona cik.Yada usumezsen atletini cikarip islatip tekrar giy balkona cik.Tabi bunlari nasil ailene caktirmadan yapicaksin sorun?quote:
Orijinalden alıntı: Light_Velocity
Hasta olmana gerek yokmuş zaten
Alıntıları Göster
Birde neden bu kadar onemli sagligin pahasina bu sey anlamadim gitti.Daha kotu sonuclara da yol acabilir. -
Kuru kayisi yada normal erik ye soguk su ic tasa otur yada soguk yere circir olursun isine yarar belki.yada 5,6 muz ye kabiz olursun -
Bıçağı topuğuna sapla . Kesin hastasın . Hatta felç bile olabilirsin o derece.quote:
Orijinalden alıntı: Akbaba89quote:
kesin hasta olursun
+Dondurma ye+Cola iç+Üstüne birde sigara Kesim komalık
Alıntıları Göster
-
Münchausen sendromu olabilir sende.quote:
Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky
Bıçağı topuğuna sapla . Kesin hastasın . Hatta felç bile olabilirsin o derece.
Alıntıları Göster -
Daha önce hiç sigara içmediysen sigarayı orta iki parmağının arasında sıkıştırıp avcunu kapat ve baş parmağın ile işaret parmağının arasından derin bir nefes çek, hala gücün yetiyorsa o sigarayı bitir.quote:
Orijinalden alıntı: Akbaba89quote:
kesin hasta olursun
+Dondurma ye+Cola iç+Üstüne birde sigara Kesim komalık
Alıntıları Göster
İlk içişinse zatüre semptomları görünebilir, bu iyiliğimi unutma
-
Psikolojik midir nedir? Burnum akmaya hapşırmaya başladım arkadaşlar.quote:
Orijinalden alıntı: Xlood
Daha önce hiç sigara içmediysen sigarayı orta iki parmağının arasında sıkıştırıp avcunu kapat ve baş parmağın ile işaret parmağının arasından derin bir nefes çek, hala gücün yetiyorsa o sigarayı bitir.
İlk içişinse zatüre semptomları görünebilir, bu iyiliğimi unutma
Alıntıları Göster
-
okul çağındaysan herkes tenefüsteyken çaktırmadan tebeşirlerin yanına git tebeşir al eline kavra sonra hemen koşup kalemliğine koy veya direkt tebeşir al onu ortadan kır yarısını ufalayıp ılık suya karıştır, geri kısmınıda hap gibi yutup o suyu iç daha sonra soğuk bişey yiyip betona otur, uyurken ise battaniyenin arka kısmı açık olacak şekilde kıyafetinin bel kısmını aç sabaha ateşlenir ve cırcır olursun net 2 gün kaytarırsın -
Bu adam o zamanlar liseliydi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X